127612
-
Még tanulok, de nem leszek vele elégedett, mert nem azt tanulom, ami valójában kéne. -
Szalmával igen, de ahogy tanították, azzal nem.... -
Ki találta ezt ki? Sztem hülyeség. -
Rundstedt17 #37312 ezen megakadt a szemem
-
Fbn Lx #37311 Még tanulok, de nem leszek vele elégedett. :D
Igazából fogalmam sincs, hogy olyat választottam-e, ami tényleg nekem való.
egyesek szerint igen, egyesek szerint nem, egyesek szerint meg tök mindegy, a lényeg hogy diplomám legyen. ami nem lesz. -
ba32107 #37310 A bölcsészek milyen jogon nézik le a mérnököket? :) -
jelenleg fogalmam sincs, mérnök informatikus szakon vagyok, a minimális kreditmennyiséget épphogy összekaparom, de jelenleg fingom sincs, hogy most ez a sok szar amit tanulok egyszer mire lesz jó, mert az biztos, hogy nem programozóként vagy linux rendszergazdaként fogok szakosodni (már ha van olyan és persze ha eljutok odáig, ami nem valószínű) -
Jah és rohadtul bánom, hogy nem vettem komolyabban a sulit. Nem kéne két állás mellett még tanulnom is. :) -
Nem dolgozom a szakmámban, de rengeteg hasznos dolgot megtanultam.
Ipari elektronikát és rendszer szervezést tanultam, de nem ebben dolgozom, legalább is teljes mértékben.
Épületgépészeti tervezéssel foglalkozom, másodállásban számteket tanítok. :) -
nincs olyan, hogy bölcsészmérnök - sima bölcsészkar, bár tanulok programozást is, így kicsit azért van reálirányú képzés is (informatikus-könyvtáros) :)
amúgy meg hogy kinek mennyit kell tanulnia, meg mennyit tud a végén - kár belemenni, persze, hogy a mérnökpalánták lenézik a bölcsészeket és ugyanez fordítva, az orvosokra meg a jogászokra mindkettő furcsán néz, stb. :) -
Unokatestvérem valamilyen gépésznek tanul egyetemen,és ő azt mondta,hogy a bölcsész az,aki nem csinál semmit,de bármiről tud beszélni:D Illetve neki 2 hét alatt kell annyit megtanulnia vizsgaidőszakban,amit egy bölcsésznek annyi idő alatt,amíg elvégzi az egyetemet.Namost a bölcsészmérnök lehet hogy a bölcsészeket irányítja:D -
Faszom,elégedett vagy azzal,amire megtanítottak,és tetszik,vagy nem?
Amúgy ha felvesznek vegyésznek vagy gépésznek,akkor elégedett leszek:) De autószereléssel is elégedett lennék. -
egy bölcsészmérnöknek mi a dolgA? -
remélem az leszek mert vendéglátással végzek idén , aztán majd avelni akarok kifele valahova melozni. -
Még tanulok, de szerintem elégedett leszek.
Közgáz-Külker rossz nem lehet. -
Még tanulok, de szerintem elégedett leszek.
Egybkt nem szeretnék sokáig dolgozni. Alapszinten tudok tőzsdézni, és később ha nem kerülök valamilyen vezetői posztba, akkor valószínűleg vállalkozásba is fogok. -
Kémikusnak tanulok - illetve mérés technikusnak. -
Még tanulok (bölcsészmérnöknek :) ) és szerintem elégedett leszek a szakmáimmal (van 3, amellé lesz 2 diploma) :) -
cargame #37297 Fililogia - teologian vagyok. Ez szakma? Huje a kerdes....amugy nem vagyok elegedett. -
ba32107 #37296 Szőrszálhasogatás ftw -
szerintem ez az egész marha hülyén megfogalmazott kérdés
mi az h szakma
autószerelő vagy akkor még megértem
én spec informatikus vagyok elvileg, de az informatikán belül is ezer dolgo van
arról nem beszélve, hogy az ember ezer dolgot tanulhat, olyanokat is, amik egymástól elütnek, plusz csomó dologban lehet tehetséges
ergo nekem nincs szakmám, nem lehet behatárolni, nem voltam szakmunkás soha -
Multimédiafejlesztő a szakmám, nem sokat ér, konkrétan egy kalap szart se, de legalább megtanultam azt, ami érdekelt egy kicsit, programozás, flash, filmkészítés.
Normális iskolákban ezeket már általánosba megtanítják, de középbe mindenképp. De nálunk nem olyan volt:) a sok C miatt.
Filmkészítés persze eléggé megfogott, ezirányba képzelem el magamat tovább, de jelenleg futár vagyok. vezetés se áll messze tőlem, sőt, mostanába nagyon érdekel a rallyzás:P -
-
Egyeb: Nem vagyok teljesen elegedett. Informatikaban dolgozok ,de a turisztika jobban erdekelne ,szoval szeretnek elvegezni meg egy iskolat. -
ba32107 #37291 Még tanulok, de szerintem elégedett leszek. -
Igen, teljes mértékben. -
Igen, teljes mértékben. -
extramagascsaj #37288 Még tanulok, de szerintem elégedett leszek. -
Nem, viszont most már bánom, hogy nem vettem komolyan az iskolát -
még tanulok de elégedett leszek :D (bár nem biztos, de remélem) -
DIESEL DOG #37285 Igen teljes mértékben.
Vendéglátói végzettségem van és nekem bejött. Bár nem mindig fenékig tejfel a dolog...
Persze e-mellet még dolgozom a családi cégünkben is, aminek viszont semmi köze a vendéglátáshoz... -
Átlagba?:D hát olyan 100 km szokott lenni.
de hetente minimum megyek vagy 800-at.
tegnap 700-at mentem.
úgyhogy 80 felett -
20 km suli, utána motorozunk/zok még általában, szval 80+ -
40 - 80 km között
suli, edzés, hasonlók -
Fbn Lx #37281 hétköznaponként ált. 25 km oda, 25 km vissza -
narkó -
0 - 20 km között
Bringával suliba + vissza... fél köpés.. meg néha edzés.. Pestre be.. vissza! Stb... -
0 - 20 km között --->bringázás, városba, meg néha közelí tóhoz, stb. :) -
20 - 40 km között...azaz oda-vissza össz.. -
0 - 20 km