127612
  • chhaya #33282
    Egyébre nyomtam, mert nemtom. Nem vagyok romantikus alkat a legkevésbé sem, és a növényeket is sajnálom megölni azért, hogy pár nap alatt elhervadjanak a vázában, nem is várok el virághegyeket... DE ettől függetlenül nagyon tudok örülni egy szál rózsának vagy kisebb csokornak, mert szépséges és különbenis minden apróságnak örülök. ^^
  • Sickness
    bajuszt
  • Shifter
    a sósabb felét XD
  • clio1616v
    és mit tartasz neki a szájához? ^^
  • ChuckyHUN
    Persze, nincs ebben semmi rossz, ez egy szép gesztus.

89

70.08%

• zotja
    vegyél neki fenyőfát az ÖRKzöld ;)
  • BB7
    "Nem vennék, mert nem az én világom."

Soha nem veszek olyan dolgot, mely nem maradandó, édességet is elég ritkán veszek, bár tény, bnőm nagyon édesszájú, s ehhez tartanom kell magam! :D
  • clio1616v
    én se, én harapom :D
  • kovacsgellert

WARING: Hülye kérdés...
  • z99999
    csak nőnapon, mer drága, és nagyon nem az én világom
  • sweech
    és drága D:
  • dartonita
    Termeszetesen.
  • N o N a m e
  • Rundstedt17
    Jah kb,a virág divatja múlt,jóh egy két kivétel akadhat
  • Hugh Hefner
    ezek a kifogások, hogy miért vagytok lusták virágot venni : D
  • Hugh Hefner
    hát kezdésből igen, de ha már együtt vagytok egy ideje, akkor - legalábbis barátnőm - tud örülni egy virágnak amikor nem számít rá
  • Rundstedt17
    Mert ugye egy virágtól fog elolvadni,véletlenül se attól hogy beszélsz vele és hogy nézel ki?:D
  • tigeroo
    különleges alkalomra vennék.
    azért a lányok többsége sztem inkább már hülyének nézne 1 virágot vinnék neki
  • poppe
    te meg nem beszéled a nők nyelvét :)
  • Rundstedt17
    Akkor szavazni se menjél majd mert csak egyet ér...HÜLYE LOGIKÁD VAN!
  • Rundstedt17
    Hülye lennék venni,ha szeret úgyse számít akkor is szeretni fog,ha nem szeret a holdat is megvehetném neki de akkor sem szeretne.Idióta kapitalisták ne járjanak már jól
  • clio1616v
    Miva nemteccik a kérdés?
  • terron
    Remélem ezt te sem gondolod komolyan?

Azok a virágok azért léteznek, hogy eladják őket, különben el sem ültetnék őket.

EZ ahoz hasonló mikor valaki azért nem eszik húst mert szegény boci, csirke. Azok a csirkék, bocik azért lettek tenyésztve, meg sem születtek volna ha nem ennének az emberek húst.
  • clio1616v
    Nem vennék soha, nem az én világom.

Rétről szedtem már virágot lánynak, aki annak örülni tud, annak nem a bolti virág kell, hanem az hogy szeretem. Ennyi.
  • terron
    Szoktam rendszeresen venni, hogy felvidítsam, ha rossz kedve van, vagy csak úgy meglepjem. Szerintem ez egy tök alap move ha az ember romantikus beálítottságú.
  • ba32107
    Ha szerelmes vagyok, akkor igen
  • Hydroceph
    Különleges alkalomra vennék.

Amugymeg attol függ, mennyire igényli, jelelegi barátnőm spec nem igazán van oda gazokér.
  • Shifter

Szeretem mikor virágot viszek neki mivel akkor mindig a nyakamba ugrik hogy: "jaj de aranyos vagy".

amúgy sose szokta -.-'
  • Carlos
    mikro és makroökonómia? Olvasgasd.
  • Molnibalage
    Pedig igaza van. Mutass a történelemben egy példát amikor tömeges fogyasztói változás volt.
  • immovable
    Furcsa gyerek vagy te. Valaki rámutat a nyilvánvaló tévedésere, erre seggbutázol.
    A kommentedből egyértelműen látszik, hogy nem tudsz elvonatkoztatni egy személytől. Nem látod a rendszer lényegét, csak az egy szál virágot látod. Ehhez külön gratulálok. Tanulj tovább. :D
  • Fbn Lx
    komolyan nem lehetsz ennyire seggbuta.

-Na pistike, a múlt évben 14215 szál vágott virág helyett csak 14214 fogyott!
    -Na, hát akkor idén ültessünk eggyel kevesebbet!

másik: ha a parasztembernek többletbúzája van, jövőre nem fogja kisebb részét bevetni a földjének, hanem máshová is visz értékesíteni.
    hiányzik a logika a makrogazdaságodból.
  • DJKonya
    Persze, nincs ebben semmi rossz, ez egy szép gesztus

Persze, szoktam kedveskedni barátnőmnek "virágot a virágnak":)
  • immovable
    Fiatal vagy még. Látom statisztikából, makrogazdaságból van mit még pótolnod.
  • poppe
    pontosan. a vágott virágokat erre termesztik...
  • Fbn Lx
    aha. ha te nem veszel virágot, akkor neked köszönhetően kevesebbet fognak levágni.
    Ez kb. olyan fasság, mint amikor a vega azt mondja, hogy ha ő nem vesz boltban húst azzal megment egy állatot, mert kevesebbet vágnak le.
    ja. gondolod, hogy 1, vagy akár 50 emberrel kisebb vásárlói kör miatt majd egy szemmel csökkenti a termelést egy egész iparág.
    meg sem éreznek téged.
  • BlackShadow
    "Különleges alkalomra vennék."

egyszerűen nem jutna eszembe ^^
  • pista89
    Vegyen a halál, nem vagyok nyálas romantikus.
  • zsutyesz
    Szerintem semmi rossz nincs abban, ha első randin nem találod el, h mit szeret, honnan is tudnád. Senki nem fogja hozzád vágni. Ha meg már ismeritek egymást, akkor tudnod kell, h mit szeret.

Cipőt se első randira veszel :)
  • szucsy89
    alap hogy első, persze...