127612
-
Sokan szinte a feléből kénytelenek megélni... -
Akkor simán, még marad is. -
Ha nincs nagy igényed, akkor már 60k-ért elég pofás 30-40 nm-es albértlet találhatsz - van ennél is lejebb - ehhez a rezsi éves átlagban 15-35k. (Van ahol fűtési szezontól függ van ahol egész évben azonos a közös költség és így elosztják egész évre.)
Erre jön még a net - 6-8k-ért már IP TV-s netet kapsz, bár a újpíszi alapcsomagja egy rakás szar, semmi értlemes nincs benne - és egy embere a havi villanyszámla az kb. 3-4k hónaptól függően. Még, ha havi 50k megy el kajára is, meg erra arra még 30k akkor is látható, hogy bőven marad... -
Egy ember, kis láb. Nem igazán vagyok tisztában az árakkal, de így OK. Köszi fiúk. -
Simán, erőlködés nélkül. Ennél picit jobb csak a fizetésem meg cafeteria, egy baromi drága albéreltben élek - havi 90k + rezsi - és simán még marad zsé is. Én persze nem élek nagy lábon, de ennyiből erőlködés nélkül meg lehet élni. Még ketten is... -
Nagyon attól függ, hogy milyen kiadásaid vannak :) az 240 nettó ha semmi kedvezményed nincs.
lakásbérlet, rezsi, közlekedés... hány embernek, mekkora lábon? -
Gondolom, mert az ón is megdermed, mikor lecsöppen valahova.
OFF: 370 000 bruttóból meg lehet élni Pesten? Jó fizunak számít? Nem akarok flamet generálni, csak kíváncsi vagyok, és itt általában értelmes emberek gyűlnek össze. -
Eddig nem tudtam, de most utánanéztem és megvilágosodtam. Sokkal jobban érzem magam. -
pont leszarom... -
Semmivel sem kevésbé szórakoztató clio mint az okoskodó minden második hozzászólásában a mérnöki diplomával hencegő fórumozó:-D -
Nah pont erről beszélek. Pár éve már ide járok ezt én is tudom,pont amiatt is olvasok ide mert itt nincs agyatlankodás csak röhögök,csak néha fárasztó az okoskodás a kutyázást meg már túlzásnak tartottam ennyi...nem kell mindent kórbemagyarázni
-
nem tudom, de megvárom, hogy kiderüljön :D -
szavazzunk erről is sztem -
Ki? -
Az sg már nagyon rég uncsi. :( -
nem kérdés, de uncsi is lenne az sg nem? NWO-zni sem lehet minden nap -
Tudod ki clio ölebe? -
Hofit sem vágták ki a rendszerből, annyira zseniálisan művelte a verbális odapörkölést
(hú na most ez a hasonlatom erős túlzás vagy direkt írtam le így hátha ráharap valaki?:D) -
Csak azt nem vágom, hogy ha ekkora troll, akkor miért nem vágta még ki őt az sg-ről senki....? Mondjuk, hogy ha egy nevében tudományos oldalon mikike - alias wmiki - is megtűrt, akkor mégis mire számítson az ember...? -
csak észre kéne venni hogy clio direkt nyomja ezeket a provokatív szövegeket, jót röhög rajta, nem kell dulifulizni, Dzsini csak jelezte a tényt hogy trollkodás áldozata lettél és valóban ugranak mai napig a hozzászólásaira a fórumozók (tisztelet a kivételnek - amúgy engem sem érdekel, én jót szórakozom rajtuk) -
A kérdés fura? Nyáron szezonja...? -
Addig jó, amíg nevetni tudsz ismeretleneken :) jobb, mintha felhúznád magad rajtuk. -
Google előtt mindenki okos. -
Blum #118492 ...mert a megfagyott esőcseppek súlyára utal -
Imádom hogy itt mindenki annyira okos és bölcs....kicsit röhejes vagy ám -
nem tudom de utánanézek mostmár -
Fbn Lx #118489 NE LÉPJETEK A SAKKTÁBLÁRA -
hugopareiros #118488 Vagy egyiküknek sincs semennyire se:
-
clio1616v #118487 ha nem is teljesen provokáció, de mindenesetre arra szeretnék rávilágítani a hozzá(be)szólásaimmal, hogy
ha predi félig feketének látja a sakktáblát
te pedig félig fehérnek látod ugyanazt
akkor mindkettőtöknek igaza van: de csak félig -
Majd ha a többség megtanulja felismerni, és leszokik arról, hogy kiszolgálja a provokátorokat. -
Sztem meg vegyél vissza kicsit.. -
Egy kicsit más tészta a kettő -
Fbn Lx #118483 jah, én láttam is, amikor elástad.
én voltam az a szakállas, sáros lény, aki a nyárfának támaszkodva verte és nagyon nézett feléd -
Egy félreeső helyen a régi és mostani házam pótkulcsait is elástam, ha kizárnám magam.
Még sose használtam őket. -
Hogy a szappanoperák hogyan jönnek ide, azt nem vágom, de tény, hogy nekem sem jutna eszembe benyitni máshoz. És a parkolóban is mindig figyelek, hogy ne vágjam oda a mellettem lévőhöz az ajtót.
Viszont el kell fogadni, hogy valakik nem így gondolkodnak, ezért kell zárni még a gombos ajtót is, vagy ha láthatóan szoros a parkolóhely felírni a mellettünk lévő autók rendszámát + színét.
Mondjuk a 2 eset kicsit különböző, mert vadidegenekhez akiben felmerül, hogy csak úgy benyit az egy mocskos tolvaj.
Míg az autós példáknál lehet csak szimplán nem figylet/elbénázta, mert szar napja volt. -
clio1616v #118480 nem is olyan messze Ausztriában teljesen más a mentalitás, nem nyitnak be, soha nem kellett zárnom az ajtót, ugyanis ott nem lopnak az emberek
gondolj csak bele, miért is zárjuk be az autónkat parkolóban? nekem pl eszem ágában nincs más autójába benyitni sőt más autójához hozzá sem érek, kínosan figyelek, amikor kiszállok az autómból, hogy ne csapjam neki másnak az ajtót
tudniillik tiszteletben tartom azt, hogy más fenntart egy autót és energiát fektet bele, hogy úgy nézzen ki ahogy kinéz
a sok tajidióta, aki nem figyel oda meg nekibassza a bevásárlókocsit meg az ajtót, sőt tolattak is már neki - ezeknek lehet látni a tekintetében, hogy a sötétség, az RTL Klub és a jóbanroszban elérte náluk a kívánt hatást -
Alkalom szüli a besurranót - elég mondjuk egy gangos épület nyitott főkapuval, és valaki végigpróbálgatja a kilincseket, hátha nyílik az egyik.
Ha nincs, még forgógomb se, akkor az első védelmi kör már meg is van. -
Hidd el van az a környék, ahol jól jön.
Nekünk kilincses, majd forgó gombos kívülről az ajtó és volt már, hogy megpróbáltak ránk nyitni.
Persze szépen be volt zárva az ajtó, de egy pillanatra azért belénk fagyot a sz@r is. -
karajjj #118477 Tehát ami szerinted felesleges, annak nem is kellene léteznie, de pl ha orvosnál egy szál himbilimbiben vizsgálnak meg, akkor szerintem jó az a gombos ajtó, hogy kint egy türelmetlen nagymami pl ne nyisson be indokolatlanul... -
fonak #118476 A szakemberekkel az a baj, hogy irreálisan sokat kérnek sokszor a magyar jövedelmi viszonyokhoz képest. Nem csoda, hogy aki tudja, nekiáll maga, vagy hozzáértő ismerőst kér meg és csak végső esetben fordul "hivatalos" szakértőkhöz. Autó esetében meg ha szerelőhöz is viszi, nem a márkaszervizbe, ahol pofátlanul lehúzzák a semmiért is (hacsak nem garanciális). Ráadásul sok szerelő nem csak sokat kér, hanem egyszerűen csaló, átveri a naiv ügyfelet, kihasználva hogy az nem ért hozzá.
Nem csoda, hogy az államnak kell folyamatosan szigorított előírásokkal (pl. kötelező gáz, villany, villámvédelmi, kémény ellenőrzések, ezek mind szépen csengetnek az ezek elvégzésére feljogosított "maffiának", nem kerülheted el őket, mert megbüntetnek) megpróbálni biztosítani a derék szakik megélhetését, azzal hogy előírják, hogy x dolgot csak y minősített szakemberrel lehet elvégeztetni stb.
Nálam legutóbbi apróság, 40e Ft-ba került gáztűzhely bekötése, papírok lepecsételése: 15e Ft a bolt által küldött szerelőnek. Mindez egy pár perces melóért. Rohadtul nem érte meg, inkább ugrott volna a garancia.