127612
-
Ritkán. Általában nem is én kapcsolom be. -
Földi sugárzású adókat csak kocsiba, itthon pedig csak netrádiót. -
Petőfi rádióra alszok el minden nap -
soha -
Evoluti0N #33359 Szinte mindig hallgatom amikor a gep elott ulok a One Love Reggae netes magyar radiot
-
egyéb
alapjáraton soha a büdös életben nem hallgatok, de mikor anyám a konyhában bekapcsolja, és arra járok, akkor háttérzaj, ill, ha kocsival megyünk vhova akkor is szól -már amikor otthon hagyom az mp3 lejátszóm :D-
szal ez egyéb kateg ^^ -
justmusic.fm -
csak reggel a pirítóst -.- -
Igen, rendszeresen szoktam rádiót hallgatni.
meló közben, rádió1 -
nem, néha néha netrádiót -
Előfordul, de nem rendszeresen.
Ha nem szellemi munkát végzek, akkor szeretem, ha megy. -
mikor muter benyomja konyhába akkor hallom én is kb ennyi , de magamtol be nem kapcsolnám. -
ÚGYSE KATTINT SENKI!!! -
clio1616v #33349 Csak ritkán.
Nem vagyok lusta összedobni egy playlistet mediaplayerben vagy kiírni egy CD-t ha autóban akarok zenét hallgatni, és így legalább az szól amit akarok, nem az agyonjátszott slágerek. -
Vannak jó megnyílvánulásaik, bár sokszor már nekem is sok az bunkóság ami ömlik belőlük...meg ne játszana minden reggel a rohadt slágerrrádió kib45ott republicot. Sajnos ez nálam annyira nem fakultatív mert még a szüleimnél lakok (sajnos) és ők ezt tolják minden áldott reggel
-
ba32107 #33347 Kizárólag vezetés közben, akkor is 10 esetből egyszer kapcsolom be, jobban szeretek csöndben vezetni.
Otthon meg még zenét sem hallgatok, nem hogy rádiót. -
G_ArchAngel #33346 Online az MR2-t... -
Mit lehet annak a két parasztnak a dumáján élvezni? Kevés nagyobb buknó embert horodott a hátán a Föld, mint azt a két gyökeret. -
Igen reggelente, fürdés/öltözködés közben sláger rádió, bumeráng. Délután a soliban Roxy, este póker közben Raise FM -
"Csak ritkán kapcsolom be."
Akkor is csak Winamp! :D
Bár ha ülök kocsiban [Nincs még saját! xD] akkor hallgatom, ha kell, vagy buszon ha elöl ülök, hallom, amit a sofőr hallgat! De általában mindig fül bedug, jack csati a PSP-mbe és játszok! :D -
Minden reggel iskolába menetkor a kocsiba. -
Én gyakorlatilag soha, csak más hallgatja körülöttam. A Rádiókabarét (az új srcáokkal nagyrészt) leszámítva semmit nem hallgatok. -
Cat 02 #33340 Reggelente kocsiban Bumerángot... -
Csak ritkán kapcsolom be.
Ha éppen megyek valahova reggel autóval,akkor bumeráng. Itthon soha nem hallgatok rádiót. -
Egyéb.
Csak reggelente a Bumerángot és azt sem mindig. Nálam ugyanúgy mint a tv a rádió is lejárt. A net átvesz mindent. :) -
Előfordul, de nem rendszeresen.
Winamp, zene rádió. -
Soha nem hallgatok rádiót.
-
Reggelente szoktam hallgatni a Bumerángot,ha tudom, és itthon pedig szinte mindig valamelyik internetes rádiót. -
Csak ritkán kapcsolom be. Akkor is neten. -
Am vennék simán, szép gesztus. -
Magadnak vennél virágot? :D -
sajnálnám a virágot egy lányért. a répát magamért eszem :P -
Igen mester...bocsánat,hogy véleményt mertem nyilvánítani.
-
Kamu duma!
A tyúkot is sajnálod amit megeszel?
Vagy a répát?
-
sajnálnám a virágot... -
Juteszembe.
Amikor eleinte csakúgy vettem virágot a páromnak mindig azt kérdezte, micsináltál? Megcsaltál?
-
Persze, nincs ebben semmi rossz, ez egy szép gesztus.Multkor 5k-ért vettem vörös rózsát lány barátomnak mert névnapja volt^^Pedig semmi olyat nem akarok tőle
-
akkor ne viccelődj vele, bazdmeg -
Fbn Lx #33324 fikázzuk már a francia nagyurakat, amikor párszáz évvel ezelőtt az volt a divat hogy a férfiak sminkeltek, a nők meg nem.
vissza-visszajár a divat, csak már nyílik ellene az emberek csipája.
fel lehetne ezt egy kis humorral is fogni, geciskedés helyett. -
Fbn Lx #33323 :AS_DASF?ss