127612
-
Néha, igen. -
Én amúgy első randira semmit, régebben elkövettem ezt a hibát és nem csak virággal, tanultam belőle. Később mikor már van valami talán, akkor csakis élő virágot, nem csipázom a halott cuccokat. Egy különleges orchidea, liliom stb. az mindig jól jön bárkinél, aki nőnemű. Akinek mégse jön be, az rácseszett... :D -
Ez most komoly?! Te vadidegen nőknek "önzetlenül" osztogatsz drága virágokat és semmit sem vársz el cserébe, még annyit se hogy kicsit jobban megkedveljenek, sőt gondolom az a legjobb, ha utána leköpnek és belédrúgnak!?!?
Mégis mi a halál retkes f@szának adnál valakinek virágot, aki nem az anyád, vagy az énektanárod stb. és/vagy nem kötelező kör. -
hugopareiros #118672 Évfordulóra mindig.
Egyéb eseményre (születésnap, valentin-nap, névnap pedig ritkán).
Nem hogy virágot nem, de semmit se. Nem szabad. Kb olyan mintha egy idegentől karácsonyi ajándékot kapsz, mikor te nem akartál neki venni semmit. Elég kellemetlen szitu.
Egyébként a virágozást tartom a legnagyobb b@romságnak amit ajándékként lehet adni. Pénzkidobás az egész...viszont valamiért a lányok szeretik.
Nálunk asszonyka mindig kiszárítja és úgy rakja el őket, amivel még negyed-fél évig jól néznek ki...tehát ő legalább értékeli a dolgot, viszont volt olyan párkapcsolatom, ahol 3 nap után a kukába ment a 3-5 ezer ft-os csokor.
-
mi az hogy hálátlan ****
te nem adod önzetlenül mert elvárnád azt hogy kedveljen cserébe - de ha nem viszonozza a dolgot már szarul érzed magad
abban igazad van hogy ki kell érdemelni -
nemnem
forever alone -
Egyszer adtam egy csajnak, mert kedveltem, és úgy tűnt, hogy kölcsönös a dolog, de benéztem a szitut nagyon, mert azóta se kép, se hang.
Első randira nem, a virágot, meg úgy általában mindent, ki kell érdemelni. Túl sok a hálátlan ***** a világon, én meg nem szarom a pénzt. -
Bazsalusz #118668 pont ma adtam :) -
néha meglepinek random havonta 1 szál rózsa
nem vinnék, dehogy. azokat sem értem akik bocsánatkérés képpen vesznek virágot, nemtom ha nő lennék én vesztegetésként fognám fel:D -
kétbal... -
Bal kézzel írok, de mégis sok szempontból az az ügyetlenebb kezem. Jobb kézzel dobok, azzal ütök röplabázásákor, azzal szerelek, stb.
Akkor én milyen kezes vagyok? -
Fbn Lx #118664 fú de kibaszott határozott vagyok -
Fbn Lx #118663 egyébként határozottan jobbkezes vagyok, a jobb szemem kevésbé szar mint a bal, és jobbra fordítom a fejemet amikor iszok.
a faszom viszont balra áll -
Fbn Lx #118662 határozottan emlékszem, hogy amikor kicsi gyerek voltam, bal kézzel ettem a levest és anyámék rám szóltak, hogy jobb kézbe fogjam a kanalat
most persze azt mondják, hogy ez biztos hogy nem igaz, ilyen nem volt -
clio1616v #118661 mindkettőt tudom használni
jobb kézzel jobbra írok, bal kézzel balra ugyanazt, de tükörképként írom -
soha nem próbáltam, azt sem tudom mi az.
láttam a képet, egyszerre kellene írnom mindkettő kezemmel?
nemhinném hogy menne, de megpróbálhatom :D :D -
Jobb kezes vagyok alapvetően, bár elég sok mindent csinálok ballal is. A tükörírás megy, ballal is tudok írni, de ezeket csak sokkal lassabban és csúfabb külalakkal. -
bal, de íráson és evésen kívül mindent megcsinálok jobbal is. -
Tsol #118657 bal -
Bal -
Jobb és bal kézzel is tudok írni/szerelni, de a jobb kezem precízebb. -
Én is,mert jobbal egerezek közben. : D -
Jobb, de recskázni ballal szeretek
-
Régebben bejárhattak külsősök is. -
Én örülök, te vagy aki rinyálsz más pénzügyein és meg vagy sértődve minden kommentedben
-
De ez kifejezetten egy munkahely menzája, ahol támogatva van a kaja is gondolom. -
600 huf egy sima menü itt lent az étteremben is. Két fogás. -
Akkor az a kedvedért legyen 600 Ft. Remélem örülsz. -
Megbocsátok.
-
Én a pacalt jobban szeretem ebből a stílusból, de egye fene, ez is jöhet. :) -
a tunkolós részig ok, onnantól hányinger. sry -
Ehhh, anyám szereti, nekem túl körmös. Cupákos részt értékelem, de amúgy nyűgös. -
Legjobb kaja a zsírban úszó, fehér kenyérrel tunkolós, még szinte szőrős körömpörkölt, uborkával. Téma lezárva. :) -
#118635, ott írod az 500ftot immárom 152-jére -
Mert az konkrétan 500 Ft, de senki nem mondta, h már pedig ennyiből kell kihozni. A csirkecombOD lehet, h nem 500 Ft... -
meséld el légyszi, hogy min lovagoltam a kommentben, meg sem említettem a sajtos tésztádat -
:(( -
Én inkább ilyen kolozsvárival, ilyesmivel szeretem, a húsos részével. A sima szalonna kicsit taszít, hacsaknem jó pörcösre van már sütve. De akkor is jobb a húsosabb. -
Hűűűűűűű a rántotthús a nagy kedvencem. Apám csak azt szerette. De én pl. hófehér érméből, vagy karaj legjobb részéből szeretem. Nem vékonyra, inkább szaftosra, sós, borsosra, finom prézliből, nem olajcsöpögősen. Na ezt sem ehetek vaze... :( -
Szalonnával, sok szalonnával. (macskafogó)