127612
  • kas123
    Apumnak, anyumnak mindig, ha látom őket :)
  • pista89
    Igen, általában.

muternak, öcsi nagyban alszik még.
  • somdav95
    Lehet hogy csak írni tud.. :D
  • bogyoka
    Igen, mindig.

• ba32107
    Én azon is csodálkozom, hogy te tudsz beszélni :D
  • NEOreg3
    eddig még nem jöttél rá
  • immovable
    kocka e vagy? :D
  • NEOreg3
    hát kurvaritkán, akkor is inkább morgok, amikor meg nincs suli, akkor javarészt délután kelek fel, szóval ilyenkor elég nehézkes lenne reggel köszönni
  • ba32107
    Mindig szoktam, el is várják, és én is elvárom saját magamtól, bár nem szeretem. Egy hello-t ki szoktam préselni magamból mindenkinek. Bátyámnak néha csak egy morgás jut. Viszont utálok beszélni bárkivel is reggel, pedig nem vagyok rossz alvó és nem ébredek kialvatlanul, csak szeretem a reggeli csendet. Az a legjobb, amikor nincs itthon senki, és szép nyugiban egymagamban megreggelizek.
  • Mike at home
    néha
  • BB7
    "Igen, általában."

Sajnos mostanság apámnak nem köszönök, de van, h. Ő se nekem, akkor meg minek? :D
    De 95%ban elejtek egy "Reggelt" szócskát!
  • MR ME
    igen, álltalában
    muternak faternak mindig, bátyámnak soha :D
  • tigeroo
    nem mindig
  • DJ RX7
    Igen, általában.
  • Picar77
    Igen, általában.

• wordsworth
    3.
  • somdav95
    Igen, általában ---> attol függ milyen kedvem van... vanh. csöndbevagyok egész reggel éscsak elhúzok suliba, mert szarul aludtam xD
  • BaliBoy
    EGYÉB!

Koleszban lakom. De egyébként igen, általában.
  • Carlos
    Igen, általában.
  • poppe
    köszönni h jóreggelt, nem igazán... inkább csak odamászok és körbecsókolgatom
  • G_ArchAngel #35363
    Igen, altalaban...

Ez evente 3-4 alkalom, senki nem orulne neki, ha akkor koszonnek neki, mikor altalaban ebredek (hajnal 4-5 korul).
  • extramagascsaj
    Igen, általában.
  • immovable
    Igen, mindig.
  • Kicsikiraly
    Igen, mindig. Egy jóreggeltet elereszteni szerintem nem olyan nagy fáradtság.
  • DIESEL DOG #35359
    Igen, általában...

• HunnernesKonge
    Anyámat nyakonöntöttem egy pohár vízzel, de semmi több
  • xxxpaulxxx
    csak a számomra legfontosabbakat és vers nélkül
    kinőttem már ebből, ha lehet így fogalmazni
    de magát a locsolást örömmel:D
  • Fbn Lx
    19.
    de kapok ám. :D

bár jövőre már csak nem fogok, mert az már lehet kezdene lassan ciki lenni. de ez most így jól jött x)
  • Benny04
    nem, senkit.
    már kiment a divatból
  • Molnibalage
    11:2 az arány a csajoknál. Egyre inkább erősödik bennem a gyanú, hogy ezt a többség csak nyűgnek tartja...
  • chhaya #35353
    Lány vagyok, és utálom, Ha meglocsolnak. Bár idén szerencsére apám és bátyám kihagyta (pedig milyen jó is volt, amikor lefogtak és meglocsoltak a kerti slaggal...). Csak barátom fújt a fejemre valami kölnit, de mivel meg fágyva és nem érzek szagokat, ezért nem zavart. Különben is 200 km-t volt képes vezetni (aztán ugyanennyit vissza), csak azért, hogy meglocsolhasson és 2 órát itt legyen velem. ^^ Nyau
  • ChuckyHUN
    Nincs kihez menni sajnos... széthullott a család aki közel van, mamám meghalt, család másik fele meg ország másik oldalán:(
  • immovable
  • tigeroo
    jólvan most vettem csak észre az idézetek topicba raktam be nemtom hogy került ide...
  • VRSDM
    rokonoknál voltam, de már évek óta nem vagyok hajlandó elfogadni hiába tuszmákolják... nem azért megyek hogy kapjak mámint, amit aztán elköltsek piára? nőre? ruhára? benzinre? csupa értelmes dolog :D:D:D

szóval. örülök hogy látom őket, hogy ehetek finomat, 1x egy évben érezhetem azokat az ízeket :)
  • CopyKing92
    én csak 8k-t gyüjtöttem. de cask rokonoknál voltam.
  • nonicks
    vip vagy töröld ki :D vagy írd át:D
    amúgy : Nem locsoltam meg senkit, szerintem marhaság.
  • tigeroo
    aahh nem ide akartam
  • z99999
  • tigeroo
    Töröld le könnyedet Kisírt szemedben mosoly legyen és derű, Minden nap kezdődik valami valami nagyszerű, valami gyönyörű.