127612
-
egyéb: hááát... még leírás sincs... azt se tudom miről van szó :(
-
ba32107 #35746 Hát ha a torrentoldal ahonnan néhanapján töltök ilyesmi annak számít, akkor igen -
Durva háborús felvételek? -
Nem szoktam ilyen oldalakat nézni.
-
G_ArchAngel #35743 Igenyes aktfotosok munkai is 18+-os oldalak, igy igen, szoktam... -
extramagascsaj #35742 Igen, kommentben kifejtem melyik film és mit variált. -
dettó :)
azóta egyre több olyan dolog történik meg ami a filmre utal...
és még talán Max élete is valamelyest hasonlít az enyémre... -
Mátrix. (szigorúan csak az első rész)
Azóta tudom, hogy az élet csak egy virtuális képzelgés, és semmi értelme bármit is tenni, úgyis úgy lesz, ahogy az istenek akarják. Szóval azóta nem dolgozom, minden nőt, akivel találkozom, megerőszakolok, 200 alatt nem kocsikázom, lopok, csalok, hazudok, és elvagyok mint a befőtt. Már hívtak az MSZP-be is az életvitelem miatt, de minek menjek, az is csak egy adat a számítógépben. -
a transformers annyira jól megvolt csinálva hogy nagy hatással volt rám, nem is azért hogy hiszek az ilyesmiben, csak hogy velem is történhetne ilyen.
Amúgy Schindler Listálya, Zongorista, Meg még talán a sorstalanság... -
szerintem a végső állomás a legbutább film amit valaha kiadtak. -
Igen, a Végső állomás 1-2-3 része, nagyon magával ragadott és elgondolkodtatott, hogy lehetséges-e ami volt a filmben.
-
ba32107 #35736 Huh de imádom azt a filmet, épp a napokban néztem meg!
Másik, a Rekviem egy álomért............hát amikor először láttam, akkor az utolsó pár perc után lesokkolva tértem magamhoz valamikor a stáblista végén....... -
Pite sorozat :DDD -
Generation Kill, tökéletes film. -
Fbn Lx #35733 "The images you are about to see are not isolated cases. These are the industry standards for animals bred as pets, food, clothing, for entertainment and research"
nem 1-2 ember az. 10-20ezer. -
Fbn Lx #35732 belenéztem.
nem tudom, hogy végignézzem-e.
ha végignézem én vega leszek. -
Mad Max trilógia -
xxxpaulxxx #35730 Igen, Sebhelyes arcú, Boldogság nyomában, Yesman
A fő témái miatt. -
Bazmeg,ez nagyon durva... -
Ha az A.I.-on sírtál akkor nézd meg A jövő kezdetét. :)
Egyébként mindenkinek ajánlom a Békés harcos útját. Most néztem meg... jó... nagyon jó. -
vettem ötleteket hogy lehetne kinyírni az ilyen pszichopata állatokat akik a videóban vannak -
1-2 emberkét akik a videóba szerepeltek úgy kéne baszni mint az állatokat... meg fogni azt ütni viperával vagy kalapáccsal vagy akármivel... -
Mi érdekes szerinted? -
Állatkínzós-nyomorítós filmeket alapból nem nézek, mert ezirányban igen alacsony az ingerküszöböm. Erre már volt/lesz is bizonyíték a való világomban, de ez nem ide tartozik. Megölném az összes állatkínzó véglényt. Többször. -
ez igen érdekes -
Ja, és ajánlom mindenki figyelmébe a most kezdődő "Mechanikus Narancs" c. filmet a tévékettőn! Reméljük nem vagdalják szét. -
úristen. 17. percnél nem bírtam tovább nézni. Nem találok rá szavakat. Egyszerűen lesokkolt. Meg kellett mosakodnom hogy észhez térjek :S -
Harcosok klubjában az a jó, hogy elsőre nagyon megtetszik, de olyan részletek vannak benne, melyeket csak második, harmadik, vagy sokadik megnézésre veszel észre. Nem lövöm le a film poénját, de ha utána mégegyszer megnézed, olyan dolgokat fogsz észrevenni, ami kurvajó :D -
ha már film ajánlo akkor a 12 majmot ajánlom. -
miaz hogy majdnem? -
Na eszembe jutott még néhány jó film, ami elgondolkoztatott:
- Arc
- Good Will Hunting
- Száll a kakukk fészkére
Egy haverom mondta, hogy nézzem meg az amerikai szépséget, de még nem tudtam megszerezni :) -
harcosok klubbja miatt kezdtem el (majdnem) kapoérázni :DDDdd -
Ráaádásul már énis megnéztem legalább 6x-7x, de még most sem unom, hihetetlenül jó film.
Zeitgeist rám is hatott. Nem azt mondom, hogy elhiszem minden sorát, de annyiban nagy hatást tett rám, hogy elekezdtem foglalkozni a témával :) -
jolvan akkor szerintem holnap meg is nézem , remélem élvezni fogom így is :) -
na azaz Fight Club. Egyértelműen az nekem is :) -
Érdemes, mert az egész film az elejétől a végéig egy remekmű. A végén a csavar csak a hab a tortán. -
Igen.
Fight Club. -
sKeezo #35710 kickban -
Szerintem mindenképp. A poént lelőtte, de talán így még érdekesebb lesz. -
Harcosok klubját annyira dicséri mki de szégyen szemre még nem láttam... haverom direkt elbaszta a szórakozásomat , haverom elmondta mi lesz a végén a Brad Pittes dolgot, így nem tom megéri e még megnézni...