127612
-
Egyébre nyomtam, mert nemtom. Nem vagyok romantikus alkat a legkevésbé sem, és a növényeket is sajnálom megölni azért, hogy pár nap alatt elhervadjanak a vázában, nem is várok el virághegyeket... DE ettől függetlenül nagyon tudok örülni egy szál rózsának vagy kisebb csokornak, mert szépséges és különbenis minden apróságnak örülök. ^^ -
bajuszt -
a sósabb felét XD -
clio1616v #33279 és mit tartasz neki a szájához? ^^ -
Persze, nincs ebben semmi rossz, ez egy szép gesztus.
89
70.08%
-
zotja #33277 vegyél neki fenyőfát az ÖRKzöld ;) -
"Nem vennék, mert nem az én világom."
Soha nem veszek olyan dolgot, mely nem maradandó, édességet is elég ritkán veszek, bár tény, bnőm nagyon édesszájú, s ehhez tartanom kell magam! :D -
clio1616v #33275 én se, én harapom :D
-
WARING: Hülye kérdés... -
csak nőnapon, mer drága, és nagyon nem az én világom -
és drága D: -
Termeszetesen. -
Persze, nincs ebben semmi rossz, ez egy szép gesztus. -
Rundstedt17 #33269 Jah kb,a virág divatja múlt,jóh egy két kivétel akadhat -
Hugh Hefner #33268 ezek a kifogások, hogy miért vagytok lusták virágot venni : D -
Hugh Hefner #33267 hát kezdésből igen, de ha már együtt vagytok egy ideje, akkor - legalábbis barátnőm - tud örülni egy virágnak amikor nem számít rá -
Rundstedt17 #33266 Mert ugye egy virágtól fog elolvadni,véletlenül se attól hogy beszélsz vele és hogy nézel ki?:D -
különleges alkalomra vennék.
azért a lányok többsége sztem inkább már hülyének nézne 1 virágot vinnék neki -
te meg nem beszéled a nők nyelvét :) -
Rundstedt17 #33263 Akkor szavazni se menjél majd mert csak egyet ér...HÜLYE LOGIKÁD VAN! -
Rundstedt17 #33262 Hülye lennék venni,ha szeret úgyse számít akkor is szeretni fog,ha nem szeret a holdat is megvehetném neki de akkor sem szeretne.Idióta kapitalisták ne járjanak már jól -
clio1616v #33261 Miva nemteccik a kérdés?
-
Remélem ezt te sem gondolod komolyan? 
Azok a virágok azért léteznek, hogy eladják őket, különben el sem ültetnék őket.
EZ ahoz hasonló mikor valaki azért nem eszik húst mert szegény boci, csirke. Azok a csirkék, bocik azért lettek tenyésztve, meg sem születtek volna ha nem ennének az emberek húst. -
clio1616v #33259 Nem vennék soha, nem az én világom.
Rétről szedtem már virágot lánynak, aki annak örülni tud, annak nem a bolti virág kell, hanem az hogy szeretem. Ennyi. -
Szoktam rendszeresen venni, hogy felvidítsam, ha rossz kedve van, vagy csak úgy meglepjem. Szerintem ez egy tök alap move ha az ember romantikus beálítottságú.
-
ba32107 #33257 Ha szerelmes vagyok, akkor igen -
Hydroceph #33256 Különleges alkalomra vennék.
Amugymeg attol függ, mennyire igényli, jelelegi barátnőm spec nem igazán van oda gazokér. -
Szeretem mikor virágot viszek neki mivel akkor mindig a nyakamba ugrik hogy: "jaj de aranyos vagy".
amúgy sose szokta -.-' -
mikro és makroökonómia? Olvasgasd. -
Pedig igaza van. Mutass a történelemben egy példát amikor tömeges fogyasztói változás volt. -
Furcsa gyerek vagy te. Valaki rámutat a nyilvánvaló tévedésere, erre seggbutázol.
A kommentedből egyértelműen látszik, hogy nem tudsz elvonatkoztatni egy személytől. Nem látod a rendszer lényegét, csak az egy szál virágot látod. Ehhez külön gratulálok. Tanulj tovább. :D -
Fbn Lx #33251 komolyan nem lehetsz ennyire seggbuta.
-Na pistike, a múlt évben 14215 szál vágott virág helyett csak 14214 fogyott!
-Na, hát akkor idén ültessünk eggyel kevesebbet!
másik: ha a parasztembernek többletbúzája van, jövőre nem fogja kisebb részét bevetni a földjének, hanem máshová is visz értékesíteni.
hiányzik a logika a makrogazdaságodból. -
Persze, nincs ebben semmi rossz, ez egy szép gesztus
Persze, szoktam kedveskedni barátnőmnek "virágot a virágnak":) -
Fiatal vagy még.
Látom statisztikából, makrogazdaságból van mit még pótolnod.
-
pontosan. a vágott virágokat erre termesztik... -
Fbn Lx #33247 aha. ha te nem veszel virágot, akkor neked köszönhetően kevesebbet fognak levágni.
Ez kb. olyan fasság, mint amikor a vega azt mondja, hogy ha ő nem vesz boltban húst azzal megment egy állatot, mert kevesebbet vágnak le.
ja. gondolod, hogy 1, vagy akár 50 emberrel kisebb vásárlói kör miatt majd egy szemmel csökkenti a termelést egy egész iparág.
meg sem éreznek téged. -
"Különleges alkalomra vennék."
egyszerűen nem jutna eszembe ^^ -
pista89 #33245 Vegyen a halál, nem vagyok nyálas romantikus. -
Szerintem semmi rossz nincs abban, ha első randin nem találod el, h mit szeret, honnan is tudnád. Senki nem fogja hozzád vágni. Ha meg már ismeritek egymást, akkor tudnod kell, h mit szeret.
Cipőt se első randira veszel :) -
alap hogy első, persze...