127612
-
osztálytársam egésznap vonatozik -
Csak egy közlekedési eszköz, semmi több. -
Vardar #33682 Á csak mind a két szülő vasutas. Nem is járunk mi mindenhova vonattal:D -
Nem igazán kedvelem, de néha muszáj használni. -
Imádok vonatozni, mindig élvezem.
főleg mikor haverokkal megyünk vhova. olyan jókat lehet hülyülni. :D -

-
De azért elgondolkodtató. -
Fbn Lx #33677 "egyszer se esett le, semmi"
az lett volna a poén, ha többször is leesett volna -
Fbn Lx #33676 akkor viszont idióta fasz -
Ha utána járnál rájönnél,hogy nem halt meg.Csak kitalálta az egészet,még él. -
Jaja, azt vágom...De érted..Nem abba hal bele amit csinál..
Pl tavaly előtt vagy mikor egy japán motorversenyző se a pályán, hanem az urcán halt meg egy f@sz teherautós miatt...
Szal érted. -
Imádok vonatozni, mindig élvezem.
Persze 100 évvel ezelőtt érdekesebb lehetett. -
Szerintem már leukémiás volt,amikor ezt csinálta.Nem véletlenül írja elején,hogy csak akkor lehetsz szabad,ha nincs mit veszítened... -
Basszemeg.De utállom, mikor az ilyen "jó" emberek olyanokban halnak meg, amihez semmi közük:(
Szegény hülyegyerek 3kilókkal ment Így, egyszer se esett le, semmi..Erre 1 évre rá meghal laukémiában :(
R.I.P. -
-
uhh és akkor hánykor kelsz nap mint nap ? :D -
dx #33668 Nem igazán kedvelem, de néha muszáj használni. -
CamelX #33667 Hétfőtől csütörtökig azzal járok órákra Győrből-Bp.-ig és vissza + hétvégén ha megyünk abajogni, szal nem kicsit unom, de 5x ennyit el bírnék viselni mint buszozásból ennyit :D -
xxxpaulxxx #33666 szeretek rajtuk reggelente aludni -
A vonatokat szeretem és szeretek is utazni rajta csak kár, hogy némelyik nagyon koszos... -
Egyéb: A mozdonyt, mint műszaki jelenséget szeretem nézegetni, de magát a vonatozást - ha lehet - kerülöm. -
egyéb: mivel kurvaritkán vonatozok, ezért nem igazán van véleményem -
igen igen... :) most már csak azért is zugloi megálloba olyat nyomok majd
-
Utálom a vonatokat.
-
Nem kedvelem különösebben, de bajom se nagyon van vele. -
Csak egy közlekedési eszköz, semmi több.
-
Nem igazán kedvelem, de néha muszáj használni.
-
murphy törvénye, minél többet írsz a kommentbe, annál nagyobb az esély hogy valaki beszól, és minél viccesebb próbálsz lenni, annál nagyobb a sansz, hogy lehurrognak, akár a te hibád akár nem -
ba32107 #33656 -
Utálok vonatozni,és szerencsére csak nagyon ritkán kell. -
sajnos elég gyakran muszáj használnom, de nem szeretem. -
Egyeb.
Szeretek vonatozni de mivel szinte csak kizarolag a MAV altal karbantartott szarszutyok kocsik allnak rendelkezesre,nagyon ritkan hasznalom.Sot szinte egyaltalan nem. -
és ki a fasz beszélt itt az állomásrol ? szóval meg sem említettem az első kommentemben... annyit írtam ,hogy meglepett ,hogy csak úgy kiesik.. bárhova is csak úgy a vakvilágba, meglep ,hogy nincs semmi tartály meg ilyesmi csak úgy hoppsz a szabadba veszik az ürülék.
Állomáson meg alapmüveltség ,hogy nem tojik oda az ember , nem is tudom miért kellett felhozni vagy nem tom ,ez honnan jött ,hogy én azt hiszem ,hogy az állomáson lehet... :| -
Nem csak az állomáson, csak azért ha álló helyzetben nyomsz egy jó adagot a WC-be akkor lesz ott a sínek között egy becsületes kupac. Ha megy 100-al akkor kicsit más:D -
jah mert csak az állomáson esik ki ? azt nem tudtam sorry :| -
sKeezo #33649 szerinted miért van kiírva(már ha ki van írva) hogy ha az állomáson van a vonat, nem szabad használni? -
Bmx01 #33648 vonat -
utálom a vonatokat -
Elsőnek kicsit meglepett h az adag csak úgy kipottyan a vonat wc-jéből
-
sKeezo #33645 Napi 90km-t vonatozok, és utálom, rühellem