127612
-
közmunka, illetve javitó-nevelő munka -
Mire gondolsz? -
Ok ,de azon belul is akad olyan aki lehet megerdemelne azt a ket ev bortont. -
Attol fugg ,hogy mit kovetett el
Le van írva, nem veszélyes elitléteket. -
Közmunka, illetve javító-nevelő munka.
Már így is túltelítettek a börtönök. -
Egyeb: Attol fugg ,hogy mit kovetett el es ,hogy miert kene ulnie akar csak ket evet. Meg ezeket a munkakat valoszinu ,hogy megcsinalna olyan is aki ra van kenyszerulve szegenyseg miatt es kell neki a penz. Szoval lehet elvenne a munkat olyantol akit nem iteltek el csak meg akar elni valahogy. -
Munka, hogy valami hasznukat is vegye a társadalom. Ha visszaeső akkor megemelném a büntetést, így ellehetne kerülni hogy munka közben azon gondolkodjon mit bűnöz legközelebb :D -
Börtönt nekik is.
-
Munka. -
Egyáltalán nem félek, biztosan meg lesz állítva.
-
Ez az egész csak a sajtó által felfújt bulvártáma. Végre van miről írni. -
ba32107 #37023 Na jó, de én nem ott kezdtem :D
Új-Zélandon spottolták a disease-t, egyszer csak észrevettem, hogy Madagaszkár is fertőzött. Na mondom, kész, nyertem :D -
Én nekem egyszer sikerült az,hogy minden területet megfertőztem,erre véletlen kiléptem
-
Rundstedt17 #37021 nekem is amikor ott kezdtem:D -
Fbn Lx #37020 a sertésinfluenza tart tőlem -
Egyéb. Gerjesztett dolog, csakúgy mint a többi ilyen "jószáginfluenza".
Egyszer azt mondják, hogy sertéstől nem lehet elkapni, aztán meg azt, hogy valahol le akartak gyakni egy csomó kucut, mert "fertőzöttek".
Beteg dolog. Semmi nem lesz belőle, pár hét után vége a pániknak.
Legalábbis remélem. :) -
ba32107 #37018 Nekem már sikerült -
Rundstedt17 #37017 nem is lehet..... -
Mi az a sertésinfluenza?
-
Nem -
másodikon egy időben mennyit röhögtünk kongán :D -
Kamu az egész. -
ba32107 #37012 Pedig Madagaszkárt sokkal nehezebb, azért is van ott a képregény :D -
Jó biznisz. -
nem félek különösebben, el kell adni a felhalmozódott ellenszereket -
jól van, gondolom a disznók is az összeesküvés részei
egyeseknek lételemük a kombinálás -
különösebben nem pánikolok, ha meghalunk meghalunk, nem féltem a szaros kis életemet -
leszarom, ha meg belehalok, akkor így jártam -
spy803 #37006 Ez egy nagy kamu, mint anno a madárinfluenza egyáltalán nem félek. A Sima mezei influenza veszélyesebb, mint a sertés, csak a média húzza fel ennyire.
Egyik ismerősöm ideidézve:
valahova le kell írni azokat a milliárdokat Mosoly az autópálya, olaj, tőzsdebotrányok már olyan uncsik! ez egy remek és nemes ügy a VÁLASZTÓKÉRT! ez az egyik tippem, a másik az hogy a NAGY emberek (akik persze nem is léteznek Kacsint sokak szerint) úgy döntöttek hogy túl egészséges a disznóhús, túl sok protein van benne meg ilyesmi, így kap egy kis negatív PR-t, leépítést, létszámcsökkentést Mosoly
Míg a másikat:
Mit szóltok hozzá hogy már a madárinfluenza nem menő, gondolom kimutatta valami marketinges, hogy attól már nem félnek eléggé. De van megoldás, itt a sertésinfluenza Mosoly
Oké nem túl kreatív, lehet hogy árpa vagy geszti írta a forgatókönyvet, de a lényeg hogy parázzon a nép, addig se lázad. Már előre látom, hogy jön majd a pók, a kigyó, a strucc és a zsiráf influenza is, aztán lehet újra madár ami, mint tudjuk, több millió magyar áldozatot is szedhet....
Amúgyis ha már válság van (csak fent, minket csak etetnek vele és fizettetik), legyen vírus is. -
DIESEL DOG #37005 Lehet hogy igazad van. :)
Azért még nem szeretnék elpatkolni. :D:D -
cargame #37004 Nyugi ne panikolj be ennyire. ;) -
DIESEL DOG #37003 Ebből világjárvány lesz, több millió áldozattal. Persze hogy félek!
Bár lehet hogy nem kellene annyira pánikolnom... -
A legbiztosabb (bár egyik leglassabb és nagyon sok türelmet igénylő) módszer parazitával menni, az elején eladni az összes tünetet és terjedést (és venni majd 2-es heat resistet, de ez nem kötelező)
Ezután szépen lassan várni, hogy megfertőzzön lehetőleg mindent (de elsősorban Grönlandot és Madagaszkárt). Utána az összegyűlt rengeteg pontból megvenni csak a leghalálosabb tüneteket, és a lakosság villámgyorsan elpusztul. -
eddig kétszer mentem vírussal, most megyek valami féregggel :D -
ez kurva jó :))) -
pista89 #36999 Világjárvány lesz, de már kellett egy kis izgalom a világnak!
Am magasról szarok rá. -
gecijóóó :D má az egész világot megfertőztem csak Grönlandot nem tudom XD -
Jobban tartok a magyar gazdaság összeomlásától. Megint kellett valami a médiának, amit fel lehet kapni mint annó a madárinfluenzát. -
ott van a legtöbb disznó 
amúgy leszarom nagy ívben, jobban tartok a magyar gazdaságtól -
Enc0re #36995 valamitől úgyis kihalunk néhány éven belül. ha nem ettől, akkor 100 másik dolog valamelyikétől...