127612
  • Szabi84
    mindegy mi a neve csak stabil legyen
  • clio1616v
    Az euró most is fizetőeszköz Magyarországon, nem értem a kérdést.

Bárhol, ahol eddig akartam tudtam vele fizetni tudtam, benzinkút, bevásárlóközpontok, mind mind elfogadják.

Valószínű itt arra gondol a kérdés feltevője, hogy a fizetést miben kapja a Magyarországon dolgozó, de ez is csak a főnökével való megegyezés kérdése, nem teljesen mindegy?

Olyan kérdés lett volna jó, hogy Elégedett vagy-e a fizetéseddel, ha azt euróba átváltod és külföldön akarod elkölteni, ahol tudsz vele fizetni.
  • Shifter
    tiszta vicc de most már legalább Feci lemond, de attól még nem lesz jobb... meg akárki van kormányon mindig ugyan azt fogja csinálni mivel nem tud mást csinálni...
  • extramagascsaj
    Nekem aztán tökmindegy.

• ba32107
    Legyen euró minél hamarabb.
  • DJKonya

• elitehun

Bírtam amikor bejelentették hogy 2007-ben már euró lesz. Kíváncsi voltam hogy mennyit fog késni
  • ChuckyHUN

12

63.16%
  • tigeroo
    aha, direkt szopatnak minket kb. mert amig nemlesz euró a gyenge forint miatt csomó ráfizetés ez az egész "eu átállás" a gazdaságban ugye...
    de nemnagyon értek hozzá, biztos kell azért valamilyen szintű anyagi fedezet is az euro átálláshoz, de ez már túlzás.

meg azis hogy, a kezdeti tagok amikor beléptek kaptak egy csomó támogatást (pl. a földműveléshez)...na, akik később jöttek pl. magyarország tőlük ezeket a támogatásokat megvonták...érted...pont például hollandia kapott egy raklap pénzt, persze magyarország már a töredékét kapja ennek hogy felzárkózzon a mezőgazdaságunk...így csak azt érik el hogy mégnagyobb lesz a különbség a két ország között, nemhogy behozzuk a lemaradást.
    a franciák megvették a magyar cukorgyárakat, hát azokat sem azért hogy rendbehozzák a magyar cukoripart...lófaszt, azért hogy bezárják a mi üzemeinket és ők monopolhelyzetbe kerüljenek.
    a törököket is beveszik, hát nemtom az hol a picsába európa, dehát kell az új piac, kicsit keletebbre van már de jólvanaz...
  • BaliBoy
    Nekem aztán tökmindegy.

A lényeg az, hogy jól éljek. Azt, hogy mivel fizetek igazából lesza...
  • Shifter

Én úgy tudom hogy itt azért NINCS EURÓ mert az ország több uniós feltételnek sem felel meg és e miatt nem lehet itt euró sőőt ezért hogy nem felelünk meg a kritériumoknak ezért az ország súlyos pénzt fizet az uniónak...

ha nem így van javítsatok kis és lehet hülyézni :D
  • Rundstedt17
    nincs ötlet beküldés?hát jó akkor később sem küldök:D
  • tigeroo
    Legyen euró minél hamarabb...

ha már így belemásztunk a sz*rba (Az EU csak a gazdasági érdekekről szól...)
  • VRSDM
    legyen euró. de csak hogy ne kelljen szopni a valutaátváltásoknál.
  • Hydroceph
    győztem
  • Hydroceph
    Nekem aztán tökmindegy.

1

100%
  • Carlos
    Viszonylag jó, eltekintve egy két apróságtól.

• Hydroceph
    Rossz, szerintem szubjektív és / vagy páran túllőnek a célon.
  • dx
    Igennem.
  • kovacsgellert

• DIESEL DOG #33102
    Viszonylag jó, eltekintve egy két apróságtól...

• neB
    Viszonylag jó, eltekintve egy két apróságtól: Sokkal több bann-t kéne osztani ;)
  • VRSDM
    második. de hát miben ne lehetne hibát találni? :)
  • bardocz
    :ASD:ASD:ASDASD:AS:
  • NeverwinterKING
    Nem lenne rossz, csak XY-al van baj.

xy = trak... öhmm semmi :D
  • Mike at home
    mondjuk ez igaz...
  • Picar77
  • xxxpaulxxx
    igen, teljes mértékben... a sok faxkalapot elsöprik egy perc alatt... mondjuk néha kiváncsi lennék, hogy a törölt hsz mit takart:D
  • Kicsikiraly
    hasonló itt is. egyszer még újreg koromban nyitottam fölös tápigt, kaptam egy pontot meg egy kis ejnyebejnyét, azóta tudom mi a szabály, és betartom őket. Semmi baj nincs itt a moderátori munkával, az emberekkel van baj, akiket moderálni kell. A szabályok azért vannak, hogy ezt a közösséget normális keretek között tartsák, és eddig szerintem jól működik. Simán lehet úgy is "flémelni" oltogatni, stb, hogy az ember utána ne kapjon büntit. (tapasztalatból mondom, voltam már újreg ellenes flémen humorozsban, az újreget bannolták, a többiek semmit nem kaptak)
  • ba32107
    Ennyi erővel minek van szavazás akármiről?
  • CopyKing92
    nem lene rossz csak xy van gond néha (velem : spamm time)
  • chhaya #33090
    Nekem nincs bajom vele.
  • Rundstedt17
    Jah a jelző lemaradt.
    NAGYON IS túllőnek a célon
  • Fbn Lx
    egyéb: leszarom
    amikor régen sokat faszakodtam vagy három regemet bannolták, de mióta meguntam és csak írogatom az idiótaságaimat, azóta nem kaptam, szóval jogos a rendszer.
  • tigeroo
    ezt sztem tesem hiszed el!

bár énis kevés pontot kaptam eddig, sőt már 1-1 kérésemet teljesítették is a modik (üzenet törlés stb), azért sokszor van....kb...
  • tommygear
    Rossz, szerintem szubjektív és / vagy páran túllőnek a célon.

Nagyon is...
  • Motoroj
    Igen, teljes mértékben.

Nekem még nem volt vele problémám.
  • DJ Skyline
    viszonylag jó...regisztrációm óta összesen egy darab pontom van. az elv egyszerű, nem csinálsz kreténséget, nincs pont.
  • DJ Skyline
    ok
  • bulba
    Csak nem a moderatúrát teszteled?