127612
-
Eltűnnek vagy összeolvadnak.
-
Rundstedt17 #34702 A szélsőjobboldaliak nem magyarok hanem bohócok -
Rundstedt17 #34701 Miféle agressziótól amikor a mohamed miatt törtek zúztak,vagy a terrortámadások? -
Rundstedt17 #34700 Jah szóval szájmagyar
-
Rundstedt17 #34699 Korigálhatod a nagy hibát,kövess el harakirit és az összes természetimádó,embergyülölő.Tudod csak góc vagy a Földön,legtöbbet úgy teheted érte ha megsemmisited magad:D....szép egy gondolkozásod van.... 
-
Rundstedt17 #34698 Egyetértek
-
Rundstedt17 #34697 Igen,már rohadtul elegem van a zöldek baromságaiból,olyan szinten ember gyülölők hogy már az gyomorforgató...A gyenge faj kihal....Meg nagyon helyesen rámutattál arra hogy a Föld történetében volt már rengeteg felmelegedés és ugyan annyi lehülés.... -
Leszarom. Remélem minden vallás pusztul. -
Az, hogy a jegesmaci kihal az nem feltétlenül csak az ember hibája. Nagyon specializálódott faj, jóformán egy állat vadászatára specializálódott egy nagyon rövid időszakra. A természetes felmelegedés is pont úgy végezne velük, mint az ember által rásegített. A tempó és az időpont csak az eltérés. -
Egyetértek. Vagy csak emós... -
Ej, de nagy jósnak tetszik lenni... -
Hat igen.. lassan nagyobb energiat/penzt fektetne abba ,hogy minnel nagyobb kenyelem legyen es kozben elfelejtik ezeket a dolgokat. Persze meg vannak akik a kenyelem ele teszik a fold es a termeszet "jo" allapotanak megorzeset.
A vallasokrol meg annyit ,hogy szvsz egyre kevesebb a kereszteny hivo vagyis az emberek mar nem hisznek ,nincs hituk. Persze mindenki hisz valamiben. Pl. itt a munkahelyen a mogottem ulo a bibliaban hisz en meg a titok szerint elek. Neki szimpatikus a titok ,de nekem meg nem szimpi amiben o hisz ,mert mar nehez hinni benne. Van aki azt mondja ,hogy egyaltalan nem hisz ,de neha biztos felszolal "jaj istenem" tehat meg van benne egy kicsi. Na mindegy :) Egy a lenyeg valamiben mindenki hisz csak egyesek istennek,urnak hivjak a tobbiek meg csak egy "valaminek" amiben hisz. Ez most kicsit hulyen hangzott :) -
ba32107 #34691 Hát igen, betettem a válaszok közé, hogy tudjak szavazni :D -
megy itt a nagy csetipati :)
én sok gyereket szeretnék, és nem akarom kiírtani az emberiséget, inkább valami csapás kéne ami helyrebillenti egykét gyökér ember agyát a seggéből a feje irányába. mert az a pénzorientált világ ami manapság folyik az valóban szégyen :)
amúgy meg a fejlődés híve vagyok, fejlesszenek ki mindent, ha kell öljék meg a földet, DE! csak úgy hogy mindennek elmentik a génpérképét hogy aztán máshol csinálhassunk föld2őt :D
az pl. elborzaszt hogy a lamantinok a motorcsónakosok miatt fognak kihalni, mert más ellenségük nincsen...
az pl. szintén elborzaszt hogy a jegesmaciknak kb. 100-150évük van és bájbáj szása
de az hogy van gigabit cserébe az már más :D (vicceltem) -
Nem tudom, ismered a viccet?
Két bolygó találkozik:
- Hogy vagy? - kérdezi az egyik
- Ne is kérdezd. Van valami betegségem, valami Homo... sapiens...
- Áááá, ne aggódj! Nekem is volt, hamar elmúlik :-D
Kedves Molnibalage!
De azért jó lenne, ha törekednénk rá.
Mellesleg a reboot-t nem feltétlen kell az ember kiírtásával értelmezni, elég lenne a gondolkodásmódon változtatni... már az is kurva nagy reboot lenne... -

Ennyire degenerált életfelfogással te jobb is ha nem szaporodsz... -
Fbn Lx #34687 az iszlámok szarnak a fejedre, csak védik a saját hazájukat az agresszoroktól, ahogyan te is védenéd. -
Fbn Lx #34686 és ki szerint hivatott nagy dolgokra az emberiség?
az elcseszett ribancok szerint: hitlertípusúak szerint.
az ember csak az ember szerint hivatott bármire is.
egyébként meg arra lennénk hivatottak hogy a természet egyensúlyi részei legyünk, és ÉLVEZZÜK az életet, csak ettől gecire eltávolodtunk már régesrég. -
Fbn Lx #34685 hidd el, ha választhattam volna, biztos nem kértem volna, hogy szülessek meg.
felnézek arra, aki nem szül gyereket, és így nem indít el egy újabb szenvedésláncot. -
Fbn Lx #34684 te is csak egy góc vagy a Föld hátán.
még jó esetben 5-6 évtized, és meghalsz te is.
semmi sem vagy te az évmilliárdokhoz. szerencsére.
az ember az univerzumot is tönkrebaszná, ha élne addig.
egy kibaszott vírus. -
Emmegki #34683 Te vagy itt a szélsőséges iszlámgyűlölő.
Vedd már észre, hogy a te szavaiddal élt! "az iszlám pestis...." --> "a zsidóság pestis". Nem tetszik? Miért? Vagy úgy gondolod, hogy a zsidókat kötelező szeretni és tilos utálni, az arabokkal meg fordítva? :O
És nem magyarkodó hanem MAGYAR. Ha meg zavarnak a magyarok mit keresel még itt? -
Tán csak nem világuralomra törsz? :o
Nade májkül,az gonosz dolog! -
a naturalitás lessz a domináns. csubakka divatba jön. -
DIESEL DOG #34680 Nem változnak az erőviszonyok. Szerintem...
-
Ki mondta, hogy tökéletes. Ha nem az akkor meg nem is kell? Eszamfaszom megáll... -
alap...
-
nemtom -
POntosan ebből az okból nem értem én sem a párosítást. Vallás szerint még párosítható lenne de kultúra szempontjából nem. -
sztem a bandizmus 
-
az sem ugyanaz. -
egybkt meg szarok rá -
mi nem érthető?
úgy látom a beírásokból, sokan nem vettétek észre (rosszabb esetben nem értettétek meg) hogy nem vallásról, hanem kultúrkörről van szó a kérdésben.
#34633 -
Mi az hogy keresztény-zsidó? WTf? -
te is megfogsz, egyszer mindenki meghal -
én befejeztem a mondandómat, mindenki gondol amit akar :) -
Rundstedt17 #34668 Most már egyértelmű hogy szélsőséseges magyarkodó zsidógyülölő vagy -
egyébként ilyenekért warn-t is lehetne szórni a fejére
kábé ezek után bárki riogathatna a zsidó pestissel ami már rajtunk rohad pár száz éve -
ne hidd, hogy direkt talállak meg téged állandóan, de akkora hülyeségeket írsz, hogy ááá... -
ez nem mester kérdése
20-as évei elejen ezen a legtöbben átesnek -
Rundstedt17 #34664 Európának nem kéne befogadni őket....