127612
-
Rundstedt17 #37875 Egyéb
Egyszer találtam egy telefont a járda mentén a fűbe,vmi régi vacak volt felvettem megnéztem.egy csajé volt,nézegettem az üziket egy csomó nyálas a pasijától gondolom egy okkal kevesebb visszadni,oké nézem tovább a képeket látom nem jó csaj gondolom még egy okkal kevesebb visszadni,nézem tovább de már ideges vok olyan lassú a teló ok átgondolom,vegyük csak sorjába nem jó csaj,uncsi üzik,szar képek a franc fogja felhívni és utána járni a tulajnak:D...miután ezt végig gondoltam leraktam a fűbe a telot ahol találtam és mentem tovább:D...megtartani pénztárcát se tartanék,meg semmit de nincs motivációm visszaküldeni sem.

-
#37860 -
DIESEL DOG #37873 Előbb megnézném mi van benne és attól függ...
Bár ez egy kissé pofátlanság szerintem. Volt már amikor találtam pénztárcát, és volt benne 1300 Ft. De annak sehol nem láttam a gazdáját. Így hát a pénzt kivettem, és visszatettem oda ahol találtam...
Ha viszont ott előttem hagy el valaki egy pénztárcát akkor azonnal visszadnám... -
Előbb megnézném mi van benne és attól függ. -
Fel sem venném, nem foglalkoznék vele.
Lusta vagyok lehajolni/guggolni érte... -
visszaadnám, vagy le sem szarnám -
Cipőkötést kell szimulálni.Aztán futni:-D -
ba32107 #37868 Helyzetfüggő, ha pl. előttem a sorban ejti le valaki, biztosan visszaadnám, de ha mondjuk 10 méterre látom meg, akkor nem kezdek el kiabálva rohanni. Eltenni biztosan nem tenném el.
Egyszer volt hasonló esetem, mentem az utcán és megláttam egy tízezrest a földön. Kb három-négy méterre tőle álldogált egy kétméteres ci..... ember, gyanítom ő ejtette el, csak nem vette észre. Nem mertem felvenni :( -
Ha látom,hogy ki hagyja el,akkor visszaadom.#37860-al meg egyetértek. -
egyik telcsi visszaadásnál ( az új kommunikátor volt )
megbeszéltem egy találkát a faszival (telefonkönyvből az anyján keresztül) mondtam hogy visszaadnám valahol. ő meg adott egy 20.000-est mert rendes voltam. mondta hogy neki kurvára megéri mert annyi minden üzleti dolog van a telefonban : )
nekem is kurvára megérte. hazafele vettem is egy új cipőt :D -
+1 de azonnal visszaadnámra nyomtam -
Rögtön visszaadnám.
-
eddig 3 pénztárcát meg 1 telefont adtam vissza -
Rögtön visszaadnám. -
Rögtön visszaadnám.
A héten a fénymásolósnál az előttem álló kiscsaj ejtett el egy ezrest. -
Egyéb
Attól függ ki hagyja el :D :D
Egy olyannak, akin látnám hogy nincs sokmindene, öreg vagy ilyesmi, azonnal visszaadnám, de ha valami rongyrázó faszkampó hagyná el eszem ágámban sem lenne visszaadnom, sőt, még örülnék is, hogy elhagyta..ennyi... :D -
pista89 #37859 Rögtön visszaadnám. -
rögtön visszaadom az ilyet, elejtett pénz meg egyéb értékek.
sajnos reflexből, anyukám így nevelt
és mindig utána gondolkodok el. " basszus, ez egy pénzeszsák, biztos nem ártott volna neki az a -2000 " :D -
Nem, soha, semmilyen körülmények között.
-
ba32107 #37856 A csajom, asszony szerintem kreténség. Párom szar, barátnőm még elmegy. Viszont a kicsim, picim stb az teljesen rendben van (addig, amíg más nem hallja, akiket esetleg zavar). -
Mert fura módon azóta használják mióta leértékelődtek az emberi kapcsolatok. Érdekes koincidencia... -
Látszik, hogy gyerek vagy még. -
Hülyeség:)
Ha a helyzet úgy hozza teljesen megfelel:)
Bár én jobban szeretek "általam kreált beceneveket" használni:)))) -
ez jó nagy baromság!
-
ezt a drágám, aranyom meg hasonló nyálas megszólítást azok szokták hasznáklni akik sűrn váltogatják a nőjüket így nem kell mindig egy új nevet megjegyezni. -
Hiszen ha már nem bízok benne 100%-ig akkor valami nincs rendben:))) -
Igen, ha nincs titkolnivalója, akkor miért ne?
Szokta engedni... -
Nekem van olyan lány ismerősöm aki kifejezetten utálja ezt az asszonyozást...
Nem értem mi bajotok a párommal. Szerintem teljesen tökéletes. -
Te Faszomnak szólítod a barátnődet? :DDD -
hú de romi :DD -
extramagascsaj #37845 dettó -
+1
Én is kifutok a világból ettől.. Helyes használat: csajom, barátnőm, élettársam, asszony :DDD
Amik még kiolvasztják a biztosítékot (párok egymás közt): kicsim, picim, drágám, édesem, aranyom... FAszom! Nincs neve? -
Ez a szó, hogy "párom" az őrületbe kerget. Ez az utóbbi pár év "találmánya". Az állatoknak van párja. Az embernek barántnője, kedvese vagy élettársa vagy felesége van (a csajok fordítság meg a maguk szájíze szerint) szerintem.
Nem tudom, hogy honnan jött ez a divat, hogy az ember ezt a szót használják. Nem merik nevén nevezni a gyereket?
-
Nincs párom de szerintem nem olvasnám el. A bizalom nem erről szól...
Ha meg nem bízok meg benne akkor nem a háta mögött tudom ki a dolgokat... -
ba32107 #37841 Én se, megnézem a logban :D -
Csak akkor, ha már nem bízom meg benne 100%-ig -
Igen, ha nincs titkolnivalója, akkor miért ne?
Ő is elolvashatja bármikor az én üzeneteimet..
-
Nem szokásom. -
Ugyanis ha már elolvasnám, akkor magyarúl már nem bíznék meg benne, ergó többet nem lenne a párom sem, az tuti :D -
Fbn Lx #37836 én inkább nem kérnék meg senki, hogy olvassa fel mit írtak msn-en
:D