127612
  • Rundstedt17
    Egyéb: kifejtem lentebb.
    Nem megyek,sosincs olyan bajom ami indokolná.2 évente egyszer talán....
  • sKeezo
    tavaly sokszor mentem, de csak az igazolás miatt :) idén még nem voltam dokinál
  • ba32107
    A 10-ben meg ez a rajz van elhelyezve:
  • poppe
    az igen :D
    M13 nevű gömbhalmaz felé, amely mintegy 25 000 fényévnyire van a Földtől... lehet oda se ér jövő keddig? :DD
  • G_ArchAngel #35501
    Mondtak a hangok...
  • daemonervosa
    ha kicsit finomitunk a képen akkor...

TE JÓ ÉG EZ, NEM MÁS MINT..

• ldavid
    honnan tudod?
    de komolyan, szinte kizárt, hogy minden "repülő csészealj" fake, vagy földi eredetű szupertitkos fejlesztés
  • G_ArchAngel #35498
    Nem kell kuldeni jeleket, tudjak, hogy letezunk, ismerik az emberi fajt, raadasul lenyegesen ertelmesebbek - ez onnan latszik, hogy messze elkerulik ezt a Sargolyot...
  • Looooser
    nah siker a találatra
    az eredeti gabona körök.

az arc:

a válasz

röhely

• Looooser
    halod hanem ismertem volna egy életen át nézhettem vona semjöttem volna rá, de hogyhonnan jönjjenek rá azok a szerencsétlnak, hogy mkoént osszák fel a karaktereket, meg hogy a "DNS összetevők" oszoponként miket jlölnek.... áhhh ez felejtős lessz...
    valahol korábban láttam egy olyat hogy kb milyen üzenetet várnak vissza a kutatók, az után mgutána lesek, de sztem az ufk rekciója ennyi lesz
    -Hé béla! mi a f*sz ez? +-++--++++---+--+++-+++---+++---+++-+++----+++--+++-++-+++-+------+-+--++.....
    -nem tudom zoli! de a prüttyögés zavar, honnan jön????
    -arról kékes zöld bolygóól
    -ion ágyút nekik...... TŰZ
  • ldavid
    az elsőre is van éppen esély, pl. a Pionner 10/11-et is bárkik megtalálhatják odakint
  • karajjj
    küldjük el pít :D
  • Desiderata #35493
    hogy megértik az kétséges, lehet próbálkozni a dekódolással :)

megfejtés itt
  • birdo #35492
    Küldeni kell jeleket

• Katarina 60
    Ha léteznek földönkívüliek azok már régen tudnak rólunk,ha küldünk rádió üzenetet nekik ha nem.Az se biztos hogy számunkra olyan nagy élmény lenne ha váratlanul meglátogatnának.
  • Looooser
    de akkor is ez lessz ... merthogy tanulányzni akarjuk őket....
    -
    Cat éppp azért mondom a termézts jeleket ert az mindenhol hasonlíthat.... de prím számot nem szabad... azt egy pár csillag magából is kibocsájtja.....
    -
    hmmm és milenne ha a napot használnánk hangszórónak??,? poénos lenne nem???? o.O
  • ba32107
    Legújabb south park pont erről szól :D:D
  • Cat 02 #35487
    Azt mondjuk nem érte h h dekódolják, de hát mégis csak UFO-k, menni fog nekik, főleg h valszeg más nyelven is beszélnek...
  • Looooser
    szerintem kéne küldeni valami olyat amitermészetes, hogy megértsék, de mégis utaljon arra hoy fejlettek vagyunk és békések.... már akik... ahogy ismerem az embereket tuti hogy elbasznák a békét.....
  • bogyoka
    Engem aztán nem érdekel
  • tigeroo
    tehát szerinted felesleges/nem érdekel.

köszönjük a szavazatot :D
  • DJ RX7
    milyen kérdés ez??? melyik hippi ötlete?
  • Benny04
    nem érdekel
  • Dick Riddick
    Engem aztán nem érdekel.
  • Csuhai G
    Végülis ez szavazós topik, vagy mifene
  • clio1616v
    nagyszerű :)
  • Magic Boy
  • DIESEL DOG #35477
    Reklám-e?
  • NEOreg3
    hátöö nem.
  • DIESEL DOG #35474
    100 éve rádiózunk, már úgyis tudnak rólunk... Egyébként különösebben nem izgat a téma...
  • extramagascsaj
    Engem aztán nem érdekel.
  • z99999
    egyetértek :/
  • poppe
    ugyammá, az előbb 44 izs volt :DDD
  • ba32107
    Én tettem bele, de ahogy a szavazás állása is mutatja, szükség volt rá
  • Ability
    tartózkodok*
  • CopyKing92
    100 éve rádiózunk bakker. amúgy meg 2 in 1 mert sz@rok rálya :)
  • bardocz
    Szerintem is.
  • Ability
    Nem hiszem, hogy lesz ilyen, mert nem lehet általánosítani a kérdéseket. Nem minden kérdéshez rakhatunk egyéb gombot, mert valahol teljes mértékben le lehet fedni a rétegeket. Főleg eldöntendő kérdések ugye. Nem mindenhova akarunk tartozkódok gombok, mert valamikor bele akarjuk kényszeríteni a szavazókat abba, hogy muszáj legyen választaniuk. Ugyan így a nem érdekel dologgal...
  • Fbn Lx
    az én véleményem az, hogy ez egy felesleges szar téma, minek vergődnek az emberek. Most miért lenne az nekünk fasza, hogy 6ezer év múlva ennek köszönhetően ránk találna két chewbacca meg egy droid
  • VRSDM
    nem drága dolog, szóval miért ne :)