127612
  • kovacsgellert
    Igen, körbejártam az ismerősöket, szerintem jó buli.

• bogyoka
    Lány vagyok, és szeretem, ha meglocsolnak
  • Metalmilitiakid
    Egyéb:
    Illemből, de leginkább a pénzért :D
  • G_ArchAngel #35300
    Egyeb:
    Nem Mo.-on elek, de otthon sem mennek, mar idosnek erzem magam egy gyerekunnephez - ha lesz fiam, akkor majd Ot el fogom vinni...
  • DIESEL DOG #35299
    Igen, körbejártam az ismerősöket, szerintem jó buli. Mellesleg jó nagyot kirándultunk a családdal... :)

• immovable
    Egyéb.

Nem.
  • ba32107
    A kölnis pénzkérős korból már kinőttem egy pár éve. Anyámat meglocsolnám, de bátyám minden évben megelőz egy pohár vízzel, akkor én minek öntsek rá még egyet. Amúgy szerintem faszság, amíg jártam ismerősökhöz akkor is utáltam :D
  • Carlos
    Csak a számomra legfontosabbakat locsoltam meg.
    3 darab csajszi: párom, hugom, anyukám...ennyi.
  • DJ Skyline
    Igen, körbejártam az ismerősöket. ami 5 emberben ki is merül. muter, hug, nagymuter, unokatesóm és mamája.
  • CopyKing92
    Vótam hát. ez a válság nem tett jót a locsolóknak csak 8k gyütt össze és még kéne 8k... :/ :D
  • szjuca
    Ahogy kedvem tartja. Reggel zuhi, este fürdés.
  • DJ RX7
    Windoded módban fut a játék nálam.
  • Carlos
  • G_ArchAngel #35290
    Alt+Tab a Second Life-ra es ott nyomsz egy tusolast?
  • DJ RX7
    WoW-ozok, mégis zuhanyzok, naponta, DE Narxis nem tisztálkodik.
  • somdav95
    X'DDD
  • Carlos
    :D
  • G_ArchAngel #35286
    Jelenleg 236 szavazobol 12-en WoW-oznak -.-
  • extramagascsaj
    Ahogy kedvem tartja.
    MOst asszem kicsi ez kicsi az lesz :D
  • Ben007
    Fürödni pfff arany tesókám ha fürdök fogy a pézem és nem tudok optikai tuningot venni a zsigulira csajeee
  • DIESEL DOG #35283
    Jogos! :)
  • Fbn Lx
    azért aki elől a vizet elzárják, nem hiszem hogy kontaktlencsére van pénz :D
  • DIESEL DOG #35281
    Van ilyen sajnos. Vagy azért van mert abszolút igénytelen az illető, vagy elzárták a vizet náluk mert nem tudták fizetni. A mai világban mind a két lehetőség felmerülhet. Én vendéglátásban dolgozom, de még nem volt szerencsém ilyen igénytelen alakhoz (hála az istennek)...
  • milk4
    Én is birom a full büdös öregeket a buszon.Neked dőlnek,neked döntik a zacskójukat.Arébb mész és tolják a lábukkal utána a zacskót,miközben te menekülsz a bűz elől.
  • Szabi84
    ők szerintem már immunisak a saját szagukra
  • predator1982
    sajnos az utolsó válasz sem vicces. én egy optikai üzletben dolgozom, és volt hogy tök büdös nő jött reggel kontaktlencsepróbára. a szaga még hagyján volt, birom az ilyesmit, de amikor azt láttam hogy a lencsefolyadék mossa le a reggeli csipáját, már én is kezdtem öklendezni...
  • DIESEL DOG #35277
    Ahogy kedvem tartja... Ha hazajövök a munkából akkor csak zuhanyzom, reggel ha munkába indulok akkor is csak zuhanyzom. Viszont ha nincs semmi dolgom akkor merülök a kádban és relaxálok...
    Az utolsó válasz lehetőségen meg nagyot röhögtem... :D

• predator1982
    van benne valami, bár azért gondold el ha előbb elindulnék otthonról, és mondjuk utána raknám fel a kávét, kissé érdekes lenne...a rendszer nem feltétlenül baj, bár az már kissé beteges, hogy sorban jönnek barátnődnél a ruhák.
  • CopyKing92
    hát én tudok egy helyet :D
  • z99999
    oszt mire akasztod?:)
  • Fbn Lx
    ahogy kanál sincs
  • Fbn Lx
    :_ DAS:_D?s
    barátnőm tökre ilyen, mintha őt hallanám. autisták vagytok :D
    én pont hogy utálok sorrendeket meg rendszereket létrehozni, mert bezárva érzem magam. mindig mindent éppen úgy szoktam csinálni ahogy kedvem tartja, a rendszerekkel meg bnőm ki tud akasztani rendesen. mindenre van valami szabályszerűsége. Meg hogy ő nem érzi jól magát, ha nem olyan színű nadrágot vesz fel ami éppen a sorban jönne.

egyébként azt mondják idős korban nagyobb az agyvérzés kockázata azoknál akik leginkább beidegződések szerint élnek.
  • GregSB
    *és arra senki nem gondol, hogy egy zuhany-függöny megvétele és felszerelése kb semmi pénzbe és időbe nemtelik? :D
  • Kicsikiraly
    és arra senki nem gondol hogy lehet úgy is zuhanyozni kádban hogy ne legyen vizes a föld? :D
  • G_ArchAngel #35269
    kiveve pl. ha serult a kanoc...
    akkor moka es kacagas van...
  • sweech
    nincs penész
  • milk4
    Ha bele esne a hajszárító a kádba,vagy bármi víz éri akkor leáll az egész és nemtörténik semmi.
  • akyyy
    Nekem fürdéskor esett már bele bedugott hajvasaló a kádba:D
  • G_ArchAngel #35265
    rendesen szelloztetett vizesblokkban kevesbe...(tapasztalat... ettol fuggetlenul tenyleg nem kell usznia a furdonek, mert balesetveszelyes - mukodo hajszaritoval ilyenkor elcsuszni az igazi moka)
  • tenkenorman
    amúgy ahogy kedvem tartja... ha focizok, stb. (magyarán ha piszkosabb vagyok) akkor zuhany. ha otthon maradtam fürcsi.