127612
-
Rundstedt17 #34663 az iszlám pestis....
a zsidók a védőbástyái Európának az iszlám tömegek ellenében,akiknek többsége fanatikus..... -
Ó kérlek mester ereszkedj le közénk, eltéved bárányok közé, és csillagként ragyogd be nekünk a helyes utat! -
mert jeleneleg ezen a fejlettségi szinten van az agyuk
majd kinövik -
mindeki átesik ezen, majd elmúlik -
hopp ezek szerint zsidó vagyok -
szerintem az emberiség nagy dolgokra hivatott, le kell még igáznunk a galaxist
tehát neked kell meghalni nem nekem -
miért akarjátok kiírtani az emberiséget? -
lényeg, hogy megint van valami, amin lehet végre borongani, igaz? ;) -
ennyi
nembaj, el lettünk könyvelve anélkül h megkérdezték volna h miért is ez a véleményünk h ki akarjuk írta az egész emberíséget, hát ez van :D -
Látom átment az üzenet.
Nem tudom, hogy MR ME miként vélekedik a világról, de azért az merőben naiv elgondolás, hogy a világ tökéletes.
Lehet az a kis burok, amit építettél magad köré, amiben élsz, vagy ahová hazamenekülsz munka után, az maga a tökély, a tejjel-mézzel folyó Kánaán, és valóban, ennek tükrében nézve a reboot nem túl elfogadható.
Csak látod nekem az a bajom az emberek egy jelentős részével - amit pár hozzászólással arrébb most te is gyönyörűen prezentálsz -, hogy ha valakinek valami kínja van, nem megkérdezik, hogy mivan? (nem 3x egy pofon kíséretében), hanem a "dögölj meg, de előtte hagyd rám mindened" féle stílus keveredik elő... És szerinted ez így tökéletes. Hááát... érdekes. -
A zsidók,és világuralomra törnek 

Amúgy nem érdekel,sőt,nem is tudom. -
veled meg befejezni -
veled akartam kezdeni pedig :( -
nemérdekel. -
őszintén, szívből leszarom. tényleg. amúgy meg a szcientológia, na erre varjatok gombot. -
Nem tudom, és nem is érdekel. :) -
karajjj #34647 nem inkább vallási csoportok? -
Hinduizmus kimaradt, pedig az benne van az első háromban. -
Egyéb.
Statisztikailag valószínűleg a keresztény-zsidó, elsősorban Dél-Amerikának, és a keresztény négereknek köszönhetően, ezek a népek amellett, hogy nagyon nagy arányban keresztények, igen gyorsan is szaporodnak.
De versenyben lesz az iszlám is, ugyanilyen okból kifolyólag.
Mindamellett én úgy látom, hogy ezek jelentősége csökken, ha csak valami rendkívüli esemény nem következik be, akkor a nem vallásosak száma fog a legdinamikusabban növekedni. -
na vajon mi a válaszom... -
kérdés ? fail.
nem érdekel. -
Egyéb.
Minden vallást rühellek! -
Nem látom be. Ha annak érzed magad akkor nyugodtan ugroj le egy hídról, de előbb hagyd rám mindened. -
Fbn Lx #34640 pedig mindannyian feleslegesek vagyunk, lásd be. -
pista89 #34639 Baba szappanok -
Fbn Lx #34638 a zsidók -
amúgy mi az hogy keRSZtény-zsidó ?:D(...D) -
pista89 #34636 Nem tudom, és nem is érdekel.
Kurvára érdekel, éjjel-nappal ezzel foglalkozok -.- -
Nem tudom, és nem is érdekel.
Tudja a geci,meg amúgyis leszarom^^ -
-
az európai/nyugati kultúrkör alapja a görög-latin és a zsidó-keresztény hagyomány: a kereszténység nem létezhetne a zsidó eredet nélkül (hogy a legynilvánvalóbb dolgot említsem: Jézus milyen vallású volt?), mint ahogy a római kultúra sem a görög alapok nélkül, szétválasztani elég nehézkes és fölösleges is. nagy vonalakban ezért :) -
-
A nem tudomra szavaztam mert egy évszázad hosszú idő. Amúgy meg a keresztény kultúra nem tudom miért szerepel egy pontban a zsidóval. -
kedzhetnétek magatokon -
Inkább egy erase
-
Jó. Kezdhetem veletek? Nagyon felforr az agyvizem amikor valaki ilyet mond. Ha szerinted felesleges vagy akkor intézd el magad. Én nem érzem annak magam. -
Darth Razor #34627 Eltűnnek vagy összeolvadnak. -
Azért nem teljes egészében. -
"ráférne már az emberiségre amúgy is egy reboot..."
Na végre valaki szintén így látja. -
iszlám, egyértelmű.
lehet hogy több buddhista lesz, de az iszlám "agresszor" vallás.