127612
-
Fbn Lx #37595 nem félek hanem undorodok, de rovarok közül szinte csak a sáskáktól, de azoktól kiabszottul kurvára nagyon :) az egyében kívül nem találtam normális opciót
tesznye dögök. -
pista89 #37594 Nem zavarnak, akár a kezemen is mászkálhat. -
A fóbia indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem meghatározott tárgyaktól, helyzetektől vagy személyektől, amely(ek) igazolhatatlan voltát a személy is felismeri, de szabadulni nem tud tőle. -
Bakker. A pókoktól, hogy lehet félni? :))
Mert, hogy valaki egy lódarázstól tart az helyén való... na de egy póktól... -
Darth Razor #37591 Nem zavarnak, akár a kezemen is mászkálhat. -
Nem zavarnak, akár a kezemen is mászkálhat.
-
szerk.
nem félek. csak utálom a piszkos fajtáját az ilyen alattomos és pofátlan rovaroknak. pl. bögöly, elhesengeted 200x és akkor is jönne szopkodni a víremet. hát könyörgök :D -
egyáltalán nem. -
darázscsípésre allergiás vagyok -
ami csíp, harap, nagy, vagy pók (kivéve a kaszáspóktól, mert az idétlen) -
meg akit már megcsípett -
Nem, ők még a szöcskétől is sokszor tessékeltem már ki nem is egyszer olyat! :) -
Amelyik veszélyes / nagy / ismeretlen, azoktól félek. -
a pókokat utálom, ha meglátok egy nagyobb példányt, futok anyuhoz hogy üsse le (ez tényleg így van), a hangyáktól nem félek, de a kezemen ha mászik egy, leütöm magamról. Volt egy időben nálunk pár csótány, láttam őket, féltem tőluk, de egyet sem ütöttem meg, vagy tapostam el. Nem szeretem bántani az állatokat. Hagyjanak békén és én is békén hagyom őket. -
Nem zavarnak, akár a kezemen is mászkálhat. -
Nem zavarnak, akár a kezemen is mászkálhat.
pók az undi, darázs csíp, többi nem vészes. -
darázstól meg a gyerekek -
-
nem akarok elkeseríteni senkit, de póktól a lányok szoktak félni -
Heidi Klum-ot nem ismerem személyesen, de ígérem nem félek tőle, ha az ágyamba jön.
-
általában nem félek, de azért ne mászkáljanak rajtam
amitől félek, az a darazsak, csípett már meg, no ha bejön egy a szobába, én már húzok is onnan kifelé :) -
Láttam mindkettőt, csak nem szabadban.
Egem méh csípett még állon kb. 6-8 évesen. Nem volt kellemes... -
A legtöbb ember fél az ismeretlentől. -
Amelyik veszélyes / nagy / ismeretlen, azoktól félek. -
van amelyiktől igen, van amilyektől nem.
a sáska a halálom, elég ha meghallom a hangját és menekülök a szobából D: -
A Magyarországon fellelhető rovaroktól úgy nagy általánosságban nem félek, meg nem is undorodom; kivétel a lódarázs és a kullancs.
A pókok meg nem rovarok, de azoktól kicsit tartok. Ha a szobámban vannak, akkor begyűjtöm és a szabadban meg elengedem, de csak azért mert félek tőlük, nem irtom ki őket. -
ba32107 #37569 Én is félek a pszichopata sorozatgyilkosoktól, pedig egyet sem láttam még -
a hangyákat meg a méhetek nem birom csak -
ízeltlábú, de nem rovar, hanem pók :)
leírás is ááhh na de hagyjuk :) -
feketeözvegyet meg madárpókot te hol láttál élőben, szabadon?? (állatkerten kívül)
nemértem, hogy felnőtt létedre hogy tudsz olyantól félni, amit sose láttál :D -
Csak néhánytól:
- pók: nemtom miért, valszeg mert kurva undorító élőlények.
- sáska: kiskoromban, mikor kórházban voltam, éjszaka berepült az ablakon egy méretes sáska, nagyon megijedtem, sírtam is, a nővér meg le se szarta egész éjszaka. Azóta félek a sáskáktól (a szöcskéktől viszont nem).
- darázs: kb 3 éves lehettem, mikor lipityókázás (lehet nálatok máshogy hívják, bocsi :D) közben a csőből kiszállt egy darázs, és megcsípett a szemem mellett. Hát azis egy élmény volt... -
Ha a Feket Özvegy és a Madárpók rovar azonak azért nem bírom...
A fullánkos fajtájúkat sem csípem... -
Amelyik veszélyes / nagy / ismeretlen, azoktól félek.
Főleg az ilyen böszme 5 centis darazsaktól, meg a homoki darázstól, meg a hasonló kreténségektől..
Ja igen, meg a kullancstól (pedig az kicsi..) -
A pókokkal nem kötöttem még barátságot, + a fülbemászók is elvágták magukat tőlem kiskoromban. Mindig attól féltem hogy belemásznak a fülembe, és ez nem volt szimpatikus tőlük. -
mer terrorista :D -
:( poloskától mér? -
inkább irtózom mint félek, minél nagyobb, annál jobban, egyszer egy kinti budiban felfedeztem egy darázsfészket, hát nemmondommeg hogy
-
amelyik veszélyes, NAGY vagy ismeretlen azoktól félek, de főleg a nagyoktől, meg a poloskától :( -
Rundstedt17 #37557 tud csípni magyarul azoktól:D -
Rundstedt17 #37556 Amelyik veszélyes / nagy / ismeretlen, azoktól félek
Amelyiktől meg nem félek azokat gusztustalannak tartom.A fél alatt értendő hogy ha közelembe kerül egy a lehető leggyorsabban biztos távolságba kerülni vagy ha vhogy bejutott a házba kinyírni,természetesen chemotoxxal:D.