127612
  • Fbn Lx
    ezzel a kérdéssel még nem foglalkoztam. nem is fogok

"Szerinted elég demokratikus a fórum?"

mi az, hogy elég? a kérdés alapból azt sugallja, mintha az lenne a normális hogy demokratikus legyen
    az interneten ne legyen soha politika
  • Mike at home
    a moderátorok azt csinálnak amit akarnak
    csakhogy ez részemről nem kritika, hanem így normális
  • Carlos

• ba32107
    Akármiről megy a vita, előbb-utóbb valaki belinkeli ezt a hsz-t, kicsit uncsi már
  • Shifter
    Nem érdekel...

Lefosom mi megy a fórumon :D
  • qtab986
    Meg kéne szavazni kik kap büntetést és mekkorát?
  • Rockynhooo
    jah , gecimenő :D
  • MR ME
    ennyi
  • Rockynhooo
    leszarom... ami érdekel annak utána tudok járni , akikkel jóba vagyok azokkal meg dumálok sajátban.
  • 0Fritz0
    A főszerkesztőt sem érdekli, engem meg pláne nem.
  • NEOreg3
    szerintem ezzel le is zárhatjuk a témát
  • DJKonya
    Nem érdekel...
  • menoo
    Nem érdekel...
  • ThisZip
    Nem, a házigazda illetve a moderátorok azt csinálnak amit akarnak.

Nem tudom, hogy ki kísérte figyelemmel a Mi kellene az SG-nek nevű topikot, de eléggé durva dolgok történtek kb 2 hónapja. Elkezdődött egy hullám St irányába, hogy miért nem fejlesztjük az SG-t, valaki belinkelte a Voxinfo ajánlatát, hogy egy tök egyszerű SMS kezelési rendszert ajánlanak, amihez nem kell semmilyen durva honlap átalakítás. Persze emellé érkezett millió ötlet, hogy milyen újítások lennének jók. Erre meg be lett zárva kb egy hétre az a topik. Ez mindent elárul....
  • somdav95
    Nem érdekel...
  • predator1982
    nem érdekel...
  • SötétBarom
    Nem érdekel.
  • ba32107
    Nem tudom --> nem érdekel
  • Rundstedt17
    Nem, a házigazda illetve a moderátorok azt csinálnak amit akarnak

Barátaikat,általuk kedvelt személyek büntetést nem kapnak kihágásokért vagy csak minimálisat,viszont ha valaki olyat ír ami nekem nem tetszik akkor büntetnek,egyes moderátorok itt élik ki a menstruációjukat....
  • Picar77
    Nem érdekel...

• OrioN the S
    Nem érdekel...
  • Carlos
    Igen, talán túlságosan is, több fegyelmet, irányítást!
  • Benny04
    Nem, a házigazda illetve a moderátorok azt csinálnak amit akarnak
  • Treblakos
    a kérdésről dávid ibolya és kis bandája jutott eszembe
    amúgy ha politizálás miatt törölve lesz ez a hsz, akkor az első opcióra szavazok :D
  • BaliBoy

Apánk is megmondta, nincs demokrácia. :)
  • tigeroo

sokszor van úgy hogy egy idióta topicot meghagynak vagy esetleg valamilyen fórum rongáló egyén dolgait elnézik... vagy olyan hozzászólást törölnek ami végülis semmilyen "fórumszabályt" nem sért meg.

#36684: tökéletesen egyetértek. kellene egy egységes büntetőpont rendszer, az lenne az igazságos...
    bár azt tudjuk hogy a fórumon nincs szólásszabadság, mivel ittis vannak szabályok amiknek megkell felelni...de azért az egységes büntetés sztem elvárható lenne
  • oliwwer
    Ha ez így van akkor te most "mész a banamákra" :D
  • kas123
    Nincs szólásszabadság, ha valaki leírja egy témáról a véleményét és az nem tetszik egy moderátornak akkor mehet a banamákra.

A moderátorok gyakran hasraütés szerűen "pontoznak". Nem értem, hogy ha x kap 3 pontot azért mert nyitott egy témát és az olyan már volt, akkor y miért kap csak 1et?

Nem tetszik, hogy a moderátorok haverjai nem kapnak büntetést (vagy sokkal kisebbet), míg egy ugyanolyan hülyeséget elkövető egyszerű reg megszívja. Nem értem, hogy az egyiknek miért szabad, és a másiknak miért nem?!

• ba32107
  • Shifter
    nah lol úgy jött le mintha csávó lett volna XD szóval nem volt a csajom de nő volt :D NA
  • Shifter
    csajom az nem volt de volt alkalmam +20 évest kipróbálni :D
  • Fbn Lx
    "Nem, már nem a középkorban élünk."

Alapból hülye feltevés. A középkoran rongyosra kúrta jancsika a 14 éves julit egy szalmakupac közepén.
    egy középkori faluban azt hiszitek nem volt ciki ha a 16+os lány még nem kellett senkinek?
    durvább világ volt az.
    Inkább úgy fogalmaznék, hogy igen, sajnos megint közeledünk a középkorhoz.
  • toto2700
    Nem, már nem a középkorban élünk. lehet fűvel-fával is. Ami jó, azt ne tiltsuk.
  • Fbn Lx
    ja persze, kivéve ha velem teszik, természetesen ebben az esetben is. :ASd
  • Fbn Lx
    egyébként 16-17-től már éljen szexuális életet, de csak kb. vele egykorú fiúval, és azt is válassza meg NAGYON jól.
    ha egy 16 éves lány egy 22 évessel van, na azt már elítélem.
  • Fbn Lx
    elítélem, kivéve, ha velem teszik ezt
  • dartonita
    Dehogy :)
  • xxxpaulxxx
    Ezt sose értettem... a 18as szám az mire jogosít fel minket? Ha elérjük akkor már képesek vagyunk rögtön felnőtt döntéseket hozni? Akkor átáll a szervezetünk arra, hogy nyugodtan ihassunk, dohányozhassunk?
    Miért ne szexelhetnénk 17 évesen? Én akkor csináltam először... a barátnőm is annyi volt... bűnösek volnánk? Hülyeség:D
  • SötétBarom
    Én örülnék, benne van a pakliban, hogy még nem ivarérett
  • bardocz
    Én nem arra mondom,hanem hogy 10 év múlva már lehet 25 éves lányokat választani:D
    D gondold el,hogy 25 éves lány mutatja be az anyjának/haverjainak a 15 éves pasiját Na az az igazán gáz:D