127612
-
fuxoséknál biztos így megy... -
G_ArchAngel #35342 ket nagymama, anyuka 10-10-10e, a maradek 10e-t meg eleg konnyu osszeszedni... -
énis :DD -
sztem tök jó buli, csak tudni kell kihasználni.
mi haverokkal általában bevásárolunk szódavízből (szifonos üveggel természetesen), magunkra öltjük a locsolóruhát és körbejárjuk a várost hölgyismerősök után.
egyikünk kihívja a csajt, többi meg lesben áll, és ha már nem tud menekülni, körbezárjuk és hadd menjen.
a kölni meg baromság, mindenki utálja. -
haverom 8.-ban 40ropit kaszált össze locsolkodásból.
fene a pofáját :P -
18-25 évesen még kapsz pénzt? :D
Én is voltam, de csak a szűk családi körben. (nagymamák, keresztanyám.) -
Ők locsolkodtak
Ők is
-
Nem locsoltam meg senkit, szerintem marhaság. -
én elmentem rokonságokhoz, de nem is pénz meg tojások miatt, inkább a kaja miatt, meg hogy beszélgessek a rokonokkal hogy miujság, sajna elég ritkán találkozunk velük.
de nem voltam sok helyen, 4-5. :) -
családot körbe jártam 7-8 hely... szeretem mert egy nap találkozok mkivel meg kaja :) -
Fbn Lx #35333 körbejártam az ismerősöket akik KÖZEL vannak, szerintem jó buli, de csak illemből voltam. Meg a pénzért. :D -
Nem locsoltam meg senkit, szerintem marhaság.
-
Egyéb: fiú vagyok és szeretem ha meglocsolnak 
amúgy csak anyám, nagymamám meg apám húgát locsoltam meg szal a számomra legfontosabbakat -
Csak a számomra legfontosabbakat locsoltam meg.
Na meg szórakozásból 3 csajszit fel öntöttünk vödörrel:D Hatásosabb mint kölnivel:P Barátnőm még mára maradt.. -
Csak a számomra legfontosabbakat locsoltam meg muszájból, de szerintem marhaság. -
munkahelyi locsolkodástól (volt egy-pár ilyen nyálas figura minden munkahelyemen) meg kifejezetten hányok -
pista89 #35327 Egyéb.
Ismerősöket, de csak a pénz miatt. -
nem locsoltam senkit, utálok locsolkodni
kiskoromban mindig rámkényszerítették, sokszor többversszakos! versikemondással :( -
Hát szerintem is! De kicsit fura is ez az eredmény, nálunk kb. a férfiak 75% a jár locsolni. De lehet több. -
pusszantlak is érte, hajat kellett mosnom:D -
erről eszembe jutott, egyszer húsvég hétfőt a barátnőméknél töltöttem,ottaludtam. na apja gondolta reggel meglocsol minket. aludtunk,lerántotta a takarót rólunk, aztán kaptunk a szódásszifonnal:DDDD az volt a legviccesebb locsolásom eddig:DDD meg a legmegrázóbb is:-) -
egyéb, szarok az egészre, de 2 lányt(h legyenek büdösek) meg a családomat(illemből) meglocsoltam... -
Azért azt nézzed meg, hogy 7 lány szavazott és abból 6 utálja. Nos ehhez képest a summa 1/3 férfiarány még laza. Persze kicsi a minta, de azért sejtet valamit.... -
Nem locsoltam meg senkit, szerintem marhaság.
-
ez azért elég gáz szerintem hogy az emberek egyharmada szerint marhaság az egész. szerintem a legszebb szokásunk. -
Darth Razor #35318 Nem locsoltam meg senkit, szerintem marhaság. -
Csak a számomra legfontosabbakat locsoltam meg.
-
egyéb: nagyanyámat meglocsoltam, "elvből". de se anyámat se tesómékat.. -
Csak a számomra legfontosabbakat locsoltam meg
Anyum, húgom és a nagyim lett általam meglocsolva. -
lány vagyok, és utálom , ha meglocsolnak (zárójelben hozzáteszem, szerintem szép gesztus a dolog, csak bűzleni utálok. kevés ember akart meglocsolni, és hála az égnek idénre eléggé leszűkült, aminek örülök. az egyik barátom locsolt meg, a párom meg nem locsolkodós tipus:-) -
igen ezt akartam én is mondani:-) -
Csak a számomra legfontosabbakat locsoltam meg. -
Igen, körbejártam az ismerősöket-rokonokat, szerintem jó buli. Nálunk falun hagyomány és megvendégelnek minden locsolót :). -
Igen, körbejártam az ismerősöket, szerintem jó buli. -
clio1616v #35309 Írtam egy verset a páromnak, mást nem locsolok.. -
voltam, locsolkodni, családnál, exnél én szeretek :) -
első, de csak részben igaz:
rokonokat meglocsoltam, de rohadt szomszédok egy sem volt itthon :S pedig minden húsvétkor az egész szomszédságból minden fiú körbejár és mindenkit meglocsol, úgynézki itt is kihalt ez a szokás. -
extramagascsaj #35306
Lány vagyok, de utálom, ha meglocsolnak.
-
Az egész család be volt zárkózva tegnap. Se ki, se be. Egész nap film nap volt. Régen volt már ilyen úgyis a családban. Kikapcsolódtunk inkább mindannyian mászkálgatás helyett. -
párom és muterom lett megöntözve, de csak mert helyben voltak...
kiskoromban még jártam nagyapámmal körbe az égész várost, de ezek szerint nem sikerült továbbadnia a hagyományőrzést :D