127612
-
hátöö -
minek írsz mindig ilyen fos körítést, ha nem érdekel mások véleménye :| -
Fbn Lx #34901 ez hülye kérdés? már miért ne járhatnék
ha a lány velem akar lenni, faszfej az aki ezt nem érti meg, nem barát.
másrészről úgy vagyok vele, hogy ha xy baráttal jobban érezné magát a jelenlegi barátnőm, akkor az nekem miért fájjon? hagyjátok már D: -
Egyéb (kommentben kifejtem)
Megdumálnám azzal a baráttal, hogy mennyire ellenzi a dolgot,vagy mennyire nem és ketten eldöntenénk^^ -
Nem járnék vele. -
Homoszexuális vagyok, nem érdekelnek a nők
Nincsenek valós barátaim, így bármelyik nővel szabadon ismerkedhetem
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Annyira nem érdekel:) De köszi! -
F1re #34896 meg kérdezném a barátom h zavarja e és ha nem akkor mindentovábbi nélkül :D -
#34890 -
önsajnálkozás
de már nemtudom hanyadik alkalommal... -
Lehet.
-
jaja szerintem is! -
használd ezt -
BAAAAAAAAAW -
Kicsit el kéne küldeni Afrikába s rögtön rájönne milyen jó is az ő élete. -
ilyen ember komolyan mondom nincs mégegy, te vagy a világ legpesszimistább legbefordultabb és nemtudom még milyen embere... -
azért van ^^ -
végre valaki kimondja -
Lehetséges,hogy azért nem tudok szavazni,mert már hugom szavazott előttem,másik gépről?Routerrel kapcsolódik a netre.Pár napja van ez. -
amúgy az fasza mikor csajod legjobb barátnőjével elkezdesz járni húú bazd+ az durva :D akkor rövid időn belül 2 csajt is vesztesz (2x COMBO) -
komolyan mondom téged meg kéne ölni :D -
Te elvárod a barátodtól hogy együtt érezzen veled, de te nem vagy erre hajlandó? -
egyéb: én és a nőkkel való járás? :_ S:_D:AS:D_ AS:_d
gyökér vagyok ahhoz... mellesleg ha nem lennék balfasz akkor sem járnék vele -
Azt meg kell hagyni, hogy egyszerű vagy mint a faék.
-
"Az ember nem lehet kicsit terhes, kicsit halott, kicsit házas, vagy kicsit szerelmes és kicsit együtt sem valakivel. IGEN vagy NEM."
Annyiban javítanálak ki, hogy ez csakis férfiak esetében igaz. Nőknél lehet, hogy kicsit ilyen, kicsit olyan, vagyis ember legyen a talpán aki kiismeri őket a megfelelő pillanatban...... -
Flammius #34878 Nincsenek valós barátaim* (illetve barátaim jelentős része homoszexuális), így bármelyik nővel szabadon ismerkedhetem.
*értsd: baráti körömben nem dívik sem a falusias csordaszellem, sem a szívszorongató szappanopera, amerikai háborús film, stb. giccs majmolása. -
Akkor sincs kapcsolat. Ha meg összejövünk akkor az két emberen áll. Rajtam és rajta. Nem tudom, hogy mi köze van ahhoz annak egy 3. embernek. -
"Ha érez valami akkor miért szakított? "
há me a csaj lehet hogy má nem érezett semmit... -
Lehet a másik hagyta ott?
Annyira egy síkon gondolkozik az emberek 90%-a, hogy az valami eszméletlen. -
Egyéb, csak a nem komoly kapcsolataival. -
Ha érez valami akkor miért szakított? Az ember nem lehet kicsit terhes, kicsit halott, kicsit házas, vagy kicsit szerelmes és kicsit együtt sem valakivel. IGEN vagy NEM.
Mellesleg egy férfi talán tudja már, hogy mit akar... -
Orulsz ,mi? :D van 3 pajtasod :D zacsipacsi
-
clio1616v #34871 leírtam, nem fogom mégegyszer.. gondolom te sem szeretnéd ha hülyének néznélek, hogy nem érted meg abból amit leírtam.. -
ja de bazmeg mivan akkor ha a barátod még érez valamit a csaj után?
gondolj bele, veled szakítana a csajod és aztán az egyik barátoddal jönne össze... nézd máshonnan... -
A társaságban a barátok volt nője mindig tabu téma volt :) -
azé 4 homoszexuális :DD -
ha őt zavarná akkor tabu természetesen -
ba32107 #34866 Jó, de most képzeld el hogy szerelmes vagy. Úgy azért kicsit más a helyzet. Nem is lehet általánosságban erre a kérdésre válaszolni, sokszor utólag, esetleg évek múlva derül ki, hogy helyesen döntöttél-e, avagy sem. Lehet, hogy a lány, akit így elszalasztasz életed szerelme lehetett volna, ha pedig a barátodat marod el magadtól, azt ugyanúgy megbánhatod. -
nem, max ha már egy rakás idő eltelt azóta hogy szakítottak -
Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem.