127612
  • ba32107
    Nem igazán tudok szavazni, rohadtul nem érdekel a magyar könnyűzene, és nem is értek hozzá Utolsóra nyomtam.
  • Hegi90
    Nem szeretem, a külföldi zene gyenge másolata.

Van ez az omegle.com, ahol tök ismeretlenekkel állítanak össze chatelni véletlenszerűen. Tegnap dumáltam egy belgiumi csajjal, aki megkért, hogy mutassak egy magyar pop számot. Hát elég nehéz helyzetbe kerültem... egy jó könnyűzenei előadót se mernék neki bemutatni...

Aztán 10 perc után egy eszembe jutott: a Magna Cum Laude. Na ők tényleg jók, minden tiszteletem az övék.
  • Molnibalage
    Szerintem egy-két kivételtől eltekintve erősen zuhanó trend. 2003 óta nem hallgatok rádiót. Ahogy KAP mondta.

Amit látok látvány, amit hallok halvány.
  • Unreal1942
    Tele sok sok semmirekellő zenéhez nem értő alakokkal.
    És van mellett néhány egészen kiváló is.
  • Littlepig13
    Átlagos... igényes és igénytelen formában is találkozhatunk vele.

• BaliBoy
  • OrioN the S
    Nah Clio mi a mai menu? :D
  • OrioN the S
  • immovable
    A gyengébbeknek tényleg muszáj lenne. :D
  • 0Fritz0
    "...valamint adódhatnak olyan körülmények, pl. 567 méteres hullámok és bebetonozott lábfejek, ahol a profi ember is elsüllyedhet."

Az a rohadt tévé...
  • Fbn Lx
    én tudom.
    a pí utolsó két számjegye 00.
  • NEOreg3
    de én kiszámoltam:|
  • Shifter
    11
  • NEOreg3
    23
  • Cat 02 #35933
    Mi a fuck, ilyen nehéz erre válaszolni ? Nem azért kérdezték h mi a píí utolsó két számjegye...
  • clio1616v
    és akkor ez még csak a jéghegy csúcsa.. és az is úszik ^^
  • clio1616v
    nalátod, kicsit belegondolsz nem is olyan egyszerű a kétszavas kérdés..
  • birdo #35930
    jah
  • Beast Machine
    Úszni? Minek?

Olyan kövér vagyok, h magamtól fennmaradok, te ti lúzerek csak kalimpáljatok, jóvan :DDD

(amúgy tudok :))
  • Rundstedt17
    Igen,alig:DDD
  • Rundstedt17
  • extramagascsaj
    Igen...de azért nem mondom,h olyan húde jól.
  • CopyKing92
    :D
  • ba32107
  • gotchaaa

• OrioN the S
    :DA:DA:DSD:A
  • F1re
    4 v 5 évesen már tudtam uszni
  • Fbn Lx
    de mivan, ha az adott srác aki megkérdez téged, pont az ikertestvéred lett volna, és az "ebbe kibaszott hideg vízbe én csónakkal megyek" részt úgy értlmezte volna, hogy az oldaladhoz csapod a csónakot, és belesétálsz a vízbe.
    el kellett volna neki magyaráznod, hogy a csónak domború felületét szeretnéd a vízfelszín felé fordítani, és a bemélyedt részbe szeretnél beleülni, és ezáltal a vízen önerőből, egy lapát használatával közlekedni.
  • Fbn Lx
    na és mekkora mértékű önerőből való haladás az, amit már úgy nevezhetünk, hogy "az úszó tárgy megy a folyadékon"? valahol 5.426526 és 14.42351 méter között? vagy kisebb? 2.34 centiméter?
    bárki képes önerőből megmozdulni a víz felszínén kb. fél métert. Ha te ezt is úszásnak nevezed, akkor az úszótudást pontos, számszerűsített mértékekkel kell megkülönböztetnünk. szóval a kérdést úgy kellett volna feltennünk, hogy:
    mekkora távolságot vagy képest a víz felszínén önerőből megtenni?
    0 - 1 méter
    1 - 2.5 méter
    ...
    de bele lehetett volna kötni esetleg, hogy a kérdés értelmetlen, mert a víz sodróereje következtében nem határozható meg egészen pontosan az önerőből megtett távolság mértéke, valamint ez a távolság nem statikus, attól is függ, hogy tegnap mennyit aludtam, meg hogy ittam-e előtte kávét.

"Magyarul: Tudok úszni de nem úgy mint aki mindent tud az úszásról, tehát adódhatnak olyan körülmények amikor még simán elsüllyedek. "

Olyan ember nem hiszem hogy létezik, aki mindent tud az úszásról, ahogyan semmiről sem lehet MINDENT tudni.
    valamint adódhatnak olyan körülmények, pl. 567 méteres hullámok és bebetonozott lábfejek, ahol a profi ember is elsüllyedhet.
    valamint a válaszod értelmezéséhez azt is definiálnunk kellene, hogy hogyan úszik az az ember, aki mindent tud az úszásról, hogy össze tudjunk vele hasonlítani téged, és valóban beláthassuk, hogy nem úgy úszol.
    De mivel ilyen ember nemlétezik, ezért a válaszodat, miszerint: "Tudok úszni de nem úgy mint aki mindent tud az úszásról" annyira általános, hogy mindenki ezt jelölné, mert mivel ilyen ember nem létezik, ezért senki sem tud úgy úszni, és mindenki számára adódhatnak olyan körülmények, amelyekben elsüllyed.
    ezért a válaszod rendkívül redundáns, és a hasznos információ 0.
  • clio1616v
    nem érted.. nincs benne az éppen épp most azonnal és hasonló időre utaló maghatározószavak..
  • OrioN the S
    xD
  • clio1616v
    szituációfüggő.. akkor és ott azt mondtam volna hogy ússzon a jéghegy ebbe kibaszott hideg vízbe én csónakkal megyek, egyszóval NEM. ^^
  • Fbn Lx
    "Épp úszni tanulok helyett. - Nem, de tanulom már. sokkal kifejezőbb.. semmi félreérthető nincs benne.."

kis szituáció:

-Tudsz úszni?
    -Nem, de tanulom már! - mondta pistike, és beleugrott a medencébe.

Erre csak azok az emberek szavazhatnának, akik fogják magukat, és éppen a medence felé tartanak, vagy már beleugrottak.

Egyébként elég fos a verbális intelligenciád, ha azt hiszed, hogy a szavak kiforgatása és a verbális tényezők nem verbális logikával való megmagyarázása még mindig vicces.
    Én erről valamikor általános végén leszoktam.
  • clio1616v
    az úszás nem megy?

pedig ti pont ezt értitek alatta természertes módon magától értetődően...

eleve én azt mondom, hogy az úszás egy statikus egyensúlyi állapot amikor az úszó test a folyadékba részlegesen bemerülve a kisebb sűrűségéből kifolyólag úszik ott van és áll!

namost ha ez az úszás megy, akkor mint ahogy megy az autó az úton, az úszó tárgy is megy a folyadékon.. ennyi

van még kivetnivaló?
  • OrioN the S
    Clio ,ha Te ott lettel volna a Titanicon es megkerdezik ,hogy tudsz-e uszni akkor visszakerdezel ,h lebegni vagy karmozdulatokkal tartani magad es menni elore? xD Mert ,ha igy van es en lettem volna ott a kapitany ,akkor tuti loklek :D:D:Dd

Ne vedd kotekedesnek.
  • clio1616v
    Úgy érzem kicsit túlbonyolítottad :)

De semmi baj.. bárkivel előfordul.
  • Fbn Lx
    "De attól még valamennyire megy az úszás."
    az úszás nem megy sehova, mivel az egy cselekvés, nem egy tárgy vagy egy élőlény. szóval semmiképpen sem főnév.
  • clio1616v
    ^^ ugye? :) akkor mégiscsak jól láttam a fától az erdőt :)
  • clio1616v
    ne haragudj a maximalizmusomhoz társult egyfajta lustaság...

a közepén azt hittem copy pasteltél és abbahagytam az olvasást, amikor láttam hogy nem kellett volna addigra meg már elment a kedvem az egésztől..

légyszíves legközelebb valamiféle logikai tagolást közbeiktatni számozd meg vagy valami hasonló praktikát vess már be.. köszi
  • Fbn Lx
    ez hogy a picsába sikerült. belekopiztam mégegyszer. :(