127612
  • Rundstedt17
    Megjegyzem még a régi korrupt élősködők is ki lennének gyomlálva a politikából.
  • MR ME
    csak az a baj h nem használhatja a fegyverét, mert egyből bíróság elé basszák
  • MR ME
    így van!
  • OrioN the S
    Nem csak az a baj ,hogy felnek. Hanem a viselkedes meg nemelyik kicsit el van szallva magatol ,mert van egy botja meg pisztolya es visszael azzal ,hogy o rendor ezert eleg pofatlanok tudnak lenni.
  • Rundstedt17
  • Rundstedt17
    Erre is megoldást találnék a bünőzőnek kuss lenne a neve,a rendőr úgy eljárhat mint régen a csendőrök......Nem a rendőr hibája hogy a mostani bünös vezetői kör megköti a kezét,jogosan félnek mert ha a bünözőt féken tartja az rossz pont....
  • OrioN the S
  • immovable
    Minden területen vasszigorra lenne szükség.
    Lényegesen több gyalogos rendőr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erőszakos büncselekmények büntetését
    Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
    A közlekedési szabályok megszegésének vonzatát is súlyosbítani kéne:jelentős gyorshajtó milliós bírság,jogsi azonnali elkobzása...

szintén :)
  • VRSDM
    egyéb. nem több rendőrt akarnék hanem igazi rendőröket.
  • Rundstedt17
    Minden területen vasszigorra lenne szükség.
    Lényegesen több gyalogos rendőr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erőszakos büncselekmények büntetését
    Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
    A közlekedési szabályok megszegésének vonzatát is súlyosbítani kéne:jelentős gyorshajtó milliós bírság,jogsi azonnali elkobzása...
  • MR ME
    kevesled mi? így nehezebb ismerkedned, ez van :(
  • 89
    háddebazz...11 aberrált...hova jutunk?
  • CopyKing92
    olyan mnitte ^^
  • Petka
    Sok a ... :)
  • clio1616v
    egyet szögezzünk már le... senki se tulajdona senkinek se :D
  • Fbn Lx
    azt nem barátnak hívjuk, hanem köcsögnek ^.-
  • extramagascsaj
    attól függ, h mennyire lenne nagy a szerelem a barátjával
  • MR ME
    "miközben tudod, hogy a barátod nagyon nem értékelné?"
  • Mike at home
    ellenben ha komolyan akarok válaszolni, akkor első
  • Mike at home
    nem próbálkoznék, csak ha bevesznek harmadiknak :DDD
  • Motoroj
    Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem.

Ha jó a csaj, akkor minden további nélkül.
  • DIESEL DOG #34922
    Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem...
  • extramagascsaj
    Akkor járnék bnőm exével,ha tudom,h ez nem keltene feszültséget senkiben.
  • Benny04
    nehéz kérdés :(
  • predator1982
    egyéb : ez egy hülye kérdés, mert soha sem tudhatja az ember, hogy mit hoz az élet...
  • SötétBarom
    Jobban belegondolva a dologba a járás állapota egyik lánynál sem jött létre. A "találkozgatás" jobban lefedi a dolgot. Viszont volt olyan barátom, aki megfeszült ezen, azt hanyagoltam (pár napig :D aztán pár napig megin nem, de végül erős voltam >:] ).
  • SötétBarom
    Sikerült már párszor ebben a cipőben járnom. Amúgy meg bárkinek is mi a f@sz köze van a volt nőihez? Nem mind1, hogy a te nőd, vagy valaki másé?
  • ChuckyHUN
    hogy a?
    nem a barátom barátnője:)
  • lord nihilus
    Nem, a barátom minden (volt) barátnője tabu számomra

ennek egyszerű oka van: miután rajtuk keresztül megismertem őket anno (mármint a volt barátnőket) gyakran bottal se érnék hozzájuk
  • CopyKing92
    de ismerős.. :O
  • Narxis
    Ere csak azt tudom mondani, hogy a .....

Gumi kopjon, ne a lelked!!!
  • ChuckyHUN
    Nemtudom... egyre jobban fűznek a szálak a barátaimhoz mostanában, és egyre jobban szerelmes vagyok 1 lányba:) nem tudok válaszolni
  • panther112
    Végre egy normális hozzáállású ember.
  • Hydroceph
    Egyéb.

Leszarnám a véleményét. Volt is már rá példa.
  • Dick Riddick
    Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem.

• Narxis
    kcsg :DDD
  • MR ME
    nem tudsz választani mi? :D
  • Treblakos
    már megtörtént
  • birdo #34905
    Nagyon állat a " leírás mutatása...
    Jah, igen.....azaz nem....fejecskémben nem fordul meg ...sem a jelenlegi...sem a volttal.
  • ba32107
    Néma segélykiáltás