127612
  • Calver
    igazi férfi megtiszteli annyival a partnerét, hogy legalább ritmusra helikopterezik egyet előtte
  • Fresh Duke
    Nem, én jobban szeretem, ha vetkőztetnek.
  • dartonite
    Ritkan.A kurva hangja jobban felhuz.
  • Dzsini
    Érdemes csak meghallgatni, amikor olimpiai bajnok úszóink anekdotázgatnak, hogy miket kaptak ők edzésen...
  • Renegade
    az átkosban, meg utána még pár évig teljesen megszokott volt, hogy vertek az edzők, a sport része volt, nálunk úszóknál a koki, segreverés papuccsal volt a bünti, öt tusánál necces volt, mert ott párbajtőrrel is kaptál, az meg nagyon szar. Más világ volt, na.
  • predator1982
    te szoktál vetkőzni?
  • Fresh Duke
    Ritkán. A sztriptízhez zene kell, és néha bekapcsolva marad.
  • tigeroo
    a múltkor nem ezt mondtad amikor elton john dalokra izgattuk egymást
  • SötétBarom
    Ritkán. Ha szól, akkor is csak azért, mert szólt előtte is, is nyilván nem fogok baszakodni a hifivel. 18 éves korom körül felhagytam az ilyen hangulatcsináló marhaságokkal. :D
  • mudvayne
    "A szex vajon mi?"
  • Fbn Lx
    engem lelohaszt a zene, sosem értettem
  • videobaby
    minek szóljon? nem azzal vagyok elfoglalva olyankor. soha.
  • clio1616v
    nem szex közben soha, mert azt akkor már úgy hívják, hogy musica szex, ahogy ha használod a szádat szex közben akkor oralis szex vagy ha neadjisten ellentétes neműek szexelnek, akkor hetero szex

a sima szex az mentes minden sallangtól és általánosságban a nemiség cselekedetét fejezi ki
  • tigeroo
    szex, fúj
  • HTS s3rg1nh00
    üres
    nem volt még szex
  • lord nihilus
    Nem, de az utorrent megy.
  • banok
    Nem
  • Zoli007
    Aha.
  • Fbn Lx
    14-15 voltál?
    egy-két évvel idősebb lettél volna nem mert volna baszakodni, felfő a fejed és visszacsapsz
    csicskafej :\
  • Pluskast
    Az utolsó mondatod a lényeg. De igen, ez volt az egyik indok ami miatt abbahagytam az egészet.
  • Sir Quno Jedi
    He, engem pofán vágott volna, akkor először meglepődtem volna, de utána vettem volna a cuccomat és soha többet nem láttak volna arrafelé. Ha nagyon felhúz, akkor kirúgatom persze azért. Hogyan veszi egy vadidegen ember a bátorságot, hogy csak hozzámérjen akár?!? Ilyen nincs. Korombeliekkel szétvertük egymást nap, mint nap, de felnőttnek nem engedtem soha semmi hasonlót. ENGEM max. a saját anyám/apám pofozhat meg, senki más.
  • Pluskast
    Gyűlöltem a futást :) A vízilabdánál és a kenunál is egyaránt. Emlékszem nálunk mindig a Margit - Sziget egy meghatározott részén kellett futni. Egyik nap nagyon elegem volt mindenből így nem lefutottam hanem legyalogoltam. Mondanom sem kell késtem fél órát a többiekhez képest. Edzőm kérdezte; hol voltál? Válaszolni már nem tudtam mert lekevert egy akkora sallert, hogy 2 napig meglátszott. Kb akkor kezdet elegem lenni az egészből. Olyan sportot nem csinálok ahol ütnek (hacsak az nem egy küzdősport).
  • Lacee86
    Azért azt vágod gondolom, h a kavicsbánya nem túl veszélytelen.
  • Zoli007
    Igen, tűrhetően, de csak 1-2 úszásnemben, nem szabályosan. Nem tudom, mekkora távot bírok, mert nem járok uszodába, de van felénk egy nagyobbacska kavicsgödör, ahová járok úszni, és azt gond nélkül átúszom.
  • jazzy
    Taposás ismerős? Amikor teljes hosszokat úgy kellett megtennünk, hogy kezet a fej fölé és csak tapostál, na azok után nem volt bajom az alvással :D

Nyári edzéseink meg 3 órásak voltak, 1 óra futás, lépcsőzés, gimnasztika, 1,5 óra úszás, fél óra játék :)
  • immovable
    Ne higgy a felvételeknek. Ez csak egy eszelős összeesküvés. Vízilabda lobbi!
  • Lacee86
    Pontosan. xD :$ De a víz alatti felvételek kicsit eloszlatták a téveszméimet. :D
  • Pluskast
    Ja értem. Nos én 12 voltam mikor elkezdtem, az UTE-nál. Habár tudtam úszni, kb két hónapig tanítottak minket az igazi úszásra. Emlékszem az első komolyabb vízilabda edzésünk abból állt, hogy azt gyakoroltuk, hogy teljes erőnkből gyors úszni kellet az ötven méteres medencében széltében. Az edző elordította magát, hogy hopp és nekünk ahogy csak tudtunk gyorsban át kellet úszni a túloldalra. Oda - vissza volt 1 darab. Na ez így ment amíg az ötven darab nem volt meg. Emlékszem a végére annyira kimerültem, hogy az idősek húztak ki a medencéből :) Elég kemény sport és viszonylag hamar megtanulsz "élni " a medencében :)
  • Dzsini
    Kisgyerekként eléggé elképzelhetetlen, hogy valaki annyi időt bír egyhelyben, ki-kiugrálva úgy, hogy nem ér le a lába folyamatosan :) A logikus megoldás az, hogy leér.
  • Pluskast
    Sokat gyakorolják ;)
  • Pluskast
    Mire gondolsz? Az edzéseket a rendes verseny medencében tartottuk és tartják most is. A lábad persze nem ér le hacsak nem vagy több mint 2 méter magas:)
  • Dzsini
    Persze, hiszen másképp hogy tudnának derékig kiugrani belőle? :)
  • Lacee86
    Én régen azt hittem, h a vízilabdás medence biztos nem olyan mély. :D
  • Pluskast
    Igen, elég jól. 3 évig vízilabdáztam. Elég keményen megkövetelték a "jól úszást" :)
  • bakkerman
    Igen, tűrhetően, de csak 1-2 úszásnemben, nem szabályosan.

erőnléttel még nem is lenne probléma,de a technikámon lenne mit csiszolni
  • Fresh Duke
    Állítólag élt egy hasonló képességekkel rendelkező "ember" olyan 2000 éve.
  • daeemoon
    Nem, csak a gyerekmedencében merek fürdeni, ahol térdig ér a víz :)

Azért derékig érő vízbe még belemegyek.
  • Molnibalage
    100-200 méternél egyhuzamban szerintem nem. Felfekjszem a hátamra és szépen tempózok az megy, de mindenféle úszásnemben nem bírom sokáig. Egyszerűen szar a technikám, nem az erőnléttel van a baj.
  • clio1616v
    egy ideig tudok
  • chhaya #118156
    "fennmaradok a vízen"