127612
  • CopyKing92
    vezetsz vagy iszol lesz a következö téma? :O vagy nemvágom
  • CopyKing92
    tudom én cuncimókus :P
  • snowkid16
    Barátközt-öt én is nézem, de ennyire vnem vagyok hülye XD
  • snowkid16
    Én egyszer ugrottam be, azért mert naív voltam, egy kislányt kerestek, én meg elhittem :S
    Utálom, mikor olyanokat küldenek, hogyha tovább olvasod, meg leszel átkozva és küldd tovább x ismerősönek, meg az igazi szerelem rád vár......
  • BIZ0906
    Egyéb- Meglátom törlöm azonnal :) Ilyen marhaságokban meg pláne nem hiszek nem, hogy abban az I betűs akármiben.
  • Mike at home
    néha vissza szoktam ugatni ismerősőknek, hogyha még egy ilyet küld, letiltom
  • BB7
    Haha!
    Aki ezeket beveszi az hót hülye!
  • tecnocraft
    Igen és utálok minden körlevelet, azokat is akik küldik, wiwen is kizárok évek óta midenkit aki ilyenekkel fáraszt. Nem fogok segíteni segíteni senkinek, hogy bootnetet építsen és hogy az én gépemet is annak használja.
  • broman191
    Nagyon elvétve járok a "körlevelezős társasági oldalakra"...így nem. A körlevél eleve kuka, így nem tudom mivel szívathattak volna meg. :( :D
  • NEOreg3
    nem az, és mielőtt elkezdenéd: arra sem vagyunk kíváncsiak itt, hogy milyen zenéket hallgatsz (volt már rá példa)
  • CopyKing92
    tom hogy nem az mind1. de azé jó zene :D egy kis DC^^
  • CopyKing92
    kérdés. ez könnyű zene? Ez-e!
  • tom235
    Amúgy hülyén van feltéve a kérdés. Így lenne helyes: Küldtél már e tovább körlevelet.
  • oliwwer
    Nem szoktam megnézni őket.
  • tigeroo
    LOL remélem ezt nem gondoltad komolyan :DDd
  • Benny04

To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: Vá: To: To: To: To: To: Vá: To: To: To: To: Vá: To: To: To: To: To: To: To:

• Benny04
    igen, állandóan küldözhetik a szarságaikat :c
  • kovacsgellert
    Sosem küldöm tovább azt a sok baromságot...
    Megjegyzem, eddig már több mint 100x meghaltam, 1000x 7 év szerencsétlenség és még a 89. életem után sem járhatok majd azzal, akivel szeretnék. El tudtok képzelni ennél szörnyűbb sorsot???
  • Fbn Lx
    és mi van, ha tele van a postafiókod mára szerelmi vallomásokkal
  • Fbn Lx
    ha jól emlékszek még nem küldtem tovább ilyet. talán poénból viszont volt már hogy 1-2-t küldtem
  • predator1982
    és alacsony a kerités:D
  • Shifter
    Egyéb.

Alapból törlöm a körleveleket... (meg se nézem)
  • NEOreg3
    én még normális dolgot se küldenék tovább

mivel nem szoktak nekem üzeneteket küldeni és küldi a rendszer az értesítőt, hogy xy üzenetet küldött nekem, akkor alapból úgy veszem, hogy körüzenet, szóval még megnéznem sem kell
  • dartonita
    Ugyanazok a hulyek akik myvipre es iwiwre regisztralnak,meg bk-t neznek.
    Valasz:nem.
  • birdo #34276
    Szintén ez a kérdésem ;)
  • poppe
    a legjobb a "szeretne úgy pénzt keresni, hogy semmit nem kell érte tennie?" jóhogy, ezért aztán tovább se küldöm, az összes pénzt én gyűjtöm be :DDD
  • DJKonya
    Régen mikor májvipen kezdték küldözgetni akkor még elolvastam aztán már egyet sem, egyszer meguntam azt küldtem mindenkinek egy levelet. De most komolyan olyan hülyeség amit néha írnak "a szerelmed éjfélkor rájön hogy szeret"
    Kezdjük ott
    1. már rég rájött
    2. éjfélkor már alszik

El se tudom kik azok a hülyék akik ezeket mind kitalálják.
  • Rettenthető
    Ha a kukába küldöm tovább, az továbbküldésnek számít?
  • zsutyesz
    én nem nyomok semmire. RÉgebben még továbbküldtem, de manapság már soha.

(amúgy meg hülye kérdés. :)
  • Picar77
    nem tudom de ilyen baromságogra nekem sohsem volt időm
    még elolvasni se voltam hajlando :P
  • Lullaby
    Én se, elején lusta voltam hozzá, később meg tojtam az egészre :D
  • Molnibalage
    Soha semmilyen továbbküldős levelet nem küldtem tovább.
  • pyrohun #34268
    pedig nem. sőt aki ilyet küld nekem, annak általában törlöm az email címét. pláne az olyan levelek küldőjének a k*rva anyját, amikben az van, hogy ha nem küldöm tovább, akkor meg fogok halni. na aki ilyet küld, az elmegy ám a jó büdös p*csába. rohadtul fel tudnak vele idegesíteni, hihetetlen primitív dolog.
  • ba32107
    Azért azt nem hiszem, hogy a 44 emberből aki nem-re nyomott, soha, senki még kezdő korában sem küldött tovább egy ilyen üzenetet sem.
  • pyrohun #34266
    A legjobb az amikor IWIW-en (!!) küldik szét azt a szöveget, hogy küldjem tovább ezt az emailt (!!!), mert a Microsoft követi a leveleket :))))) és minden levél után kapok nem tudom mennyi dollárt, mert bIll Gates most osztja szét a vagyonát. És baszki ebből látszik, hogy milyen egy primitív birka nép vagyunk, kb. 10 emberből 7 beveszi. Nagy az Isten állatkertje...
  • pyrohun #34265
    ilyet.
  • predator1982
    nem
  • Picar77
    Nem.

• Rage47
    Régen, mikor nagyon új voltam a világhálón még bevettem 1-2 ilyet, de gyorsan tanultam és azóta lesz*rom.
  • bogyoka
    Igen.

És nagyon unom, mikor azzal jönnek, hogy küldjem tovább, mert ezzel segítek nehéz sorsú gyerekeken. Persze, nem áll ez semmiből, csak egy-két kattintás, de ebben nem hiszek, és az érdeklődési körömben ilyenekkel nem foglalkoznak és én sem hiszek ebben, csak valami barom állat unatkozik szerintem:D
    Én is kitalálhatok ilyent, de nincs időm ilyen baromságokra.