127612
-
áhhááhhááá megjött a megmondóember Mike látom :DDDD -
jah de ha bejön hozzám valaki és viszi a pénzem és rálövök gondolom én leszek megbaszva... -
2. -
egyéb: második és harmadik + halálbüntetés előre megfontolt emberölés esetén, illetve a végtaglevágásokat is engedélyezném bizonyos esetekben
és lenne még valami, csak akkor rasszizmus miatt büntetőpontot kapnék -
Braveheart #35019 Benne vagyok az ilyen dolgokban, és egyértelmű, hogy több járőr kéne, és több technika (autó, benzin, rádió, jobb fegyver stb) és hozzáteszem, hogy a jogszabályokon is módosítani kéne, a rendőr sokszor azért nem intézkedik, mert fél, hogy meghurcolják érte... -
Az sem rossz. :) -
Lényegesen több gyalogos rendőr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erőszakos büncselekmények büntetését
-
mi a légpuskát takarmányos zsákban vittük ki a városhatárig
-
A gumilövedékes kérdés nem korrekt.
A gumilövedékes fegyverek vásárlásához idehaza nem kell semmilyen engedély.
Ugyancsak bárki vehet külön engedély nélkül hozzávaló gumilövedéket és riasztó töltényeket.
A viselés már engedélyköteles, csakúgy mint a gázpisztolyok esetében.
(Csak otthon tarthatóak engedély nélkül, home defense)
Természetesen pl. gumilövedékes puskát az ember nem cipel magával az utcán, hiszen előírás, hogy a ruházat alatt fityegjenek a flinták. -
Lényegesen több gyalogos rendőr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erőszakos bűncselekmények büntetését -
ba32107 #35013 Azért ekkora esszét nem kellett volna :D -
A felsoroltak arányos kombinációja. A rendőri pályának meg becsületet kell adni és minőségi képzést bevezetni. Ez idő, de nincs más út. Ma a rendőrség komoly szinten a hülyék gyűjtőhelye akik semmire sem alkalmasak. Vannak profi elhivatott rendőrök is csak kevesen. -
Lényegesen több gyalogos rendőr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erőszakos bűncselekmények büntetését. -
DIESEL DOG #35010 Lényegesen több gyalogos rendőr kellene az utcákra, és drasztikusan módosítanám az erőszakos bűncselekmények büntetését... -
fóton a romák vettek járőrkocsikat a rendőröknek :D -
Cat 02 #35008 Ez lehetett volna több választós...
ám magánterület védelme, több rendőr meg ne legyen az utcán :D -
Egyéb (kommentben kifejtem)
LESZAROM -
amúgy ennek semmi köze a közbiztonsághoz ez a windowsaos cucc mike:D -
- Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület)
Az oka egyértelmű...nem kellenek szegény öregemberek börtönbe mert pár barnaságot megvág az áram akik nem kertet kapálni akartak bemenni órabérért...-.- Fokozott ingatlanvédelem támogatva mindenképpen. :) -
szopacs. eredeti az összes játékom. és az xp is :D -
"úgy csináltok, mintha ti nem szegtetetk volna törvényt soha, 1 windows ellopásával nagyobb kért okozol, mint egy kiló uborka ellopásával, tálan végig kéne gondolni"
Talán neked is végig kellene gondolnod.
Például amikor valakit 2000 Ft-ért, vagy egy kiló uborkáért a saját házában szétvernek vascsővel...
Ha én így szereznék bármilyen szoftvert, akkor engem is lőjenek a Dunába, sőt élesszenek újra, és utána lőjenek bele megint.
Sajnos a lemaradt a több választási lehetőség... bocs. -
Persze a fegyver használatát elég szigorú feltételekhez kötném (pl pszichológiai, családi, anyagi helyzet, hogy büntetett előéletű-e, stb) -
Egyéb
az összes.
meg jobb lenne ha képzettebb, és "jobb minőségű" rendőrök lennének. -
A "rendőrök" helyett igazi rendőröket az utcákra... itt felénk a romákhoz hozzá se mernek szólni , nem tom csak itt van e így de vannak utcák ahova be se mennek és a roma megütheti a rendőrt...! Másrészt jobb törvényeket , anno hozzánk betörtek és ha elkaptuk volna a rablót nem tarthattuk vna ott a rendőrök érkezéséig mert akkor még ő perel be.. nevetséges.. -
nem hallgattam, de erre gondolsz? :D
"Egy rablótámadásról számoltunk be az előbb, a vonalban az "áldozat" apukája. Csepelen a Szabadka utcában szállt ki a lánya az autóból. Félig volt még csak kint, amikor kirángatta a férfi...
Az autó rendszáma: KGU-202. 4 ajtós fekete Smart.
Aki látja, kérjük azonnal jelezze a Rendőrségnek! " -
Nagyobb szabadságot a magántulajdon védelmére. -
Nem, én azt dobni szoktam. 
Egyéb, Dredd bíró for prezident. -
amúgy hallgatta vki ma a bumerágot? -
3-as, szigorúan táblás figyelmeztetéssel -
jó helyen? lassan sehol sem lesz biztonságos. ezis egy kisváros ahol élek, de már egyre jobban félnek az emberek is és több is a bűncselekmény pl. lopás, betörés -
mike, te is töltesz lefele személyesen mondtad a szemembe, hogy milyen szép sokszáz gigás pakkod van
hogy idézzelek (jó a memóriám)
"mindenki szeret gyűjtögetni" :] kelly hősei-vel kapcsolatban mondtad a tesco parkolóban ;)
másik. te nem fogyasztasz alkoholt? nem voltál még részeg? hmm. akkor zárjuk be a jimbeam gyárat, tudod az alkohol is DROG! -
na azt énis legalizálnám...ha alkoholt lehet inni akkor füvet miért nem lehet használni? a kemény drogokat meg ilyen szarokat énis elítélem! -
extramagascsaj #34991 Mindenképp nagyobb szabadságot engednék a magántulajdon védelmének (pl.: árammal védett magánterület) -
Egyéb : 2-es és 3-as opciót választanám egyszerre. -
Egyéb:
2. és 3. pont .. 4. pontot durva pszichológiai teszt árán (persze korrupció meg minden miatt úgy se lenne értelme ..)
legfőbb pont a cigánybűnözés jelenség elismerése és külön rendőrségi ág alapítása a megfékezésére -
tom235 #34988 Mivel a gazdagok nagyrésze mások kárán gazdagodott meg, ezért úgygondolom nem bűn. Ebül szerzett jószág ebül vész el. -
Rundstedt17 #34987 Más tészta a szellemi tulajdon,ott a terjesztőket kell büntetni...Meg szerintem bizony van fontossági sorrend.Nem a warez a legnagyobb gondja az országnak,bár az lenne!Amikor valakinek az élete kerül veszélybe mert meglopták na az a probléma,vagy amikor a gyilkosok nevetséges büntetést kapnak,utcákon nincs közbiztonság.... -
szurop #34986 Legalizálnám a füvet, és több rendőr ráérne járőrözni, és a befolyt évente plusz 60 milliárdból is még lehetne a közbiztonságra költeni. -
clio1616v #34985 Azt csinálnám, ha adottak lennének hozzá a feltételek, hogy ha valaki valakit erőszakosan agresszíven bánt, azt megfosztanám a további ilyen jellegű képességétől.. bármilyen módszerrel ^^ -
jó helyen kell élni, és ott van közbiztonság
pl. ahol lakom, nyugodtan lehet üldögélni a parkban, akár éjfélkor is
és lövöldözések sincsenek az utcákon