127612
-
DIESEL DOG #37715 Többnyire ezeket nézem:
TV2, RTL Klub, Spektrum, Discovery, Regionális TV (jelen esetben nyíregyházi TV), és ami nem szerepel a listában az pedig a Hír TV... -
Szerintem egy olyan kérdés ami arra irányul hogy a legtöbbet melyiket nézed, annak nem kéne többválasztósnak lennie. de ez csak vélemény..
mellesleg éreztem h az lesz hogy az ismeretterjesztő csatornáké lesz a legtöbb szavazat. MINDENKI ezt mondja, de a valóságot nem tükrözi. Ha tükrözné, csődbe ment volna az összes kereskedelmi csatorna. Ez után a kérdés után jöhetne egy olyan hogy mennyire ferdíted el a valóságot ha ezsgén szavazásról van szó -
Retek Klub és Discovery -
NatGeo, Discovery, Spektrum,Viasat, AXN,+ néha egy ksi Duna tévé. :) -
Egyáltalán nem nézek TV-t.
Soha, de SOHA! :D Még DVD-zni is a gépen szoktam! -
évek óta nem nézek tévét - az albérletben nincs a szobámban, otthon meg nincs bekapcsolva. -
RTL Klub, Discovery, Eurosport, Viasat Explorer, Cartoon Network -
NatGeo, meg néha a Cool-on megnézem a CSI-t :) -
Discovery,Comedy Central,Cool,Viasat,BBC,Hír TV és egy orosz csatorna muternak.Kb. ennyi van beállítva a TV-n,mert este max. 1órát TV-zünk. -
Viasat, AXN, Discovery, MTV, összes sport csatorna (S1-2,ES,SK),M1 és Comedy Central ha néha otthon vagyok, me itt nincsen....de sok van amin csak 1-2 msor érdekel a többi nem......pl.: M1 beugró....
RTL és TV2-t max akkor nézek, ha valami jó filmet adnak........ -
Ismeretterjesztő csatornák (NatGeo, Discovery, Spektrum)
+comedy central -
BIZ0906 #37704 Egyéb: Comedy Central -
RTL(F1),Eurosport(wtcc),meg még ami van motorsport. -
Egyéb: Comedy Central -
Travel am tényleg egyik legjobb :D van egy műsor: A szomjas utazó ezt mindig nézem :D arról szól ,hogy Kevin rengeteg országba elmegy és végig kóstolja a helyi specialitásokat :D meg valami helyi ételt. Meg am is sok rajta a jó műsor, mikor különböző városokat mutatnak be... pont mielőtt mentem Prágába volt egy Prágás műsor így sok mindent megtudtam arrol hogy hova kell elmennem. -
Ismeretterjesztő csatornák,illetve hiánylom a Hír tv,Echo tv-t mert azokat nézem még^^ -
faszt, pont most mennek a legjobb műsorok :DD -
valószínűleg az összes olyan sg-zik -
hol vannak ilyenkor azok, akik fél életüket a szappanoperákkal töltik?? -
,,\[.]-[.]/,, -
Fbn Lx #37695 én akkor is gépezek ha beteg vagyok ^________^ -
TV2
RTL Klub
Zenei csatornák (Viva, MTV, VH1)
Kisebb kereskedelmi csatornák (Cool, Viasat, AXN, Film+) -
Fbn Lx #37693 magamtól csak ismeretterjesztőt nézek szívesen, de azt is havonta.
Merthogy nem igazán nézek tévét. -
RTL Klub, Ismeretterjesztő csatornák (NatGeo, Discovery, Spektrum), Kisebb kereskedelmi csatornák (Cool, Viasat, AXN, Film+, )
A Travel a legjobb, csak a kurva szolgáltató nem 24 órában sugározza :\ Néha helyette a JimJam megy (valami mesecsatorna)
-
TV2
RTL Klub
Mozicsatornák (HBO, Cinematrix) -
Szerintem neked már nem kell aggódnod. XD -
RTL Klub
TV2
Ritkán még EuroSport
-
discovery, azt is csak ebéd közben -
néha Duna, m1 vmelyik művészfilm kedvéért, van hogy tv2 mert anyám szokta nézni, van mondjuk rajta ez a hal a tortán, no azt néha, de azt sem mindennap, Discovery, Spektrum sokat, néha időtöltésként is, NatGeo-t nem szeretem mert rengeteg rajta a reklám. mozicsatornáért nem fizetek, sportot nem nézek, Viasat, Cool, AXN hébe-hóba, illetve Startrek, Stargate sorozatok miatt, ezen kivül még paprikaTV a nagy kedvenc, és rajzfilmcsatornát is nézek, talán a legtöbbet, rövid, fél órás blokkok vannak, ennyi pont elég, és engem kikapcsol
ja és mostanában feljövőben van a Comedy Central is -
RTL Klub, Discovery néha, MTV, Sport csatornák (Sport 1-2, Eurosport), TV6, AXN -
tudjuk h szeretsz prédikálni, de ennyire nem kéne általánosítani... te se épp a könyveket bújod ezek szerint, nem tudom h a natgeo/disovery v a travel nézése mennyivel butít jobban, mint az sg... -
RTL Klub, TV2 ritkán, ha van valami értelmes.
Ismeretterjesztő szinte mindig mert azon legalább van értelmes adás általában. :D
Néha zenei-t és a sorozatokat az AXN-en de ez elég ritkán van. -
pista89 #37683 RTL Klub
TV2
Kisebb kereskedelmi csatornák (Cool, Viasat, AXN, Film+, )
Rajzfilm/animációsfilm csatornák -
kocsisgabor9999 #37682 Nem nézem mert csak butít. -
se -
tecnocraft #37680 Egyáltalán nem nézek TV-t vagy fél éve mióta tönkrement a távirányítóm... régebben is igyekeztem kerülni, de akkor ugye ott van persze hogy nézi az ember. -
Egyáltalán nem nézek TV-t, lassan 7 éve -
RTL Klub
Mozicsatornák (HBO, Cinematrix)
Sport csatornák (Sport 1-2, Eurosport)
Kisebb kereskedelmi csatornák (Cool, Viasat, AXN, Film+, )
az RTL-t csak a hírek miatt meg az időjárás :P -
Csak akkor tévézek ha beteg vagyok vagy evés közben, akkor is ismeretterjesztőket vagy Comdey Centralt. -
Főleg két erősen jobboldali csatorna után. :)