127612
-
clio1616v #34863 és szerinted én azt nem venném észre? :) -
ertem en, de ha ezzel a baratomnak fajdalmat okozok, akkor messze elkerulom a csajt, legyen barmilyen jo no, hisz a baratom fontosabb. ha a sracot egyaltalan nem erdekli mar a csaj es o dobta, ugy meg belefer, akkor viszont benne van ,hogy a csaj csak azert van veled hogy a baratod kozeleben maradhasson ...:) -
clio1616v #34861 nekem senki nem fogja megmondani, hogy kivel ismerkedek.. ez olyan mint az előzés, úgy csinálod, hogy jó legyen.. igaz hogy nem kötelező, csak egy lehetőség.. de te döntöd el mit csinálsz.. továbbhaladsz és előzöl, vagy beállsz a sorba és sodródsz.. én szeretem az izgalmakat.. de nem mindenáron -
húpázzz mennyi
van
-
clio1616v #34859 ha ő boldog az én nőmmel én annak örülnék.. nekem van pár barátom, akitől elvárhatom azt, amit ő tőlem.. na velük így lennék, ha egyik volt nőmmel összejönne.. de annak megvan az oka, hogy a nőm az exem már és erről ők is tudnak.. nem nagyon próbálkoznának, hidd el.. -
miértne? mondjuk, hogyha a csaj dobta őt és nagyon kikészült a haver akkor inkább nem... -
"...együttérez velem, ha nekem rossz és segít"
akkor most ertelmezd ezt a baratod szemszogebol is, ne csak onmagadra gondolva. ugye erzed hogy neki nem eppen segitseg ha az exevel nyomulsz... (hacsak nem o dobta a csajt es tenyleg ne merdekli)
erkolcsi nullak vagytok, komolyan. -
Rundstedt17 #34856 ennyi. -
clio1616v #34855 Bármelyik nővel ismerkednék, nem érdekel mások véleménye, ha mi jól érezzük egymást..
A barátom addig a barátom amíg örülni tud annak a jónak ami velem történik, és együttérez velem, ha nekem rossz és segít.. irigy emberek nem kellenek barátnak köszönjük szépen.. -
Rundstedt17 #34854 Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem
-
em, a barátom minden (volt) barátnője tabu számomra -
teljesen. -
Ez micsoda lehetőség, ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem???? :D
Ez mekkora marhaság, mintha az én érdekeimet tartanám szem előtt a barátoméval szemben. Ha barátom, akkor figyelembe veszem, hogy neki valószínűleg nem eshet jól, ha így látna, így nem járnék a volt csajával. Még akkor sem, ha beleegyezne és jó lenne a csaj. Inkább keresek másik csajt, minthogy kavarjam a xart...... -
dx #34850 Hát nem nagyon. -
az
-
Nehéz kérdés, nem tudok rá válaszolni
szerintem ez sokmindentől függ.
mennyire barátom a barátom, a barátomat mennyire zavarná, ez engem mennyire zavarna az ő reagálása, milyen gyakran találkoznának ezáltal (ha egy társaság) stb.
-
talan ez ... -
meleg -
buzi? -
karajjj #34844 szarügy :DD -
Homoszexuális
-
:D
Am nincs se valós, se valótlan barátom. Szal bárkivel ismerkedhetnék, ha akarnék. -
Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem.
Ha a barátot nem érdekli, akkor miért ne... -
2 homokos is van köztünk :D -
"akivel egymás mellett hánytatok a szombati buli végén, egy villanyoszlopba kapaszkodva"
-
ba32107 #34838 Egyéb
Nincs olyan fasz barátom, aki megtiltaná ezt. -
Na kelek felfele...:P
You type 429 characters per minute
You have 70 correct words and
you have 3 wrong words -
Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem ---> Volt rá példa
-
Nehéz kérdés, nem tudok rá válaszolni - még nem voltam ilyen szituban, így nem tudom, h ebben az esetben mit tennék. -
Egyeb.
Hogyne,aktualissal is. -
3.
Már szerintem rosszul van megfogalmazva. Ha a volt bartánője akkor mi köze van hozzá?
-
ba32107 #34832 Én is mellényomtam sokat, de még a teszt közben is javítottam egy-két szót. Az amúgy tényleg szar, hogy random szavak jönnek, volt hogy jött a "valamint" szó, és már reflexből írtam utána, hogy "hogy". -
ba32107 #34831 Csak 20-at kéne visszaolvasni (azé' van a pirosvonal) -
ezt hol nézitek :O? -
You type 360 characters per minute
You have 58 correct words and
you have 2 wrong words
Szerintem ahhoz képest nemrossz, hogy még fiatal vagyok :P -
Csak úgy találomra:
You type 705 characters per minute
You have 1 correct words and
you have 196 wrong words
Nem is rossz :P -
A nevemet is nehez beirni. -