127612
-
DIESEL DOG #36911 Jogos! Mondjuk én nem habot hanem gélt használok, meg borotválkozás utáni arcnyugtató kozmetikumot... -
Hát, borotvahabot azért nagyjából minden férfi használ, szóval csak ne vegyük már ide, túl általános. -
pista89 #36909 Gecibuta kérdés. -
cargame #36908 Lótök....Fiú vagyok, nem használok. - ra nyomtam, de most jutott eszembe, ahogy olvasgatok, hogy borotvahabot/gél-t + after shave. Ha már ez annak szamit.(nincs hosszú i-m) -
Fiú vagyok, elő szokott fordulni. -
és használ valamit? :DDDDDDDDDDDd -
Fiú vagyok, rendszeresen használok.
21
17.36%
-
Fiú vagyok, rendszeresen használok. -
Pedig nem lesznek -
Lány vagyok és nem használok. -
Előre látom a buzizós kommenteket! -.- -
Fiú, igen, pattanásokra :) -
Fiú vagyok, nem használok.
Borotválkozás utáni arcszesz vagy amikor valami begyullad/ilyesmi és úgy kenek rá valamit, az kozmetikumnak számít? mert akkor csaltam :-( -
ba32107 #36896 Hát azért szerintem a borotvahabot és a szeszt / balzsamot nem érdemes idevenni. Ezeket használom, a többire szerencsére nincs szükségem. Régen nagyon sok pattanásom volt, de kb 1 évig szedtem rá gyógyszert, és az segített. De az az év bizony kőkemény szenvedés volt........annyira kiszáradt tőle a bőröm, hogy a mosolygás is fájt. Előadás közben minden szünetben kimentem a vécére bekenni az arcomat :D -
"Fiú vagyok, elő szokott fordulni."
Ritkán pattanás elleni kenceficék! :D
Meg persze a szokásos borotvahab+After Shave combó! xD -
bááár nem tom :D pofaszesz kozmetikum? :D -
Fiú vagyok, nem használok. -
Egyszer volt smink az arcomon mikor haverokkal 7.-be k__rvának öltöztünk farsangkor:D
De mondjuk borotvahabot/gél-t meg arcszeszt én is szoktam használni. -
fiú vagyok, nem használok -
Borotvahab/gél, after shave/balzsam, nyáron nagyobb barnulások után (a kiszáradt bőr miatt) hidratáló krémet is használok, de csak elvétve. -
Fiú vagyok, elő szokott fordulni.
Borotva hab/gél + after shave. -
Főleg, hogy kétnaponta borotválom a fejem is, így nálam gyorsan fogy a borotvahab + nivea borotválkozás utáni balzsam kombó. -
Fiú vagyok, rendszeresen használok -
extramagascsaj #36886 Lány vagyok, rendszeresen használok.
Szemránckrémet/ápolót, hidratálókrémet viszonylag ritkán és szinte minden nap sminkelek -
DIESEL DOG #36885 Fiú vagyok, elő szokott fordulni.
Pattanások ellen feltétlenül, sőt arcnyugtató krémeket is. Előfordul az is hogy elmegyek kozmetikushoz is. Az én szakmámban meg alapvető a jó megjelenés...
-
Fiú vagyok, elő szokott fordulni.
Pattanás ellen :D -
G_ArchAngel #36883 Fiú vagyok, nem használok.
Borotvalkozashoz is csak vizet hasznalok... -
Lány vagyok, rendszeresen használok. - sminkelek minden reggel
-
Fiú vagyok, elő szokott fordulni. -
Az arcszesz az minek számít? A receptre felírt szteroidos kenőcs bőrelváltozásra? -
Enc0re #36879 Fiú vagyok, elő szokott fordulni. -
házi megoldás/egyéb: forró italok (pl. tea), forróvizes zuhany (megemeli a testhőmérsékletet, így nem zavaró a hőség) -
ba32107 #36877 Szombat este négy réteg ruhában dideregve és vacogva mentem haza, és látszott a leheletem. -
G_ArchAngel #36876 Muhaha, ejjel meg futeni kell, olyan hideg van..., ma hajnalban 3 fok lesz, nappal 18... -
Ahham:D belerepült ma valami a szemembe, kiszedtem de még mindig fáj, nagyot ütött:D -
Nyáron nagy melegben...
LINK -
Nu, sokan mondták, hogy kezdünk kurvulni kérdéseket illetően. Raktam várólistára párat, szeritnem vannak közte jók. -
Jéghideg italok /Jagermeister, Whiskey hidegen áá ..../
Strand
Ventilátor