127612
-
Igen, körbejártam az ismerősöket, szerintem jó buli.
-
Lány vagyok, és szeretem, ha meglocsolnak -
Egyéb:
Illemből, de leginkább a pénzért :D -
G_ArchAngel #35300 Egyeb:
Nem Mo.-on elek, de otthon sem mennek, mar idosnek erzem magam egy gyerekunnephez - ha lesz fiam, akkor majd Ot el fogom vinni... -
DIESEL DOG #35299 Igen, körbejártam az ismerősöket, szerintem jó buli. Mellesleg jó nagyot kirándultunk a családdal... :)
-
Egyéb.
Nem. -
ba32107 #35297 A kölnis pénzkérős korból már kinőttem egy pár éve. Anyámat meglocsolnám, de bátyám minden évben megelőz egy pohár vízzel, akkor én minek öntsek rá még egyet. Amúgy szerintem faszság, amíg jártam ismerősökhöz akkor is utáltam :D -
Csak a számomra legfontosabbakat locsoltam meg.
3 darab csajszi: párom, hugom, anyukám...ennyi. -
Igen, körbejártam az ismerősöket. ami 5 emberben ki is merül.
muter, hug, nagymuter, unokatesóm és mamája.
-
Vótam hát. ez a válság nem tett jót a locsolóknak csak 8k gyütt össze és még kéne 8k... :/ :D -
Ahogy kedvem tartja. Reggel zuhi, este fürdés. -
Windoded módban fut a játék nálam.
-
-
G_ArchAngel #35290 Alt+Tab a Second Life-ra es ott nyomsz egy tusolast?
-
WoW-ozok, mégis zuhanyzok, naponta, DE Narxis nem tisztálkodik. -
X'DDD -
:D -
G_ArchAngel #35286 Jelenleg 236 szavazobol 12-en WoW-oznak -.- -
extramagascsaj #35285 Ahogy kedvem tartja.
MOst asszem kicsi ez kicsi az lesz :D -
Fürödni pfff arany tesókám ha fürdök fogy a pézem és nem tudok optikai tuningot venni a zsigulira csajeee -
DIESEL DOG #35283 Jogos! :) -
Fbn Lx #35282 azért aki elől a vizet elzárják, nem hiszem hogy kontaktlencsére van pénz :D -
DIESEL DOG #35281 Van ilyen sajnos. Vagy azért van mert abszolút igénytelen az illető, vagy elzárták a vizet náluk mert nem tudták fizetni. A mai világban mind a két lehetőség felmerülhet. Én vendéglátásban dolgozom, de még nem volt szerencsém ilyen igénytelen alakhoz (hála az istennek)... -
Én is birom a full büdös öregeket a buszon.Neked dőlnek,neked döntik a zacskójukat.Arébb mész és tolják a lábukkal utána a zacskót,miközben te menekülsz a bűz elől. -
ők szerintem már immunisak a saját szagukra -
sajnos az utolsó válasz sem vicces. én egy optikai üzletben dolgozom, és volt hogy tök büdös nő jött reggel kontaktlencsepróbára. a szaga még hagyján volt, birom az ilyesmit, de amikor azt láttam hogy a lencsefolyadék mossa le a reggeli csipáját, már én is kezdtem öklendezni... -
DIESEL DOG #35277 Ahogy kedvem tartja... Ha hazajövök a munkából akkor csak zuhanyzom, reggel ha munkába indulok akkor is csak zuhanyzom. Viszont ha nincs semmi dolgom akkor merülök a kádban és relaxálok...
Az utolsó válasz lehetőségen meg nagyot röhögtem... :D
-
van benne valami, bár azért gondold el ha előbb elindulnék otthonról, és mondjuk utána raknám fel a kávét, kissé érdekes lenne...a rendszer nem feltétlenül baj, bár az már kissé beteges, hogy sorban jönnek barátnődnél a ruhák. -
hát én tudok egy helyet :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pöcsire ^^ -
oszt mire akasztod?:) -
Fbn Lx #35273 ahogy kanál sincs -
Fbn Lx #35272 :_ DAS:_D?s
barátnőm tökre ilyen, mintha őt hallanám. autisták vagytok :D
én pont hogy utálok sorrendeket meg rendszereket létrehozni, mert bezárva érzem magam. mindig mindent éppen úgy szoktam csinálni ahogy kedvem tartja, a rendszerekkel meg bnőm ki tud akasztani rendesen. mindenre van valami szabályszerűsége. Meg hogy ő nem érzi jól magát, ha nem olyan színű nadrágot vesz fel ami éppen a sorban jönne.
egyébként azt mondják idős korban nagyobb az agyvérzés kockázata azoknál akik leginkább beidegződések szerint élnek. -
*és arra senki nem gondol, hogy egy zuhany-függöny megvétele és felszerelése kb semmi pénzbe és időbe nemtelik? :D -
és arra senki nem gondol hogy lehet úgy is zuhanyozni kádban hogy ne legyen vizes a föld? :D -
G_ArchAngel #35269 kiveve pl. ha serult a kanoc...
akkor moka es kacagas van... -
nincs penész -
Ha bele esne a hajszárító a kádba,vagy bármi víz éri akkor leáll az egész és nemtörténik semmi. -
Nekem fürdéskor esett már bele bedugott hajvasaló a kádba:D -
G_ArchAngel #35265 rendesen szelloztetett vizesblokkban kevesbe...(tapasztalat... ettol fuggetlenul tenyleg nem kell usznia a furdonek, mert balesetveszelyes - mukodo hajszaritoval ilyenkor elcsuszni az igazi moka) -
amúgy ahogy kedvem tartja... ha focizok, stb. (magyarán ha piszkosabb vagyok) akkor zuhany. ha otthon maradtam fürcsi.