127612
  • bogyoka
    Mindkettő fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe.

Eléggé szerencsejáték, főleg ha pénzben megy.:)
  • ba32107
    A szabályokkal, és néhány alappal tisztában vagyok, de sosem játszottam még. Csalni viszont tudok a lapokkal, ha kell :D
    Amúgy a 4-esre nyomtam
  • Dick Riddick
    És ne felejtsük ki a megfelelő anyagi hátteret sem, legyen az tíz centes verseny vagy WSOP főverseny. A nyugodt játék alapja.
  • extramagascsaj
    Vannak emberek,akik nagyon tudnak...és mellé szerencsés kezűek is...ha ez a kettő együtt van...akkor lehet azért nagy lóvét is szakítani.
  • Dick Riddick
    Egy profi pókeres szerint nyolcvan százalék szerencse, húsz százalék tudás. Ő a húsz százalék kétharmadában hoz jó döntéseket.
    Bárhogyan is nézzük, ez szerencsejáték. Kőkeményen.
    Ha valaki ebből pénzt szeretne látni, akkor nem elég csak a szerencsére hagyatkozni. Sőt sokszor még az sem elég ha jól felkészült. A pókerben mindig lehet újat tanulni (és kell is).
  • Unreal1942
    Mindkettő fontos. 30% tudás 70% szerencse. Korda mondhat amit akar meg a többi celeb pokerguru. Jó lapjárás kell ahoz meg szerencse.
  • kuci06
  • Picar77

• Molnibalage
    Nem pókerezem, de az alapokkal tisztában vagyok. Kell szerencse is, de akkor miér van az, hogy nagyjából mindig ugyanazok ülnek az világbajnokságon az asztalnál? Mindig ők a szerencsések Las Vegasban?
    Ez filmidézet volt. :

A lényeg primitíven, ha vesztesz akkor 1 dollárt bukj, ha nyersz akkor 1,10-et nyerj (vagy többet nyerj), ha a kettő azonos arányban fordul elő akkor nyeregben vagy. Ennyi. Leírni egyszerű, megcsinálni nehezebb.
  • MR ME
    mindkettő fontos, de a szerencsének nagyobb szerepe van
  • N1ggA
    Egyéb. A póker rövidtávon a szerencsejáték, mert sok függ attól, hogy milyen lapot kapsz vagy mi jön az asztalra, milyen állapotban vagy, kik az ellenfelek, ilyesmi, de hosszútávon egyértelműen tudás, mert megtanulod azt, hogy ha vesztesz inkább kevesebbet bukjál, ha nyersz akkor meg minél többet.
  • extramagascsaj
    Mindkettő fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe
  • sb1
    Mindkettő fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe
  • Dick Riddick
    Ennek a fordítottja igaz.
  • Dick Riddick
    Főleg a versenyek végjátékában.
  • pista89
    Nem tudom, nem érdekel és nem is értem a pókert.
  • kas123
    Mindkettő fontos, de a tudásnak nagyobb a szerepe.

70% tudás 30% szerencse
  • 89
    Viasaton meg Comedyn a sorozatok, hírekért Hírtv, Echotv, közszolgálatin esténként jó filmek szoktak menni...
    Ismeretterjesztőket régen néztem, de ma már mindent tudok (kezdenek unalmasak lenni a műsorok)
    retekklubbon meg tv2-őn mi a szart lehet nézni???
  • NeverwinterKING
    rtl klub: heti hetes, showder klub
    sport adó: Manchester United meccseket
  • LordVenom
    Sorrendben:
    RTL Klub
    Ismeretterjesztő csatornák
    Zenei csatornák
  • Molnibalage
    Mitől is ment volna csődbe? Közvetlenül a nézőszámból 0 összeg jön be, a nézettség me röhejesen kis minta alapján van extrapolálva...

A NatGeo és a többi viszont előfizestős és lényegtelen, hogy éppen nézi -e az előfizető.
  • VRSDM
    "mozicsatornáért nem fizetek" . szerk. " mert letöltöm "

na mivan mr.prédika?
  • tenkenorman
    De tén yhogy sok tv -t nem nézek. max napi 1-2 óra. azt is este
  • tenkenorman
    Közszolgálati: M1, M2, rengeteg jó fil megy rajta. Sokszor leadnak jó katonás filmeket amiket nagyon szeretek.
    Ismeretterjesztő: Discovery, NatGeo-
    Egyéb: Comedy Central, de ha jóltudom az a kisebb kereskedelmi közé tartozik.
  • predator1982
    én mostanában kisebb kereskedelmi csatornákat nézek
  • Gunnersboy
    Discovery, MTV szokott menni általában itthon.
  • Fbn Lx
    még az enyém is, de mindjár megyek aludni
  • kocsisgabor9999
    a-a csak nyitva van a szemem...
  • mikusmate
    Leginkább a Sport1, Sport2, Eurosport2 és Discovery Channel azok, amiket rendszeresen nézek.
  • Kicsikiraly
    lejárt a ban vagy wtf?
  • birdo #37725
    Kisebb kereskedelmi csatornákat....azt is felvételről...egyébként semmit
  • kocsisgabor9999
    Szerinted mi a f*szért adják az adást??? Mert vannak agyhalott nézők.... muhaha
  • Bulykin
    Eurosport2 és MTV...meg nagy ritkán animax az amit nézek
  • BB7
    Na igen, ezt hiányoltam én is!
  • banok
    két fő adó, sport és hírcsatornák.
  • Sickness
    Gamestar TV
  • HöfEE
    Sorrendben talán így : Pro7 (német), Rtl Klub, Hír tv, Sport1-2, Viva , Dunatv (jó dokfilmek szoktak menni), meg régebben Discovery
  • sb1
    Két TV adót nézek, az Echo TV, ill. a Hir TV-t. A többiben csak hazugság és népbutítás megy!
  • Rockynhooo
    mert szerinted ide 30 fölötti asszonyok járnak akik mónika showt meg győzikét néznek?
  • ba32107
    Most volt olyan pár napja. Amúgy meg szerintem az sg-re pont nem az "egész nap a mónika-sót bámulom" emberek járnak.