127612
  • Littlepig13
    Eltűnnek vagy összeolvadnak.
  • Rundstedt17
    A szélsőjobboldaliak nem magyarok hanem bohócok
  • Rundstedt17
    Miféle agressziótól amikor a mohamed miatt törtek zúztak,vagy a terrortámadások?
  • Rundstedt17
    Jah szóval szájmagyar
  • Rundstedt17
    Korigálhatod a nagy hibát,kövess el harakirit és az összes természetimádó,embergyülölő.Tudod csak góc vagy a Földön,legtöbbet úgy teheted érte ha megsemmisited magad:D....szép egy gondolkozásod van....
  • Rundstedt17
    Egyetértek
  • Rundstedt17
    Igen,már rohadtul elegem van a zöldek baromságaiból,olyan szinten ember gyülölők hogy már az gyomorforgató...A gyenge faj kihal....Meg nagyon helyesen rámutattál arra hogy a Föld történetében volt már rengeteg felmelegedés és ugyan annyi lehülés....
  • immovable
    Leszarom. Remélem minden vallás pusztul.
  • Molnibalage
    Az, hogy a jegesmaci kihal az nem feltétlenül csak az ember hibája. Nagyon specializálódott faj, jóformán egy állat vadászatára specializálódott egy nagyon rövid időszakra. A természetes felmelegedés is pont úgy végezne velük, mint az ember által rásegített. A tempó és az időpont csak az eltérés.
  • Molnibalage
    Egyetértek. Vagy csak emós...
  • Molnibalage
    Ej, de nagy jósnak tetszik lenni...
  • OrioN the S
    Hat igen.. lassan nagyobb energiat/penzt fektetne abba ,hogy minnel nagyobb kenyelem legyen es kozben elfelejtik ezeket a dolgokat. Persze meg vannak akik a kenyelem ele teszik a fold es a termeszet "jo" allapotanak megorzeset.

A vallasokrol meg annyit ,hogy szvsz egyre kevesebb a kereszteny hivo vagyis az emberek mar nem hisznek ,nincs hituk. Persze mindenki hisz valamiben. Pl. itt a munkahelyen a mogottem ulo a bibliaban hisz en meg a titok szerint elek. Neki szimpatikus a titok ,de nekem meg nem szimpi amiben o hisz ,mert mar nehez hinni benne. Van aki azt mondja ,hogy egyaltalan nem hisz ,de neha biztos felszolal "jaj istenem" tehat meg van benne egy kicsi. Na mindegy :) Egy a lenyeg valamiben mindenki hisz csak egyesek istennek,urnak hivjak a tobbiek meg csak egy "valaminek" amiben hisz. Ez most kicsit hulyen hangzott :)
  • ba32107
    Hát igen, betettem a válaszok közé, hogy tudjak szavazni :D
  • VRSDM
    megy itt a nagy csetipati :)
    én sok gyereket szeretnék, és nem akarom kiírtani az emberiséget, inkább valami csapás kéne ami helyrebillenti egykét gyökér ember agyát a seggéből a feje irányába. mert az a pénzorientált világ ami manapság folyik az valóban szégyen :)

amúgy meg a fejlődés híve vagyok, fejlesszenek ki mindent, ha kell öljék meg a földet, DE! csak úgy hogy mindennek elmentik a génpérképét hogy aztán máshol csinálhassunk föld2őt :D

az pl. elborzaszt hogy a lamantinok a motorcsónakosok miatt fognak kihalni, mert más ellenségük nincsen...

az pl. szintén elborzaszt hogy a jegesmaciknak kb. 100-150évük van és bájbáj szása

de az hogy van gigabit cserébe az már más :D (vicceltem)
  • Rettenthető
    Nem tudom, ismered a viccet?

Két bolygó találkozik:
    - Hogy vagy? - kérdezi az egyik
    - Ne is kérdezd. Van valami betegségem, valami Homo... sapiens...
    - Áááá, ne aggódj! Nekem is volt, hamar elmúlik :-D

Kedves Molnibalage!

De azért jó lenne, ha törekednénk rá.

Mellesleg a reboot-t nem feltétlen kell az ember kiírtásával értelmezni, elég lenne a gondolkodásmódon változtatni... már az is kurva nagy reboot lenne...
  • GregSB

Ennyire degenerált életfelfogással te jobb is ha nem szaporodsz...
  • Fbn Lx
    az iszlámok szarnak a fejedre, csak védik a saját hazájukat az agresszoroktól, ahogyan te is védenéd.
  • Fbn Lx
    és ki szerint hivatott nagy dolgokra az emberiség?

az elcseszett ribancok szerint: hitlertípusúak szerint.
    az ember csak az ember szerint hivatott bármire is.
    egyébként meg arra lennénk hivatottak hogy a természet egyensúlyi részei legyünk, és ÉLVEZZÜK az életet, csak ettől gecire eltávolodtunk már régesrég.
  • Fbn Lx
    hidd el, ha választhattam volna, biztos nem kértem volna, hogy szülessek meg.
    felnézek arra, aki nem szül gyereket, és így nem indít el egy újabb szenvedésláncot.
  • Fbn Lx
    te is csak egy góc vagy a Föld hátán.
    még jó esetben 5-6 évtized, és meghalsz te is.
    semmi sem vagy te az évmilliárdokhoz. szerencsére.
    az ember az univerzumot is tönkrebaszná, ha élne addig.
    egy kibaszott vírus.
  • Emmegki
    Te vagy itt a szélsőséges iszlámgyűlölő.

Vedd már észre, hogy a te szavaiddal élt! "az iszlám pestis...." --> "a zsidóság pestis". Nem tetszik? Miért? Vagy úgy gondolod, hogy a zsidókat kötelező szeretni és tilos utálni, az arabokkal meg fordítva? :O

És nem magyarkodó hanem MAGYAR. Ha meg zavarnak a magyarok mit keresel még itt?
  • bardocz
    Tán csak nem világuralomra törsz? :o

Nade májkül,az gonosz dolog!
  • CopyKing92
    a naturalitás lessz a domináns. csubakka divatba jön.
  • DIESEL DOG #34680
    Nem változnak az erőviszonyok. Szerintem...

• Molnibalage
    Ki mondta, hogy tökéletes. Ha nem az akkor meg nem is kell? Eszamfaszom megáll...
  • 89
    alap...
  • Benny04
    nemtom
  • HöfEE
    POntosan ebből az okból nem értem én sem a párosítást. Vallás szerint még párosítható lenne de kultúra szempontjából nem.
  • NeverwinterKING
    sztem a bandizmus
  • Hegi90
    az sem ugyanaz.
  • Hegi90
    egybkt meg szarok rá
  • Lacee
    mi nem érthető?
    úgy látom a beírásokból, sokan nem vettétek észre (rosszabb esetben nem értettétek meg) hogy nem vallásról, hanem kultúrkörről van szó a kérdésben.

• Hegi90
    Mi az hogy keresztény-zsidó? WTf?
  • MR ME
    te is megfogsz, egyszer mindenki meghal
  • MR ME
    én befejeztem a mondandómat, mindenki gondol amit akar :)
  • Rundstedt17
    Most már egyértelmű hogy szélsőséseges magyarkodó zsidógyülölő vagy
  • 89
    egyébként ilyenekért warn-t is lehetne szórni a fejére
    kábé ezek után bárki riogathatna a zsidó pestissel ami már rajtunk rohad pár száz éve
  • 89
    ne hidd, hogy direkt talállak meg téged állandóan, de akkora hülyeségeket írsz, hogy ááá...
  • Mike at home
    ez nem mester kérdése
    20-as évei elejen ezen a legtöbben átesnek
  • Rundstedt17
    Európának nem kéne befogadni őket....