127612
  • Fresh Duke
    Szerintem SMS-es szavazás kellene; úgy is panaszkodnak, hogy a fórum nem hoz semmit a konyhára...
  • pxxl
    hülyeség, nem érdekel, nem szoktam pontozni.
  • Motoroj
    Robot vagy.
  • Lacee86
    Igen.
  • clio1616v
    volt hogy adtam, de már kinőttem belőle
  • immovable
    Én meg utálom. Száraz szar. /flém
  • SötétBarom
    Meg megeszel mellé egy fej salátát.
  • jazzy
    csak sajnos drága, ugyebár
  • Lacee86
    Csirkemell az jöhet minden mennyiségben. Egyik kedvencem.
  • Fbn Lx
    ha tolsz bele egy kis csirkemellet máris átugrik szar kajából fasza kajára, főleg, ha tisztességes mennyiségű fehér hagymát is vágsz bele
  • Lacee86
    Na ugye. :)
  • predator1982
    örülnék, ha kapnék:-) nem tudom én lehet ezt váltom ki a pasikból, mondhatni soha sem kaptam virágot, illetve vágott virágot

természetesen a páromtól kaptam már jó párszor cserepeset, illetve nagyon szeretem ha együtt vadászunk valami szépségre:-) illetve szeretek kertészetekből megmenteni növényeket:-)
  • predator1982
    ha ez megnyugtat én is imádom:-) minden mennyiségben jöhet...ne ha nem híznék tőle annyira:D
  • Fresh Duke
    Ezen most felröhögtem. :D
  • Hayni
    Cserepeset nem szeretem, de 1-1 szálat kapni igen :)
  • Molnibalage
    Ez lehet, hogy így van csak kellemetlen, amikor olyanba futsz bele, aki képben van. :)
  • dartonite
    Igen,igen.
  • Misuka963
    Igen,igen
  • lord nihilus
    Igen
    Igen
  • Dzsini
    Meglepődnél, de sokan örülnének neki, mert igazából szép virág :) főleg a színes változat.
  • Zoli007
    Randira célszerű krizantémot vinni, lehetőleg 2 szálat.
  • Dzsini
    Az olajosabb virágok húspácba, a kevésbé olajosak pedig salátának, köretnek, levesbe, esetleg kirántva... persze van 1-2 mérgező, de nem jellemző.

A virággal kommunikáció pedig gyakorlatilag kiveszett, már a virágosok se tudnak segíteni abban, hogy mivel mit lehet üzenni (se a darabszámmal, se a fajtával, színekkel kapcsolatban). Te nem tudod hogy üzenj vele, nem találsz senkit, aki segítsen benne, és akinek adod nem tudja hogy értelmezze - innentől olyan mindegy, hogy régen volt körülötte egy szokáskör.
  • chhaya #118693
    A rózsaszirom fincsi.
  • Fresh Duke
    Protipp: megkérded, hogy mit szeret. (Amúgy, meg lehet enni, bár ízlés dolga.)
  • Molnibalage
    Én elcsépelt gesztusnak tartom, meg sem lehet enni, mint a csokit, ezen felül a fene se tudja, hogy az adott csaj mit szeret. Ezen felül a virágnak is van "etikája", hogy mit mikor, amiről meg lövésem sincs. Akkor meg nem erőlködök. Számtalan más apró gesztus van, ami szerintem többet ér, mint a nemistudom hovaegyem virág.

Szeretek szép virágokról képeket nézni, de azok élő virágokról készülnek..
  • Fbn Lx
    vagy 2-3 éve adtam utoljára, azóta nem érintkezem olyan nővel, akinek kéne
  • chhaya #118689
    Anyumnak szoktam csak anyák napjára virágot adni, de nem minden évben.

Örülök a virágnak, vagyis inkább a gesztusnak - csokinak vagy bármi apróságnak jobban.
    (A vágott virág úgyis meghal teljesen pár napon belül, illetve nálam a cserepesnek sincsenek túl jó kilátásai. :D)
  • videobaby
    cserepeset szoktam.
    -
    igen.
  • Fresh Duke
    Minek? Úgy sem érdemlik meg.
  • Blum
    Neha
    Nem
  • ressy14
    ez monopoly pénzzel is beválik?
  • Lacee86
    ??
  • tigeroo
    én inkább aprót szórnék rá, az tovább tart és legalább érezné a törődésem súlyát :DD
  • Sir Quno Jedi
    Ez azé egy korrekt udvarlási módszer. Nem kecskéket ajánlott az apjának, hanem pénzkötegeket szór a fejére. Alkalmazkodtak a nyugati civilizációhoz. Mondjuk ennyié el is raboltathatná a csajt, meg az összes lányrokonát és barátnőjét, de ez így mégiscsak gálánsabb.
  • Fresh Duke
    Bírom, hogy te mekkora megmondóember vagy...
  • tigeroo

:D
  • Sir Quno Jedi
    Nos ha a nyaklánc értékes és a nő elfogadta és utána SEMMI, akkor az is. Anyám korosztályát pl. megtanították még, hogy ha italt fogadsz el egy férfitől (vagy BÁRMIT), akkor az már felhívás egy keringőre és utána már hiába húzódozol, MEG LESZEL B... Evvan. Nekik még volt gyerekszobájuk. A maiak meg szeretik az ingyen potyát. Tisztelet a kivételnek.
  • Lacee86
    Jó nagy pancser az ismerősöd. :)
  • Freeda Krueger
    Igen,néha
    igen (bár úgy tűnik nem érdemes)
    igen
  • tigeroo
    mondom hogynem szoktam. pont hogy egyetértek, mert volt olyan ismerősöm aki 2 nap után nyakláncot vett egy nőnek, utána ő is hasonló szöveget nyomott hogy hálátlan kurva miden nő:D