127612
  • ba32107
    Mindenképpen több telekép kellene
    Kötelezővé kell tenni a Proziumot
    Azonnal ítélő bírákat az utcákra
  • Mike at home
    tehát a szegénytől lopni bűn, a gazdagtól meg nem?
  • bogyoka
    Lényegesen több gyalogos rendőr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erőszakos büncselekmények büntetését
  • qtab986
    Ezek közül több lehetőség együtt lehetne de csak egy lehetőség van.
    De ott van a finanszírozás. A rendőrautóknak korlátozni kell mennyit futhatnak. Komplexebb a probléma.
  • tigeroo
    orwell-nek amúgy most lenne elég ihlete, ha most élne (állatfarm)...
    közbiztonság magyarországon nincs! egyszerűen olyan kevés rendőr van hogy bármit meglehet tenni a bűnözöknek mostmár...fényes nappal akárkit elkaphatnak, kibarolhatnak, összeverhetnek (legutóbb nálunk egy idős asszonyt kaptak el a brazilok a főút mellett a járdán...)

amíg pedig nincs legfelső bíró szerintem a helyzet csak romlani fog (nemtudnak a törvényhozók sem megegyezni)
  • tigeroo
    kicsit azért igaza van...a megélhetési bűnözésre visszatérve lehet hogy a politikusoknak akik meghozták ezt a törvényt nemsokat jelent húszezer forint, de mondjuk egy kisnyugdíjasnak vagy egy vidéki családnak már annyi annyi pénzkiesésből is nehéz lesz élni
  • Mike at home
    azért hosztam fel a szoftverek kérdését, hogy felfogd: bünöző vagy te is
  • Mike at home
    nem Bill készíti a WIndowst, hanem sok-sok ember, és ez nincs ingyen
    a magyar verzió sincs ingyen
    de van szabad szoftver, de az tippem, nem azt hazsnálod
    ha vmiért nem fizetsz, ami pénzbe kerül, az lopás
    a jelenlegi törvények szerint is
  • OrioN the S
    nem gondoltam volna ,hogy ennyi betokosodott gyoker van :)
  • ThisZip
    Egyéb

Lényegesen több rendőr kéne az utcára, nekik több hatalmat adnék és pszichológiai vizsgálatot, hogy még a gyanúja se merülhessen fel, hogy valamikor visszaéljen a hatalmával. Persze ki kéne pucolni az összes ingyenélő felettest és olyanokat betenni a helyükre, akik értik a dolgukat és nem csak henyélnének egész nap.

Az utcai rendőröknek kéne félévente önvédelmi és fizikai gyakorlatozás, meg pszichológiai vizsgálat.

Persze, hogy mindezt hogyan lehetne elérni van ötletem, de mivel nem ez a kérdés, ezért nem akarok OFFtengert.
  • tigeroo
    Engedélyezném a fegyver tartását, de csak ingatlan védelemre, viselésre nem

a magántulajdont szarba se nézi az állam ebben az országban! a betörőnek több joga van lassan

bár, amelyik országban meglehet engedni a megélhetési bűnözést...
  • immovable
  • Mike at home
    csak azért nem irok semmit, mert nincs kedvem bümntipontot kapni szemlyeskedésért

igen, ritka kivételek egyike mert akkora faszfej vagy
  • Rundstedt17
    Szerintem meg egy államnak az állampolgárai érdekeit kell nézni...
    Igen egy nyugdíjas többet kellene hogy jelentsen az államnak,mint Bill Gates sorsa....
    -A nyugdíjas esetleg éhen hal,míg Bill Gates nem
    -A nyugdíjas tett a magyar államért egész életében gürcült fizetett,Bill Gates nem,ő csak hasznot húz az itteni emberkből,de úgy hogy még a magyar állam se lát belőle semmit.
    Szóval a világ egyik leggazdagabb emberének meglopása súlyosabb mint ha valakitől az életet jelentő terényt veszik el?
    Más
    A drogterjesztőknek kétségtelenül az jár,persze a használók se ússzák meg olcsón....
  • immovable
    Namivan nem bírtad ki, hogy ne szólj hozzám? LOL Mondtam én, hogy következetlen vagy. :DDDDD
  • Mike at home
    elintézném neked, hogy első körben juss oda, és ott is rohadj meg
    legalább soha többé nem rontanád az sg-n a levegőt
  • Mike at home
    én a szoftver/film/zene letöltőknek adnék jó nagy elketromos sokkot, hogy behugyáljanak, tolvaj banda
    drgozásért halál

egyből fel lennétek háborodva,
    úgy csináltok, mintha ti nem szegtetetk volna törvényt soha, 1 windows ellopásával nagyobb kért okozol, mint egy kiló uborka ellopásával, tálan végig kéne gondolni

tovább megyek: sosem értettem, hogy bűnözők miért kardoskodnak durvább szankciókért, büntetésekért
  • Rundstedt17
    Az a lényeg hogy a társadalomból száműzni kell őket vagy így vagy úgy:)....
  • Rundstedt17
    Van akiknek szinte az életet jelenti a terménye....
  • immovable
    Igaz. Legalább hasznot termelne a sok hulladék. :)
  • Rundstedt17
    Vagy életfogytiglan munkatábor:)
  • Rundstedt17
    Tudod hogy Magyarországon rengetegen halnak meg balesetben és hogy ez mire vezethető vissza?
  • immovable
    plusz halálbüntetés visszaállítása
  • Rundstedt17
    Pompás,az amerikai törvények szigorát is:)
  • Carlos
    Egyéb:

-Lényegesen több gyalogos rendőr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erőszakos büncselekmények büntetésé
    -Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
    -Engedélyezném a fegyver tartását, de csak ingatlan védelemre, viselésre nem

Ezt a hármat egyszerre...
  • Mike at home
    tehát uborkalopásért halál
    szép
    de tényleg
    imádtok ölni? vagy erről képzelegni?
  • Mike at home
    mennyi véresszájú, infantlilis user van itt az sg-n
    élveztétek volna a Rákosi rendszert (Kádárt már nem, az túl puha lett volna nektek)
  • Picar77
    Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)

• Mike at home
    nincs kocsid, igaz-e?
  • Mike at home
    a jelenlegi törvények megfelelőek, ha betartatnák őket
    az a baj, hogy sok esetben a lebukás esélye nulla, ergo még jobban elszemtelenedik az, aki bűnözésre adja a fejét
    első körben tehát a rendőrségnek adnék sokkal több pénzt, jobb felszerelést, érjük el mondjuk az amerikai színvonalat
  • zsutyesz

Lényegesen több gyalogos rendőr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erőszakos büncselekmények büntetését.
  • Bercy #34952
    Én mindenképp szigorítanám az erőszakos bűncselekmények büntetését...
    Csak az a nagy probléma, hogy nehezen bizonyítható. Mivan ha leütnek és nem is emlékszel semmire? Vagy ha nem is ütnek le, sőt a nevüket is tudod, de nincs szemtanú, csak a pénzed veszik el...ezt hogy bizonyítod?

(hál istennek velem még ilyen nem történt...de ez már reális veszély mindenhol ebben az országban)
  • BaliBoy
    Egyéb:

Halálbüntetés visszaállítása.
  • milk4
    Lényegesen több gyalogos rendőr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erőszakos büncselekmények büntetését.
    Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület).
    Engedélyezném a gumilövedékes fegyver tartást és viselését.
    Engedélyezném a fegyver tartását, de csak ingatlan védelemre, viselésre nem
  • Rundstedt17
    csak megemlítés szintjén:D
  • MR ME
    az már más tészta, abba sztem ne menjünk bele :)
  • David2
    több ponttal is egyetértek, plusz még térfigyelők kiépítése is hasznos lehet
  • Mersant
    - drasztikusan módosítanám az erőszakos büncselekmények büntetését
    - Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
    - Engedélyezném a fegyver tartását, de csak ingatlan védelemre, viselésre nem
  • Benny04
    engedélyezném a gumilövedéket
  • Rundstedt17
    Még a botját sem,viszont politikai célokra használják őket,nem arra ami a feladatuk lenne.