127612
  • Rockynhooo
    fuxoséknál biztos így megy...
  • G_ArchAngel #35342
    ket nagymama, anyuka 10-10-10e, a maradek 10e-t meg eleg konnyu osszeszedni...
  • somdav95
    énis :DD
  • z99999
    sztem tök jó buli, csak tudni kell kihasználni.
    mi haverokkal általában bevásárolunk szódavízből (szifonos üveggel természetesen), magunkra öltjük a locsolóruhát és körbejárjuk a várost hölgyismerősök után.
    egyikünk kihívja a csajt, többi meg lesben áll, és ha már nem tud menekülni, körbezárjuk és hadd menjen.
    a kölni meg baromság, mindenki utálja.
  • tigeroo
    haverom 8.-ban 40ropit kaszált össze locsolkodásból.

fene a pofáját :P
  • oliwwer
    18-25 évesen még kapsz pénzt? :D

Én is voltam, de csak a szűk családi körben. (nagymamák, keresztanyám.)
  • DJKonya
    Ők locsolkodtak
    Ők is
  • DJS8
    Nem locsoltam meg senkit, szerintem marhaság.
  • akyyy
    én elmentem rokonságokhoz, de nem is pénz meg tojások miatt, inkább a kaja miatt, meg hogy beszélgessek a rokonokkal hogy miujság, sajna elég ritkán találkozunk velük.

de nem voltam sok helyen, 4-5. :)
  • Rockynhooo
    családot körbe jártam 7-8 hely... szeretem mert egy nap találkozok mkivel meg kaja :)
  • Fbn Lx
    körbejártam az ismerősöket akik KÖZEL vannak, szerintem jó buli, de csak illemből voltam. Meg a pénzért. :D
  • Scottt

• NEOreg3
    Egyéb: fiú vagyok és szeretem ha meglocsolnak

amúgy csak anyám, nagymamám meg apám húgát locsoltam meg szal a számomra legfontosabbakat
  • DJKonya
    Csak a számomra legfontosabbakat locsoltam meg.

Na meg szórakozásból 3 csajszit fel öntöttünk vödörrel:D Hatásosabb mint kölnivel:P Barátnőm még mára maradt..
  • sweech
    Csak a számomra legfontosabbakat locsoltam meg muszájból, de szerintem marhaság.
  • Mike at home
    munkahelyi locsolkodástól (volt egy-pár ilyen nyálas figura minden munkahelyemen) meg kifejezetten hányok
  • pista89
    Egyéb.

Ismerősöket, de csak a pénz miatt.
  • Mike at home
    nem locsoltam senkit, utálok locsolkodni
    kiskoromban mindig rámkényszerítették, sokszor többversszakos! versikemondással :(
  • HöfEE
    Hát szerintem is! De kicsit fura is ez az eredmény, nálunk kb. a férfiak 75% a jár locsolni. De lehet több.
  • predator1982
    pusszantlak is érte, hajat kellett mosnom:D
  • predator1982
    erről eszembe jutott, egyszer húsvég hétfőt a barátnőméknél töltöttem,ottaludtam. na apja gondolta reggel meglocsol minket. aludtunk,lerántotta a takarót rólunk, aztán kaptunk a szódásszifonnal:DDDD az volt a legviccesebb locsolásom eddig:DDD meg a legmegrázóbb is:-)
  • MR ME
    egyéb, szarok az egészre, de 2 lányt(h legyenek büdösek) meg a családomat(illemből) meglocsoltam...
  • Molnibalage
    Azért azt nézzed meg, hogy 7 lány szavazott és abból 6 utálja. Nos ehhez képest a summa 1/3 férfiarány még laza. Persze kicsi a minta, de azért sejtet valamit....
  • DJ RX7

• Kicsikiraly
    ez azért elég gáz szerintem hogy az emberek egyharmada szerint marhaság az egész. szerintem a legszebb szokásunk.
  • Darth Razor
  • Dick Riddick

• tigeroo
    egyéb: nagyanyámat meglocsoltam, "elvből". de se anyámat se tesómékat..
  • BaliBoy
    Csak a számomra legfontosabbakat locsoltam meg

Anyum, húgom és a nagyim lett általam meglocsolva.
  • predator1982
    lány vagyok, és utálom , ha meglocsolnak (zárójelben hozzáteszem, szerintem szép gesztus a dolog, csak bűzleni utálok. kevés ember akart meglocsolni, és hála az égnek idénre eléggé leszűkült, aminek örülök. az egyik barátom locsolt meg, a párom meg nem locsolkodós tipus:-)
  • predator1982
    igen ezt akartam én is mondani:-)
  • Shifter
  • SG rock
    Igen, körbejártam az ismerősöket-rokonokat, szerintem jó buli. Nálunk falun hagyomány és megvendégelnek minden locsolót :).
  • cement
    Igen, körbejártam az ismerősöket, szerintem jó buli.
  • clio1616v
    Írtam egy verset a páromnak, mást nem locsolok..
  • VRSDM
    voltam, locsolkodni, családnál, exnél én szeretek :)
  • Kicsikiraly
    első, de csak részben igaz:

rokonokat meglocsoltam, de rohadt szomszédok egy sem volt itthon :S pedig minden húsvétkor az egész szomszédságból minden fiú körbejár és mindenkit meglocsol, úgynézki itt is kihalt ez a szokás.
  • extramagascsaj

Lány vagyok, de utálom, ha meglocsolnak.

• fery02
    Az egész család be volt zárkózva tegnap. Se ki, se be. Egész nap film nap volt. Régen volt már ilyen úgyis a családban. Kikapcsolódtunk inkább mindannyian mászkálgatás helyett.
  • poppe
    párom és muterom lett megöntözve, de csak mert helyben voltak...
    kiskoromban még jártam nagyapámmal körbe az égész várost, de ezek szerint nem sikerült továbbadnia a hagyományőrzést :D