127612
-
Nem igazán érdekel, de a nagy horderejű dolgokat követem én is. -
Példa? -
De mi lenne az? Mit nem szabad kutatni? -
Egyértelmű, hogy az első, hiszen azt hogy mire használjuk föl a tudást, az etika dönti el. A második válaszlehetőség már itt elbukott. -
Nem lehet korlátozni. Csak a tudás számít, és az, hogy mire használjuk fel.
-
A kettő közötti lenne az igazi szerintem... -
msstz #34457 ezt mi a fasznak írtad be? -
Valahol a kettő között, de mivel ilyen lehetőség nincs, ezért az első (de nem vallási, hanem etikai alapon). Különösen a példában szereplő indiánok szemszögéből tekintve. -
Cat 02 #34455 Eddig max 6 lehetőség volt szerintem, erőltesd meg magad :D -
Fbn Lx #34454 miért nincs kiírva a szavazók száma?
amikor több lehetőség van kicsit fárasztó összeadogatni. -
Cat 02 #34453 És az olyan rossz lenne ? Tartsuk életben a sok öreget a nyugdíjat meg nincs aki fizesse neki ? Najóez gonosz volt :D -
Fbn Lx #34452
-
Fbn Lx #34451 miért, a sötét középkor előtti időkben mikor volt 25-30 az átlagéletkor?
soha.
attól a ponttól kezdve szar. -
alkalmaznék én bárkit ha meg van a szakmai rátermettsége és érti a dolgát , ez előtte interjunk ugyis kiderül meg beszélgetsz vele stb referenciák... -
Fbn Lx #34449 azt kutattok amit akartok, csak jó célra használjátok.
mivel jobban belegondolva ez lehetetlen, ezért: igen, inkább szabjuk meg etikai/vallási alapon. -
Vagy megeszitek, minta Gálvölgyiben xD -
etikai alapba beletartozik az is hogy anyátokat élve felvágják-e vagy sem.
ehhez képest elég meglepő az eredmény -
csak vicceltem, mi az msn címed? -
Keress egyet a sarkon. -
mert ha lány vagy megdugnálak -
Nem lehet korlátozni. Csak a tudás számít, és az, hogy mire használjuk fel...
vallásnak semmit sem szabad engedni így egyből 2. :D -
ennek köze nincs a kérdéshez :D -
Miért? -
hát ez elég érdekes kérdés :D igazából leszarom XD
de erre nyomtam:
Nem lehet korlátozni. Csak a tudás számít, és az, hogy mire használjuk fel.
talán azért nyomtam erre mert ha az első lenne akkor sztem még a mai napig is az átlag életkor 25-30 év lenne... -
Hány éves vagy? -
Én a vallásra értettem, mindegy. -
Nagy része, és azt is oda írtam, hogy a zsidókkal semmi bajom.
El is várnám, hogy betartsa, mert elvégre ők ITT a kisebbség...Vagy lassan mi vagyunk?
Nem vagyok se jobb, se bal oldali! Független. -
egyébként is ki a faszt érdekel ebben a topikban, hogy mit gondolsz a cigányokról?
ez volt a kérdés? nem! -
Ha cigány elkezd magyarozni, hogy magyar volt Ő nem rasszista?
És leszarom, ők tehetnek róla, hogy milyenek... -
nem alkalamaznál cigányt, mert a szeme sem áll jól, de elvárnád hogy betartsa a te normáidat
szép -
rasszista -
DIESEL DOG #34432 Nem lehet korlátozni. Csak a tudás számít, és az, hogy mire használjuk fel. -
Lehet, de NEM vallási alapon. Egy cigány (ez a becsületes nevük, cigányönkormánytat stb) akármilyen képzett, egyszer ő belőle is előjön a vére. Zsidókkal semmi bajom. Csak a cigányokkal.
Most nézzen bele mindenki a szívébe, alkalmaznál-e cigányt, ha nem ismered és "furán áll a szeme". -
2. oszinten szolva xarok az idióta vallásra, ha az a fejlődést gátolja -
Nem lehet korlátozni. Csak a tudás számít, és az, hogy mire használjuk fel. -
Igen a véleményem az, hogy leszarom, el sem olvastam. Viszont érdekel, hogy mi az állás. Ennyi.
Nemtom mit kell konspirálni.
Plö ha a tamponokról lenne egy szavazás (mert kábé az utóbbi pár szavazás ilyen szinvonalú volt) akkor sem tudnék választani, mert leszarom, de érdekelne, hogy mi az eredmény.
Ehhh...nehézfelfogású banda...
Minek gondolkozzak, ha hidegen hagy, leszarom, nem érdekel? -
jaja...máris érdekli :P ergó ezt nem értem..most olyan nehéz 1-2percig gondolkozni a kérdésen és álláspontra jutni?:S -
Azt írtad ez a véleményed a szavazásról. -
ba32107 #34425 Nemsokára visszakerül. Aki tartózkodik, az pedig nyomjon az egyébre. Ebben a kérdésben most pont nincs ilyen opció, de igyekszünk figyelni rá. -
jaja...nemrég még volt egy "archív szavazások" fül, ahol meg lehetett nézni az állást...