127612
  • jhetedikj
    Nem zavarnak, akár a kezemen is mászkálhat.

Kisgyerekkoromban megcsípkedtek a vörörhangyák,azoktól féltem akkor aztán felnőttem így is megcsipkedtek már párszor és rájöttem,hogy ezek nem is veszélyesek.

• bardocz
    Főleg ha kitinpáncélt visel.
  • Fbn Lx
    én akkor ijednék meg, ha nekemjönne egy kutyámajom.
  • Fbn Lx
    vagy kettéharapod
  • Cat 02 #37631
    Az nem parás, legrosszabb esetben 1 lábbal elugrálok előle, ha meg mind2-t megcsípi halottnak tettetem magam :D
  • NEOreg3
    váNpír
  • pyrohun #37629
    a pókoktól... de nem is félek, hanem inkább undorodok tőlük, a hideg is kiráz még a látványuktól is.
  • Fbn Lx
    engem valami pók csipegethet néha éjszaka, mert van, hogy reggel felfedezek magamon ilyen apró piros csipésszerű pontokat
  • DJKonya
    Nem félek de viszont utálom őket, gusztustalanok:D
  • CopyKing92
    nem csak ott volt éreztem.
  • kuci06
    tud

mythbustersben volt :D

de alig érezhető
  • Aquir
    tud csípni a kaszáspók? xD
  • BaliBoy
    Úgy látom egy egész állatkerted van itt az SG-n. :D
  • DIESEL DOG #37622
    Engem kiskoromban csípett meg egy darázs. Akkor lehettem olyan 5-6 éves körül, tehát nagyon régen. De azóta kissé viszolygok a méhektől...
  • CopyKing92
    u bakker sokat írok de az meg nem rovar XD
  • CopyKing92
    ha valaki allergiás a méhekre akkor halálos lehet egy méhecske. <.<
  • CopyKing92
    ujuj. <.< félek. amúgy félek a bogaraktól. :D főleg a pókoktól mióta meg csípett egy kaszáspók.
  • Aquir
    Vérszomjas bazinagy dög xD

• milk4
    Kullancs...
  • Aquir
    van Mérges Dajkapókunk, időleges végtagbénulást tud okozni, lásd galériám :p
  • Cat 02 #37615
    Ezért jó Mo, nincs itt semmi halálos, mérgező, etc :D

Ám ha jön utcán szemben egy darázs, már akkor is fejhangon visítva menekülök =\
  • bardocz
    Minden bogár titokban bemászik az ágyadba,és amikor alszol bepetézik a bőröd alá,és a gyerkőcök belülről emésztenek meg:! :c
  • Doddy a düdő
    rüh
  • Mike at home
    nem nagyon van Mo-n olyan, ami beléd petézne
    maximum ha üszkösödsz
  • DIESEL DOG #37611
    Nem félek éppen, de azért tartok távolságot...
  • clio1616v
    ha nem rak belém petéket, vagy nem szúr meg, nem szívja a véremet ki és nem ér hozzám akkor nem érdekel, különben meg megölöm..
  • z99999
    csodálatos:D
  • poppe
    akkor jobb, ha hagyod leszállni a kezedre...
    és tedd hátra a kezed! :D
  • Sickness
    Maya
  • kuci06
    ez egy darázs (Japanese Giant Hornet), szal... ez mindenképpen nekedmegy :D

de a legjobb, hogy savat tud magából spriccelni. szal még utól sem kell érnie :D
    és ha ez az anyag a testedre kerül (amúgy szemre céloz...), vonzza a többi dögöt is

• Picar77
    szép darab :D
    asszem elkerülném XDD
  • poppe
    ha nincs rajtad virágpor, sztem nem száll le rád :)
    ha meg van, futás :D
  • kuci06
    Amelyik veszélyes / nagy / ismeretlen, azoktól félek.

Ha egy ilyen dög megindulna felém, ordítva menekülnék :D

nézz a kezedre. majda képre. majd vissza a kezedre. igen, ekkora :D
  • daemonervosa
    utálom az összes kukacot,férget,meg az összes olyan valamit aminek több a lába mint 8. Amugy a többi jöhet.
  • elitehun
    A pókok tudnak kiváltani belőlem undort, de az se valami hatalmas félelem.
  • bardocz
    Nem félek,hanem rühellem őket,főleg azokat,amik feketék,és bejönnek a szobámba.Kis pókok pl egyáltalán nem zavarnak.Meg mondjuk egy szarvasbogár még szép is,de fogdosni nem fogdosom őket.
  • Benny04
    ign
  • Ability
    Rovaroktól nem félek, persze nem szívesen veszem kezembe őket, de nem is menekülök. Ha ki kell vágni egy pókot vagy egyéb dögöt a szobából, akkor gond nélkül megfogom. Inkább undort érzek pár teremtménynél. Kifejezetten undorít minden puhatestű, nyálkás, csúszómászó élőlény. Egyik nap kint voltam tiszaparton mezítláb egy nagyon nyitott papucsban. Mellettem mászott el egy jól megtermett sikló, már ha sikló volt, láttam én már ott mindenfélét. Szóval így mezítlább mászik felém, na akkor kényszert éreztem, hogy kihátráljak az utirányából. :D
  • Picar77
    Amelyik veszélyes / nagy / ismeretlen, azoktól félek.
  • Fbn Lx
    én speciel pont leszarom hogy csíp-e vagy bánt-e vagy nem, úgysem fog bántani mert jóarcz, szal az ilyenektől nem félek.
    viszont a sáska minden formája és fajtája, és minden sáskára, poloskára, csótányra, ganajtúróra hasonlító dög tesznye
    még a szarvasbogarat is tesznyének tartom, pedig arra sokan azt mondják hogy "szép"