127612
-
Jelenleg nem tudok mondani más dolgot, amit jobban leszarok. -
Érdekel, és követem az eseményeket, naprakész vagyok. -
Érdekel, és követem az eseményeket, naprakész vagyok. -
Rundstedt17 #34500 Érdekel, és követem az eseményeket, naprakész vagyok.
Általában az a baj hogy aki nem követi annak is van véleménye és fogalma sincs hogy mekkora hülyeség.Akiket nem érdekel azok el vannak egy álomvilágban,mert a politika nem kevesebbet befolyásol mint egy egész állam jövöjét és ami fontosabb az ott élő emberekét,ha emberek hülyék és leszarják magukkal basznak ki,persze utánna mennek tüntetni hogy szar meg minden...amikor választani lehet akkor meg nem megy mert szerinte mindenki ugyanolyan hm...hát jól van.én szeretnék is politikával foglalkozni.... -
Igen én is így gondolom. Sajnos vagy nem, de el kell fogadnunk , hogy a politika mindenki életének része, pláne ha demokráciában él az ember(még ha néha nem is tűnik annak). Ezért szerintem is fontos azért tisztában lenni a dolgokkal, legalábbis amennyire csak lehet utánajárni. Jó lenne ha mindenkit érdekelne ez a téma egy minimális szinten mivel az lenne pont ennek a demokráciának a lényege, hogy az emberek döntsenek saját sorsukról de sajnos amig kevesen foglalkoznak vele megfelelően (és objektíven) így az egész nem működik. -
inkább a parlament mondjon le -
Teljes mértékben hidegen hagy, esetleg még szavazni sem szoktam. -
pista89 #34496 Érdekel, és követem az eseményeket, naprakész vagyok.
gordon monnyon le -
A fontosabb dolgokkal tisztában vagyok, néha utánaolvasok, ennyi.
Amit híradóból hallok , meg néha utána olvasok , pl tegnap elolvastam pontosan ki is ez a Bajnai de am annyira nem bojgat. -
Ha a szavazás változtatna valamin már rég illegális lenne. :D -
így van...egész életünkre kihat a politika és a saját döntéseink/szavazataink/kiállásunk által változtathatunk (hú ez most nagyon naívan hangzott, mer úgyis az lesz amit "odafönt" eldöntenek egymás között a tanárokból, szociális munkásokból, meg egykét közgazdászból lett politikusaink)
-
követem az eseményeket, naprakész vagyok.
Muszáj, mert a civilizált ember életét ma Magyarországon NAGYMÉRTÉKBEN BEFOLYÁSOLJA a politika. A ki nem elég tájékozott/jól informált az könnyen hátrányba kerülhet, hülye marad, könnyen átverhetik. És a végén csak magát hibáztathatja. A politika hatásait lehetetlen elkerülni, esetleg a civilizált életmód feladásával. Akkor meg már inkább kiismerem. -
amikor ez embert a hitelezők szorongatják, akkor nem túl kompromisszumkész
kell a pénz, minden áron -
Érdekel, és követem az eseményeket, naprakész vagyok -
Elmondhatatlanul nem érdekel. -
Most erre mit mondjak. Akkor tessék megverni a fagyist és lebontani a cukrászdát. -
Te kikéred a fagyit ha tudod, hogy nem sokkal azután, hogy benyaltad (hehe) kihányod? Gratulálok. -
És ha nem akar fagyit? -
ha megkérdeznek se biztos, h azt kapom, amit szeretnék :D -
Megkérdezik, hogy milyen fagyit szertnél. Te nem mondasz semmit. Akkor olyat kapsz amilyet... -
Igen van jogom hozzá. Csak tudod én tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok vezető jellem és nem lennék rá képes. -
nekem is ez a problémám: ha elmennék, nem valakire szavaznék, hanem legföljebb a másik ellen. De igazából egyik se jobb a másiknál. -
igen, követem az eseményeket
gyerünk, akkor tegyél érte hogy jobb legyen... ne csak a pofádat jártasd, csinálj egyesületet, pártot, szimpatizálj a többi kaptárlakóval akkor! mindent lehet csak akarni kell, ehhez jogod van! -
De igen. Van jogom utána is "ugatni" és akkor is mindenki ellen fogok! Jó lenne kivernétek ezt a fejetekből, hogy ez a legrosszabb! Hát nem, nem ez a legrosszabb. A legrosszabb az, hogy 300 akárhány ember nem tud egymással konszenzusra jutni. Egyáltalán nem! Ezeknek az embereknek nincs meg képességük arra, hogy 10 millió ember életét irányítsák mikor 300-an sem tudnak megegyezni! -
-
Ha nem mész el az a legrosszabb. Onnan fogva ne ugass semmit, mert mikor szavazhattál volna akkor nem tetted.
Az 5%-os alsó küszöböt és kopogtató cédulát meg ki kell irtani. Talán erre is mehetne egy aláírásgyűrjtés. -
A fontosabb dolgokkal tisztában vagyok, néha utánaolvasok, ennyi.
De egyébként a f@szom ki van az egésszel. Az fix, hogy én nem megyek el jövőre szavazni és mindenkit erre buzdítok. Elegem van, hogy azt mérlegeljem, hogy melyik a kisebbik szar! Mindegyik egyformán szar! A képviselőink közül az én érdekeimet EGYIK SEM képviseli. Szóval miért szavazzak olyanokra akik nem képviselnek?! -
Néha frissítem az adatbázisomat, ennyi.
Én úgy érzem két különböző Magyarország van. Van egy ahol élünk pár millió Magyarral együtt, és van egy másik amelyikről a politikusok beszélnek. Egyszer szívesen átlátogatnék a másikba is, megnézni hogy milyen, hogy is megy ott az élet.
Egyébként a politikát naponta követni olyan, mintha az FBI aktáiba szeretnél belepillantani. Mivel semmiféle belelátásunk nincs a háttérben folyó dolgokra, csak a média megkérdőjelezhető információiból nyerhetünk ki valamennyit, ami a semminél alig több. Nagyjából tisztában van vele az ember hogy kik a minisztereink, de hogy milyen döntéseket hoznak és pontosan miért, az már nem ránk tartozik. Kivéve néhány nagy port felkavaró esetet.
Ismerősök, barátok társaságában pedig hanyagoljuk is a politikát (mostanában egyre nehezebb), mert csak az emberek kedvét rontja el. -
Jogilag nem mondott le... -
15 vagyok, kibaszottul nem érdekel, de felszínesen undorító amit csinálnak... leszarják az országot kb tökmindegy ki lesz a miniszterelnök, csak annyi fog változni hogy menyi pénzt lop el:) -
Akkor most ki a miniszterelnök?
A gyurcsány lemondott, hivatalos új meg még nincs...
Hehe...fincsi mi? -
ba32107 #34472 Éppen csak annyira érdekel, hogy legyen valami fogalmam arról, hogy kik vannak a Parlamentben... -
17% nem tudta asszem pár hónapja, ennyi nyögte be, hogy szerinte OV a miniszterelnök és x százalék is volt a nem tudom alatt. Durva mi?
Mostanában már újságot sem elovasok csak annyira, hogy a főcímeket áltapozom, vagy még azt sem. Minek? Jó hír max. a sportoldalon van... -
teljes mértékben leszarom, de ha van valami nagy balhé, annak utánanézek. ennyi. leszarom hogy mit bohóckodnak -
extramagascsaj #34469 Egyéb -
Szerintem aki nem tudja ki a miniszterelnök + a köztársasági elnök annak szavaznia se lenne szabad. -
gondolom hallottál már Mengeléről...vagy a szovjetek majom+ember keresztezéséről vagy #34447, vagy például nem mehetsz be egy temetőbe és ásod fel a sírokat azért, hogy te ott régészeti munkálatokat folytass, ezek olyan dolgok amiket korlátozni kell vallási/etikai alapon és korlátozva is vannak (mégjóhogy)...különben semmivel sem lennénk különbek az állatoknál
remélem így már világos annak a 80%-nak aki a 2.ra szavazott
-
Nukleáris technológia. -
Nem igazán érdekel, de a nagy horderejű dolgokat követem én is.
Sajnos egy vicc, ami ebben az országban folyik... -
dettó