127612
  • Rettenthető
    Már igazán elnézést a kicsit off-ért, de... a gépelési sebességről nem sokat beszélgetni..., így hát:

"Korigálhatod a nagy hibát,kövess el harakirit és az összes természetimádó,embergyülölő.Tudod csak góc vagy a Földön,legtöbbet úgy teheted érte ha megsemmisited magad:D....szép egy gondolkozásod van...."

Neked is szép gondolataid vannak (tudom, hogy ott a smiley, de hát azért..). A természetimádó, embergyűlölő milyen nyelvtani kapcsolatban van?
    Minden természetimádó kövessen el harakirit, illetve minden embergyűlölő is; vagy minden olyan természetimádó, aki utálja az embereket?

A természet imádatáról meg: gondolom ismered az indián jóslatot... már nem vagyunk tőle olyan messzire.
  • Hegi90
    Mint a villám, akár mind a 10 ujjal. Vakon, percenként 80-90 szót.
  • karajjj
    eléggé gyorsan írok 10 ujjal, bár nem szabályos gépeléssel, mert mozog a billentyűzet fölött a kezem, és nem csak az ujjaim mozognak, de vakon írom, csak a monitort nézem...
  • Rockynhooo
    Villám Spancer vagyok.
  • bogyoka
    Mint a villám, akár mind a 10 ujjal.

Ez a szakmám:))
  • cicai
  • z99999
    azt aki beküldte, sokkal többet nem hinném
  • z99999
    szvsz helyzetfüggő, az ismétlődő, gyakoribb dolgokat az ember gyorsabban írja le

amúgy meg 2-3 közt, angol különösképp néha jobban megy mint a magyar
  • 89
    érdekes, h a zsidókért jobban kiállsz, míg a magyar revíziót egy hülyeségnek tartod, amit a szélsőséges csürhe szittyamagyarság talált ki...
    pedig: közel 2000 évig voltak diaszpórában a zsidók, és gondolom nem esik nehezedre kiszámolni hány év telt el 1920 óta...

csakhogy ON is legyen: viszonylag gyorsan, de nem vok profi (amúgy ez kit érdekel??? xD )
  • Shifter
  • Scottt
  • pista89
    Viszonylag gyorsan, de azért nem vagyok profi.

vakírást még tanulnom kell :D
  • somdav95

• BB7
    "Viszonylag gyorsan, de azért nem vagyok profi."

Effektív gyorsan gépelek, nem vagyok profi, sőt! A 10ujj se megy, bár néha gyakorlok gépírást! :) Nagyon meg bírja könnyíteni az ember életét, főleg, ha olyat dolgozik, amihez kell gép, vagy elég sokat kell gépelni!
    Viszont ajánlom mindenkinek, hogy vegyen részt egy gépírótanfolyamon, mert tényleg marha sokat nyújt! De a minimum, hogy szerezzen be egy gépírástoktató szoftvert! :)
  • OrioN the S
    Azt a 68 embert aki eddig szavazott :)
  • Lullaby
    Elég gyorsan, de sajna nem megy (még) 10 ujjal.
  • JackMeadow
    ez ki fszt érdekel?
  • DJS8

• SG rock
    Mint a villám, akár mind a 10 ujjal!
  • Dick Riddick

• cement
  • Masakari
    Mint a villám, akár mind a 10 ujjal
  • haxoror
  • Simaji
    Na ezt jól beírtam. :DxD

Látszik, hogy kicsit még álmos a fejem. :)

Szóval:

Szerintem Angol nyelven eleve gyorsabban lehet írni mivel nincsenek ékezetek.
  • Simaji
    Mondjuk én szerintem az Angol nyelven eleve gyorsabban lehet írni mivel nem kell még az ékezetekre is figyelni ezért kevesebb gomb van. :)
  • elitehun
  • ba32107
    Az egyik tanárom szerint két-három hét megszokni.
  • LordVenom
    Szerintem "Átlagos sebességgel írok". Nem igazán szeretek itt ülni a gép előtt,inkább mással foglalom el magam,így nem sokat "gyakorlom" a gyorsírást. :)
  • Molnibalage
    Mennyi idő megszokni?
  • Csero90
    Mint a villám...ha megkérdezel egy évvel ezelőtt xD
    az Xdoboz elszoktatott tőle h itt üljek és pötyögjek, már csak viszonylag gyorsan :)
  • ba32107
    Ez nem volt válasz senkiére, valszeg véletlenül kattintottam a válasz erre gombra
  • ba32107
    10 ujjal nem, de nagyon gyorsan tudok írni. Jobbára csak a középső- és muatóujjaimat használom, kisujjamat shifthez vagy enterhez. Viszont közben soha nem nézek a billentyűzetre (néha még a monitorra se)

Érdekesség egyébként, hogy a mostani billentyűzetkiosztás még az írógépes korszakból maradt ránk. Van másféle is, melyet ha megszokik az ember, 30-40%-os sebességnövekedést érhet el a gépelésben (persze ha angolul ír).
  • Molnibalage
    Valahol az első kettő között. Anyámnak szoktam gépelni és akkor szólt, hogy "fiam, te vakon gépelsz?". Mondom, "Nahát, tényleg..."

Nagyon ritkán le, kell néznem és fáradtan sokat melléütök, de azért megy. :)
  • Picar77

• Simaji
    Messze vagyok nagyon a profitól de "kicsit" gyorsabban írok mint akik most kezdenek gépelni. :)
  • chhaya #34708
    Viszonylag gyorsan, de nem 10 ujjal és nem vakon.
  • zsutyesz

10 ujjal gépelek, de nem vakon.
  • REPS0L
    Mint a villám, akár mind a 10 ujjal. 1 100%
    országos versenyen is indultam, azért voltak ott formák. :D
  • Rundstedt17
    Khm:
    1,eleve éltek ott zsidók
    2,az ő földjük volt régen amíg el nem vették tőlük....(tudod ismered hasonló a jogalapjuk erdélyre a szittya magyaroknak:D)
  • 89
    1948...