127612
-
marci9507 #35545 Általában kivárok, aztán ha rosszabbodik, talán elmegyek. -
Ha úgy látom, hogy szükséges dokihoz menni, mert nem tudom itthon megoldani a problémát, akkor usgyi! Megfázás esetén általában benyomom magam kamillával, mézzel, jól betakarózok, és másnapra már jobban is vagyok (többnyire) ~ kamillázok :D -
Ne háborogjatok. ABSZURDISZTÁNBAN ez teljesen normális.
-
ba32107 #35542 Még akkor, helyben, februárban. Bő három hónap a várakozási idő. Vicc. -
és mikor kérted az időpontot ? én tegnap előtt voltam és mondták ,hogy majd időpontot kell kérnem... jo gondolom 1 hét max 2 ha sok a beteg, bemegy aszisztens majd kijön és azt mondja Junius 18 az ultrahang a másik vizsgálat meg 19.e :D kérdezem komolyan várnom kell 2 honapot ? mondja igen nem tud mit tenni... annyira nevetséges ,hogy hihetetlen.. -
Cat 02 #35540 2szer akartam lógni a suliból első órákról, első az annyi volt h fájt a torkom, orvos benéz, úristen, egy hétig otthon maradsz, másodszor meg fájt a fülem, azt hallójáratgyulladásom volt... de ha nem akartam volna lógni el se mek :D -
Általában kivárok, aztán ha rosszabbodik, talán elmegyek. -
Ha igazolás kell bmikor megyek:D, egyébként megy a tököm....... -
ba32107 #35537 Ha beteg vagyok, elmegyek. Komoly betegségem utoljára tavaly nyáron volt. Most februárban viszont volt egy magas vérnyomásos időszakom, akkor elmentem kivizsgálásra. Laborom tökéletes, azt mondta az orvos, hogy egyetlen egy cuccból van több a normálisnál, de az meg pont valami védőenzim, így ez még fasza is. Kardiológia még hátravan, szánalmas, de május végére van időpontom. Fogorvosnál viszont gyakori vendég vagyok -.- -
Sajnálom magam. Gyógyszert csak akkor szedek, ha nagyon szar. Kivárom, míg elmúlik. Dokihoz nem megyek. -
Darth Razor #35535 Általában kivárok, aztán ha rosszabbodik, talán elmegyek. -
Általában kivárok, aztán ha rosszabbodik, talán elmegyek.
-
3 éven belűl 1x voltam dokinál, akkor is csak vér/vizelet laborra, am sose megyek el, megoldom itthon ha vmi gond van, de kisebb/nagyobb megfázásoknál nem szokott több lenni -
Egyéb: nagyon ritkán vagyok beteg, olyankor is max influenza amit elkapok. Az ilyen kis náthákat meg vagy kibírom és kikúrálom magamnak, vagy elmegyek dokihoz igazolásért, de a kikúrálás ugyanaz. -
Apám meg olyan hogy csak legvégső esetben megy dokihoz. Vagy két éve volt hogy bementünk látogatóba a kórházba és apámnak nagyon fájt a torka de ő nem akart elmenni a dokihoz de már levegőt néha alig tudott venni és beszélni is alig tudott. Szerencse hogy keresztapám aki apám öccse ott dolgozik a kórházba és átmentek a fül orr gégére hogy megvizsgálják ott pedig azonnal kivették a manduláját, azt mondta a doki hogyha ezt most nem veszik ki nem éli meg a reggelt..:S Most hogy sofőr huzatot kapott és hazajött egyik reggel és akkor már húzódott el az arca, azt mondja áá nem kell elmenni dokihoz... Elment dolgozni reggelre mire hazaért teljesen lebénult az arcának bal fele végül is arc ideg gyulladása vagy bénulása van de szerencsére csak ideiglenes. Nagyanyámnak is amint fáj a feje orvoshoz kell mennie mert neki meg már 2 agyvérzése volt... Barátnőmnek is azt mondták a baleset után miután hazaengedték hogy amint érzi hogy fáj a hasa vagy a feje azonnal be kell vinni a kórházba mivel súlyos koponya és belsősérülései voltak a törések mellett. Szerencsére nekem még a 2 műtéten kívül nem volt komolyabb gondom:) -
Nagyon nem csípem az orvosokat, csak a legvégső esetben megyek el, de akkor is morcosan leginkább. -
pista89 #35528 Egyéb: kifejtem lentebb.
Két éve úgy elestem, hogy fájt 2hónapig a bordám.
Mondta mindenki, hogy menjek orvoshoz, de leszartam mert itt olyan nyomorékok vannak, hogy elmegyek hozzájuk azzal hogy fáj a hátam,
azt mondja a doki végére hogy vakbélgyulladásom van
-
múltkor úgy görcsölt a gyomrom, hogy két napig nem aludtam...
elmentem ügyeletre, mondta a nő, hogy lehet vakbél, de menjek haza. ha rosszabbodik, menjek be. szerencsére elmúlt :D -
jah szoltak a pia miatt is :D ggt vagy mi a rák elég magas volt , meg a glükóz (ezért küldtek vmi kettős vércukor tesztre) , igen a koleszterin is magas. -
-
nem eszel annyi húst, meg tojás, sajt stb mint egy ffi
minden másnap főzeléket eszel, azért ezt kevesen csinálják... -
nekem pl. tökéletes a koleszterinem :P
azt mondta a doktor bácsi -
Wolfsnack #35522 Engem aztán nem érdekel.
-
bilirubin (vagy mi a @) szint? :D asszem az a sok alkohol, 1x nekem is szóltak véradás után :D
koleszterin nekem is (mindkettő) magas, arra képtelenség ügyelni, ha csak nem akarsz egész nap répát rágcsálni... -
véralkoholszint?
-
és egy nagy labor ígyis ugyis jol jött , voltak benne értéken felüli dolgok amikre figyelnem kell... -
extramagascsaj #35518 Általában kivárok, aztán ha rosszabbodik, talán elmegyek. -
hát asszem 112 volt és ugy vert a szivem ,hogy nagyon rosszul voltam szédültem meg leizzadtam.. inkább elmek dokihoz mint hogy nagy fiúskodjak ,hogy nekem semmi bajom... -
ja, heves gépelés közben 100 felett van simán :D -
100 feletti pulzus? Ez mit jelent? Ez lehet 200 is...
És mi abban az abnormális. Egyhelyben ücsörögve is 72 asszem az átlag. -
Egészen a hétfői napig olyan voltam ,hogy féltem és nem mertem el menni dokihoz , még a korház látványátol is rosszul voltam.. szombaton rosszul lettem házibuliba 100 fölötti pulzusom volt, és eldöntöttem h elmek dokihoz, aztán a héten megjártam a vérvételt , vizelet vizsgálatot, tüdő röntgen , tüdő kapacitás vizsgálat, és még egy kardiologia vizsgálat is hátra van , ami nevetséges de Juni 18.án lesz :D addig meg halljon meg az ember vagy nem tudom... mind1 a vérképem alapján a cukor szintem a magas nagyon így jövhéten még vár rám egy kettős vércukor teszt (tűtől rettegek és még kétszer szúrnak :(). A lényeg ,hogy mostantol a legkisebb bajjal is elmegyek dokihoz , jobb az elő vigyázatosság .. mondhatni leküzdtem a félelmeimet :D -
Katarina 60 #35513 Majd nem minden nap járok orvoshoz,kivéve ha szabados vagyok.Ápolónő ként dolgozom,így elengedhetetlen hogy legyen ott egy orvos. :)Viccet félre téve!Általában kivárok,aztán ha rosszabbodik,lemegyek valamelyik dokihoz. -
Egyéb: kifejtem lentebb.
Csak végső esetben megyek orvoshoz, rettegek minden orvosi beavatkozástól. Szerencsére nem vagyok beteges típus. -
G_ArchAngel #35510 Nem igazan erdekel, ha beteg vagyok, amugyis csak tel elejen vagyok nathas, azt meg a mezes-chilis palinka rendbehozza...
Minimalis vitamint amugyis szedek (magnezium, kalcium, C), mellette meg egy halom zoldseg/gyumolcs, napi 1 ora minimum megvan szabadlevegon mozgassal (futas nagykepu lenne), igy szerintem meg is tettem minden tolem telhetot:-) -
egyéb, kifejtem lentebb.
Csak akkor megyek orvoshoz, ha már nem tudom magam gyógyítani, és még mindig lázas maradok, amúgy nem járok mindenféle gondokkal el. -
fogorvost leszámítva 15 éve nem voltam dokinál. megfázás vagy fejfájás a max bajom, azt meg lekezelem én is :) szoktam vért adni, majd ők szólnak, ha valami bajom van... -
Nagyon ritkán. Bármi bajom van nagy többségében hamar elmúlik. -
Rundstedt17 #35506 nah látom a tegnapi három kérdésem bejött