127612
-
Rundstedt17 #34943 Megjegyzem még a régi korrupt élősködők is ki lennének gyomlálva a politikából. -
csak az a baj h nem használhatja a fegyverét, mert egyből bíróság elé basszák -
így van! -
Nem csak az a baj ,hogy felnek. Hanem a viselkedes meg nemelyik kicsit el van szallva magatol ,mert van egy botja meg pisztolya es visszael azzal ,hogy o rendor ezert eleg pofatlanok tudnak lenni. -
Rundstedt17 #34939
-
Rundstedt17 #34938 Erre is megoldást találnék a bünőzőnek kuss lenne a neve,a rendőr úgy eljárhat mint régen a csendőrök......Nem a rendőr hibája hogy a mostani bünös vezetői kör megköti a kezét,jogosan félnek mert ha a bünözőt féken tartja az rossz pont.... -

-
Minden területen vasszigorra lenne szükség.
Lényegesen több gyalogos rendőr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erőszakos büncselekmények büntetését
Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
A közlekedési szabályok megszegésének vonzatát is súlyosbítani kéne:jelentős gyorshajtó milliós bírság,jogsi azonnali elkobzása...
szintén :) -
egyéb. nem több rendőrt akarnék hanem igazi rendőröket. -
Rundstedt17 #34934 Minden területen vasszigorra lenne szükség.
Lényegesen több gyalogos rendőr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erőszakos büncselekmények büntetését
Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
A közlekedési szabályok megszegésének vonzatát is súlyosbítani kéne:jelentős gyorshajtó milliós bírság,jogsi azonnali elkobzása...
-
kevesled mi? így nehezebb ismerkedned, ez van :( -
háddebazz...11 aberrált...hova jutunk? -
olyan mnitte ^^ -
Sok a
... :)
-
clio1616v #34929 egyet szögezzünk már le... senki se tulajdona senkinek se :D -
Fbn Lx #34928 azt nem barátnak hívjuk, hanem köcsögnek ^.- -
extramagascsaj #34927 attól függ, h mennyire lenne nagy a szerelem a barátjával -
"miközben tudod, hogy a barátod nagyon nem értékelné?" -
ellenben ha komolyan akarok válaszolni, akkor első -
nem próbálkoznék, csak ha bevesznek harmadiknak :DDD -
Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem.
Ha jó a csaj, akkor minden további nélkül. -
DIESEL DOG #34922 Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem... -
extramagascsaj #34921 Akkor járnék bnőm exével,ha tudom,h ez nem keltene feszültséget senkiben. -
nehéz kérdés :( -
egyéb : ez egy hülye kérdés, mert soha sem tudhatja az ember, hogy mit hoz az élet... -
Jobban belegondolva a dologba a járás állapota egyik lánynál sem jött létre. A "találkozgatás" jobban lefedi a dolgot. Viszont volt olyan barátom, aki megfeszült ezen, azt hanyagoltam (pár napig :D aztán pár napig megin nem, de végül erős voltam >:] ). -
Sikerült már párszor ebben a cipőben járnom. Amúgy meg bárkinek is mi a f@sz köze van a volt nőihez? Nem mind1, hogy a te nőd, vagy valaki másé? -
hogy a?
nem a barátom barátnője:) -
lord nihilus #34915 Nem, a barátom minden (volt) barátnője tabu számomra
ennek egyszerű oka van: miután rajtuk keresztül megismertem őket anno (mármint a volt barátnőket) gyakran bottal se érnék hozzájuk -
de ismerős.. :O -
Ere csak azt tudom mondani, hogy a .....
Gumi kopjon, ne a lelked!!! -
Nemtudom... egyre jobban fűznek a szálak a barátaimhoz mostanában, és egyre jobban szerelmes vagyok 1 lányba:) nem tudok válaszolni -
Végre egy normális hozzáállású ember. -
Hydroceph #34910 Egyéb.
Leszarnám a véleményét. Volt is már rá példa. -
Minden további nélkül, nyíltan járnék vele, elvégre ha tényleg a barátom, akkor elnézi nekem.
-
kcsg :DDD -
nem tudsz választani mi? :D -
már megtörtént
-
Nagyon állat a " leírás mutatása...
Jah, igen.....azaz nem....fejecskémben nem fordul meg ...sem a jelenlegi...sem a volttal. -
ba32107 #34904 Néma segélykiáltás