127612
-
a fal, meg a sarkok tiszta egymerő penész???(es)??? lesz. Tapasztalat -
Ahogy kedvem tartja.
Legtöbbször jakuzzi :D -
sok mindent nem értesz még -
a víz felszárad, tapasztalat -
Darth Razor #35259 Ahogy kedvem tartja. -
tom235 #35258 Amúgy bele lehetett volna rakni a válaszlehetőségek közé a mosakodást is. mint pl: lavorból mosdás. -
Ez a kérdés már volt -
Általában zuhanyzok.
-
Öblítek -
lehet hogy a végén van a csattanó, de az eleje a csúcspont XD -
sztem csak mókagecik nyomtak rá.
vagy, ahogy a mondás tartja "mossa az, aki lusta vakarni
"
-
G_ArchAngel #35252 Errol jut eszembe, hogy ket liberalis szavazo megy furdeni, az egyik mar beleult a vizbe, mire a masik vetkozes kozben:
- Milyen a viz?
- F@sza...
- Akkor seggest ugrom...
-
Ahogy kedvem tartja. -
Minek a?
Kell a víz a bableveshez^^ -
Általában fürdök. mert kádam van. de van amikor zuhanyzom.
Nem tisztálkodom 7 wtf? -
G_ArchAngel #35248 No, es melyik resz mosod tobbszor es hanyszor huzod meg?
-
jah, legalább ha van bélférged kihozza XD -
Aztmondod?:D -
lol igyá belőle -
ba32107 #35244 De tényleg, nektek nincs olyan, hogy kiestek a mozgásból? Nekem be van idegződve egy mozdulatsor, teljesen automatikusan csinálom, melyik kézzel mit, mikor mosok, mivel veszem fel a tusfürdőt, ilyesmi. Ha pedig valahogy elrontom, akkor teljesen összezavarodok, pl. többször megmosom ugyanazt a részt, vagy ilyesmi
-
:ASD:ASD -
Jaja, nekem is kivan rakva a kertbe négy lábra egy 1000literes tartály, csináltam rá egy csapot azt lehet fürdeni. Csak az a baj kicsit csípi a bőröm meg a szemem mert előtte gyomírtót hordtak benne azt nem tudtam rendesen kimosni
-
egyszerű, úgy kell forognod hogy a (fali)csempe felé menjen a víz :D -
ba32107 #35240 Nálunk sincs zuhanyfüggöny, mégis megoldom :D
Megvan erre a rutin mozgás, sőt az egész fürdésre. Ha kiesek belőle, akkor sokszor nem tudom, hogyan kell folytatni :D -
akkor tiszta víz lenne az egész fürdőszoba, mivel zuhanyfüggöny nincs, különben is jó nekem a kád már 19 éve:D -
ba32107 #35238 Nálunk is csak kád van, abban is lehet zuhanyozni -
vegyél zuhanyrózsát, nagyanyámnál is kád van -
mivel csak kád van, így hát. -
általában zuhanyzok -
dettó -
"Egyszeru - egy ferfi nem szeret melegben ulni:-)"
Ez hülyeség, én imádok szaunázni. És nem vagyok homár :)
Télen ha sokat vagyok kint hidegben akkor jól szokott esnki egy kád forró víz. Egyébként zuhanyozni szoktam. -
Max télen szoktam amúgy a már említett indok mellett. De télen is csak akkor ha sokáig kint vagyok a -10, -20 fokos hidegben jól esik egy forró kádba beülni. Nyáron meg a hideg zuhany a jó na meg egy jó nagy medencében, tóban, tengerben, olyan vagyok ha ezek közül valamelyikbe is beszabadulok elég nehéz kiráncigálni. Szokták is mondani hogy anyámék biztos vízben csináltak:D -
Fbn Lx #35231 és este nekem kötelező lezuhanyoznom :D kétszer fordult elő, hogy nem zuhanyoztam lefekvés előtt, olyankor egyszerűen nem tudok elaludni, mert úgy érzem "összemocskolom" a tiszta ágyneműt, és nem illek oda. még akkor is, ha nem vagyok igazából koszos, mert bent ültem egész nap. -
ba32107 #35230 Én pont fordítva :) -
Fbn Lx #35229 zuhics -
Am. miért van az,hogy míg nyáron 10perc alatt elkészülök,télen akar 20perc alatt sem? -
Ahogy kedvem tartja.
-
jaja ha fürdök énis leöblítem magam.
majd a kifőtt fekáliás vizemet magamon hagyom
...
-
Nem is értem a csajokat hogy van kedvük nap mint nap úgy ébredni 5 órakor hogy ugye alapvető tisztálkodás, aztán még kiválasztják ma milyen ruhát vegyenek fel, smink, fésülködés vagy hajfésülés meg miegymás. Jó hogy nekem ezt nem kell végigcsinálnom, van mikor reggel csörög az óra lenyomom azt alszok tovább, aztán anyám vagy valaki felkelt hogy lekésem a buszt 10 perc alatt fogat mosok, wc-zek, meg felöltözök aztán rohanok is a buszhoz. Még jó hogy 50 méterre van innen a végállomás és általában haverok vannak a busszal:P -
ba32107 #35224 Ha beleülök a kádba, akkor is zuhannyal fejezem be a szappanozást. Én amúgy este szoktam zuhanyozni, nem tudok úgy lefeküdni, hogy nem érzem a tisztaságot.
Mellesleg nekem maga a zuhanyozás rész az 2 perc max :D És nem azért, mert felületes vagyok, hanem szimplán gyors. Törülközéssel, fürdő rendberakással mindennel együtt max 10 perc, de akkor már kényelmesen csinálom. Nagygenerál (fürdés, hajmosás, fogmosás, borotválkozás): 30 perc maximum.