127612
-
azért 15 évesen 22 hónap csíí bazz :D én 17 évesen mennyinél is tartok? számoljunk őőő 2... 6... 7... 7 hónap :D mondjuk nekem nem az első :P -
Igen.
Köszönöm! -
jólvan apja csak így tovább! respect! de már PM-ben beszéltünk erről...
sok sikert kívánok továbbra is! -
clio1616v #32798 Három bika áll a hegytetõn. Odalent egy tehéncsorda legelészik.
Megszólal a legifjabb bika: - Rohanjunk le, aztán adjunk nekik.
Erre a középsõ: - Inkább szép lassan sétáljunk le, aztán adjunk nekik.
Mire a legidõsebb: - Majd idejönnek ha akarnak valamit!
Mérges kismalac sétál az erdőben és találkozik a jótündérrel.
- Szia kismalac, ma jó kedvem van, ezért teljesítem egy kívánságodat!
- Dögölj meg! -
-
majd idejön ha akar vmit... -
Majd idejön ha akar valamit. :) -
clio1616v #32794 És az neked nemtetszik, ha valaki baromságokat beszél? -
Szerencses vagy. sztem -
clio1616v #32792 Ha a jghkuzg képen te vagy, akkor akár találkozhatnánk is ^^ -
clio1616v #32791 Hát, ha kifejted kicsit, mit is gondolsz, lehet meg értem ^^ -
Egyéb.:
Hát ez elég hosszú történet talán nem is megyek bele de 15 vagyok és 22 hónapos kapcsolatom van és egyben ez is az első kapcsolatom. Akivel járok őt még az oviban ismertem meg hát mondhatni szerelem első látásra és tényleg úgy is volt. Akkor szerelmes lettem belé ovis fejjel de sose mertem megmondani neki hogy szerelmes vagyok de mindig ha valaki más ki akart kezdeni vele azt jól megagyaltam
Aztán ahogy telt múlt az idő nagyon jó barátok lettünk aztán egy alkalom szülte csók után beszélgettünk róla hogy most már ideje lenne hogy megpróbáljuk a párkapcsolatot és hát 22 hónapja boldogon megvagyunk, igaz hogy nyáron volt egy kis szünet akkor összevesztünk. És most volt decemberbe a súlyos autóbalesete és kapott egy 2. esélyt az élettől, és akkor jöttem rá igazán hogy mennyire fontos nekem mikor megvoltak az életmentő műtétjei és először bementem hozzá. Kicsit rossz érzés volt.
Boccs a fél off-ért -
Nem, kifejezetten félénk típus vagyok.
-
Miért várod, hogy hagyjam abba?
Mert, baromságokat beszélsz. -
Félénk vagyok,meg amúgy sem vagyok beszélgetős fajta.Mondhatni szeretem a csöndet
-
Fbn Lx #32786 nem mondanám, hogy kifejezetten félénk vagyok, inkább csak ötletem soncs hogy mi a szart mondhatnék, mert nihil van :D
mert ha lenne valami ötletem olyan szívesen kezdeményeznék. -
Fbn Lx #32785 wtf, te miskolci vagy? látásból ismerős arc, ráadásúl -.-' -
Nem, kifejezetten félénk típus vagyok:)) -
a kertetben szoktálni szemetelni? nem. és az utcán?
a kertedbe szoktál pisilni? és az utcán?
a kertedbe eldobod a csikket? és az utcán?
a kertedet rendben tartod? és az utcátokat?
ergó?
ha itt nem ragozol, akkor máshol se fogsz :D -
ba32107 #32782 Nem ilyennek képzeltelek :) -
első. sosem zavart ha valakivel össze kell ismerkednem, odamegyek aztán adja magát a helyzet. -
clio1616v #32780 Szeretek okoskodni. Miért várod, hogy hagyjam abba?
Azért egy ennyire általánosan használt közösségi oldalon, ne legyen már igeragozási hiba. -
Nem jellemző, de van amikor erőt veszek magamon.
A kettő között valahol.... :S
-
Nem, de nem is vagyok félénk, majd idejön ha akar valamit. :) -
jah, azon én is beszartam :DD -
Persze, sosem volt gond az ismerkedéssel. -
Hihetetlen de még a wiw adatlapján is okoskodik :D -
Lehet unatkozik, magányos, s itt éli ki. :) -
Valami van vele, de tényleg. Állandóan kötekedik. Nem igaz, hogy nem bírja abbahagyni... -
Katarina 60 #32772 Sosem kezdeményeztem,ha egy férfinak tetszem,vagy oda jön,vagy más módon adja tudtomra hogy esetleg közeledne.Utána majd eldöntöm akarom közelebbről is megismerni, vagy nem. -
-
pista89 #32770 Kicsit vacilálok, de a vége úgyis az, hogy én kezdeményezek. -
4. -
clio1616v #32768 A csók is része az ismerkedésnek, nem elhanyagolható szempont hogy csókol. Nyilván nem ezzel kezdem.
De ugyan az a helyzet.
Ha ő figyel fel rám, akkor igenis tessék szólni, ne várjon arra amíg észreveszem, lehet enélkül nem fogunk megismerkedni. -
Direkt akar flémet indítani, ne foglalkozz vele. Ha esetleg mégsem akkor bizony szövegértésből egy nagy egyest neki. ;) -
Leírást elolvastad? Szórakozóhelyen történő ISMERKEDÉSRŐL van szó, nem párkapcsolatról. Egyelőre megszólítani szeretnénk a számunkra idegen embert, nem csókolózni vele meg miegymás. -
clio1616v #32765 Predi nem erről van szó :)
Arról, hogy magadtól megcsókolnál-e (esetleg más cselekvést ;) ) vagy elvárod, hogy én kezdeményezzek.
Vannak lusta emberek, akik nagyon nehezen kezdeményeznek, mégha jó is lenne nekik, nem teszik. Inkább elvárják, hogy más tornázzon.
Nálam ez egyensúlyban van, mert szeretem ha változatos a történet.
Az a lényeg ne kelljen kérni :D egyik fél részéről sem.
A válaszok jól el lettek rontva :D -
-
egyéb: mikor hogy, attól függ milyen a pasas, ha félénk, akkor persze, ha nem akkor szo-szo, puhatolózok:D -
FrancescoTotti #32762 Sok igazság van abban, amit leírtál.
Azt viszont hozzá kell tennem, hogy akinek mercije van és vállalkozó, annak már rá kellett jönnie, hogy nem ez számít.