127612
-
vezetsz vagy iszol lesz a következö téma? :O vagy nemvágom -
tudom én cuncimókus :P -
Barátközt-öt én is nézem, de ennyire vnem vagyok hülye XD -
Én egyszer ugrottam be, azért mert naív voltam, egy kislányt kerestek, én meg elhittem :S
Utálom, mikor olyanokat küldenek, hogyha tovább olvasod, meg leszel átkozva és küldd tovább x ismerősönek, meg az igazi szerelem rád vár...... -
BIZ0906 #34296 Egyéb- Meglátom törlöm azonnal :) Ilyen marhaságokban meg pláne nem hiszek nem, hogy abban az I betűs akármiben. -
néha vissza szoktam ugatni ismerősőknek, hogyha még egy ilyet küld, letiltom -
Haha! 
Aki ezeket beveszi az hót hülye!
-
tecnocraft #34293 Igen és utálok minden körlevelet, azokat is akik küldik, wiwen is kizárok évek óta midenkit aki ilyenekkel fáraszt. Nem fogok segíteni segíteni senkinek, hogy bootnetet építsen és hogy az én gépemet is annak használja. -
Nagyon elvétve járok a "körlevelezős társasági oldalakra"...így nem. A körlevél eleve kuka, így nem tudom mivel szívathattak volna meg. :( :D -
nem az, és mielőtt elkezdenéd: arra sem vagyunk kíváncsiak itt, hogy milyen zenéket hallgatsz (volt már rá példa) -
tom hogy nem az mind1. de azé jó zene :D egy kis DC^^ -
kérdés. ez könnyű zene? Ez-e! -
tom235 #34288 Amúgy hülyén van feltéve a kérdés. Így lenne helyes: Küldtél már e tovább körlevelet. -
Nem szoktam megnézni őket. -
LOL remélem ezt nem gondoltad komolyan :DDd -
To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: Vá: To: To: To: To: To: Vá: To: To: To: To: Vá: To: To: To: To: To: To: To:

-
igen, állandóan küldözhetik a szarságaikat :c -
Sosem küldöm tovább azt a sok baromságot...
Megjegyzem, eddig már több mint 100x meghaltam, 1000x 7 év szerencsétlenség és még a 89. életem után sem járhatok majd azzal, akivel szeretnék. El tudtok képzelni ennél szörnyűbb sorsot???

-
Fbn Lx #34282 és mi van, ha tele van a postafiókod mára szerelmi vallomásokkal -
Fbn Lx #34281 ha jól emlékszek még nem küldtem tovább ilyet. talán poénból viszont volt már hogy 1-2-t küldtem -
és alacsony a kerités:D -
Egyéb.
Alapból törlöm a körleveleket... (meg se nézem) -
én még normális dolgot se küldenék tovább
mivel nem szoktak nekem üzeneteket küldeni és küldi a rendszer az értesítőt, hogy xy üzenetet küldött nekem, akkor alapból úgy veszem, hogy körüzenet, szóval még megnéznem sem kell -
Ugyanazok a hulyek akik myvipre es iwiwre regisztralnak,meg bk-t neznek.
Valasz:nem. -
Szintén ez a kérdésem ;) -
a legjobb a "szeretne úgy pénzt keresni, hogy semmit nem kell érte tennie?" jóhogy, ezért aztán tovább se küldöm, az összes pénzt én gyűjtöm be :DDD -
Régen mikor májvipen kezdték küldözgetni akkor még elolvastam aztán már egyet sem, egyszer meguntam azt küldtem mindenkinek egy levelet. De most komolyan olyan hülyeség amit néha írnak "a szerelmed éjfélkor rájön hogy szeret"
Kezdjük ott
1. már rég rájött
2. éjfélkor már alszik
El se tudom kik azok a hülyék akik ezeket mind kitalálják. -
Ha a kukába küldöm tovább, az továbbküldésnek számít? -
én nem nyomok semmire. RÉgebben még továbbküldtem, de manapság már soha.
(amúgy meg hülye kérdés. :) -
nem tudom de ilyen baromságogra nekem sohsem volt időm
még elolvasni se voltam hajlando :P -
Én se, elején lusta voltam hozzá, később meg tojtam az egészre :D -
Soha semmilyen továbbküldős levelet nem küldtem tovább. -
pedig nem. sőt aki ilyet küld nekem, annak általában törlöm az email címét. pláne az olyan levelek küldőjének a k*rva anyját, amikben az van, hogy ha nem küldöm tovább, akkor meg fogok halni. na aki ilyet küld, az elmegy ám a jó büdös p*csába. rohadtul fel tudnak vele idegesíteni, hihetetlen primitív dolog. -
ba32107 #34267 Azért azt nem hiszem, hogy a 44 emberből aki nem-re nyomott, soha, senki még kezdő korában sem küldött tovább egy ilyen üzenetet sem. -
A legjobb az amikor IWIW-en (!!) küldik szét azt a szöveget, hogy küldjem tovább ezt az emailt (!!!), mert a Microsoft követi a leveleket :))))) és minden levél után kapok nem tudom mennyi dollárt, mert bIll Gates most osztja szét a vagyonát. És baszki ebből látszik, hogy milyen egy primitív birka nép vagyunk, kb. 10 emberből 7 beveszi. Nagy az Isten állatkertje... -
ilyet. -
nem -
Nem.
-
Régen, mikor nagyon új voltam a világhálón még bevettem 1-2 ilyet, de gyorsan tanultam és azóta lesz*rom. -
Igen.
És nagyon unom, mikor azzal jönnek, hogy küldjem tovább, mert ezzel segítek nehéz sorsú gyerekeken. Persze, nem áll ez semmiből, csak egy-két kattintás, de ebben nem hiszek, és az érdeklődési körömben ilyenekkel nem foglalkoznak és én sem hiszek ebben, csak valami barom állat unatkozik szerintem:D
Én is kitalálhatok ilyent, de nincs időm ilyen baromságokra.