127612
-
egyéb
nem szoktam. csak ha megkér, hogy olvassam fel neki ha irtak msn-en. telót meg egyáltalán nem -
Fbn Lx #37834 ha nincs titkolnivalója akkor miért ne. ő is elolvashatja az enyémeket. -
Csak akkor, ha már nem bízom meg benne 100%-ig.
Két év alatt még erre nem volt szükség. -
DIESEL DOG #37832 Én is ugyanebben a cipőben jártam. Elolvastam az sms-eit, megnéztem a híváslistáját a volt barátnőmnek, erre rá 2 napra elkezdtem kérdezősködni, majd az egyik pillanatban véletlenül elszólta magát...
Innentől meg fel is út, le is út... akármennyire is szerettem, azt nem szeretem hogyha hülyének néznek meg madárnak... ennyit a nyílt őszinteségű kapcsolatokról... -
De ha meginog a kapcsolat és érzem , hogy vmi megváltozott, akkor úgyis megkérdezem és kibújik a szög a zsákból. -
+1 -
DIESEL DOG #37829 Csak akkor, ha már nem bízom meg benne 100%-ig.
Ez a kérdés nagyon elgondolkodtató számomra. Én csak egyszer tettem ilyet a volt barátnőmmel. De akkor már nagyon megingott a kapcsolatunk...
-
egyéb: nem tudom, sosem volt még párom -
Igen, de megengedném neki, hogy olvassa az enyéimet.
-
extramagascsaj #37826 Egyéb
Nem szokásom kérdezősködni, meg ellenőrizni vkit; de ha ő pl. megkér,h nézzem meg,h ki írt, vagy vegyem fel a telefonját...megteszem. -
soha, én utálom a legjobban, ha turkálnak a cuccom közt és tisztelem a másik tulajdonát is -
3. de ez forditva nem igaz :D -
pista89 #37823 Igen, de megengedném neki, hogy olvassa az enyéimet.
Nem féltékenységből....kíváncsiságból!
-
soha nem csináltunk belőle problémát -
27 év alatt volt 1 párkapcsolatom, de abból is kiszálltam 6 nap után, mert már nem bírtam tovább, ez azt hiszem egyéb kategória. Bár az is igaz, hogy soha nem olvasnám el, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem érdekel, de az egyes válasz szerintem mást sugall, szóval inkább egyéb. -
Gondolom ez a személyes üzenetekre vonatkozik. Mert, pl. ha a gázszámla az ő nevére jön abban nincs semmi titok úgy gondolom... -
Max. ha unatkoznék. -
amekkora bunkó meg féltékeny fasz vagyok igen :| -
ba32107 #37817 Huhh... nehéz kérdés. Kíváncsiság, féltékenység, a másik ember dolgainak maximális tiszteletben tartása, mindhárom erős tulajdonságom, nem tudom melyik nyerne... másodikra nyomtam. -
Rundstedt17 #37816 Igen,feltétlenül
-
-
nem! -
Mindkettő fontos, de a tudásnak nagyobb a szerepe. -
Magyarán rövid távon veszélyes. Ezért rossz a kérdés, mert rövidtávon szerencsejáték.
A Manchester Unitedet is megverik ritkán a Premiere Leauge-ben, de hosszútávon mégis ő a favorit... -
nem is egyszer :)))) -
Mindkettő fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe.
Bizony, láttam már olyat, hogy profi játékost ver el egy olyan, aki még csak makkaózni tudott kártyával xD. Azok a legveszélyesebbek... nem tudod, hogy mire számíts :D -
igazábol itt az a helyzet h aki azt mondja hogy a szerencsének nagyobb a szerepet, az nem ismeri a póker igazi oldalát...megvan azzal hogy kapja a lapot és emel vagy eldobja vagy csak check, de nincs benne semmi stratégia...nem hiába van belőle verseny, de félkaru rablobol meg nincs -
Mindkettő fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe. -
Mindkettő fontos, de a tudásnak nagyobb a szerepe. -
csak 18-ról -
ba32107 #37805 Megint lemaradtam néhány ökör kérdésjavaslatról? :( -
ha olyanokkal játszol akik tudnak játszani, akk a tudás számít...fishek ellen tényleg nem -
Rundstedt17 #37803 biztos nem komplett a tag -
DIESEL DOG #37802 Hát valaki ezért nemsokára indul a banamákra... -
tetszenek az új kérdések:) -
Rundstedt17 #37800 Mindkettő fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe
A tudás az hogy csak akkor játszol mikor az esélyek melleted szólnak,a hülyéket akik meg a tudás blöfölgetnek megkopasztod,illetve az idiótákat akik kevesebb esélyellel játszanak.
Szerencse játék 90%-ékban -
Nemtom, nem is érdekel. -
szerencse vagy tudás? egyértelműen tudás... én is azt hittem, hogy szerencse, kezdők között még a szerencsének van nagyobb szerepe, azonban játszottam olyan ellen, aki 20 éve dolgozik kaszinóban volt osztó is, most felügyel az osztókra... és mindent tudott... tudta kinek mije van, tudta mikor kell emelni, mikor dobni, mondanom sem kell, hogy nyert MINDIG! ennyit a szerencséről -
DIESEL DOG #37797 Mindkettő fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe...
Bár én nem sokat pókerezem...
-
Mindkettő fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe.