127612
-
Ezek mind megtortennek hetkozbe :) De nekem ezek inkabb ilyen szombat,vasarnap du. program ,hogy racsorgok a haverokra "kib.. meleg van igyunk egy hideg sort" szoveggel.En most nagyobb hepajokra gondoltam :) Kocsis allatkodas az regebben volt...de mar nincs.(Szentendrei uton egyszer felkenodtunk egy oszlopra.. nem adta ki :D) -
kinek mi a sok? :P -
Kocsikázás az sokkal drágább :DD
Én amúgy ide megyek nemsokára.. -
ba32107 #38435 Hát ja sokan csak azért mennek fesztiválra dolgozni, hogy ne kelljen fizetni belépőt. A szigetes jelentkezési lapon meg lehet jelölni, hogy fizetett vagy önkéntes munkát szeretnél :D -
Drágább: Elmész kocsikázni, kicsit állatkodni, vagy valami kis drift vagy egyéb.
Olcsóbb: Elmentek haverokkal beülni 1 kocsmába és 1 jót beszélgettek, sztem ez jobb mint az ilyen nagy rendezvények, vagy már én vagyok túl öreg :S
A legolcsóbb pedig: Elmész haveroddal vagy haverjaiddal éjszaka csövest verni

-
A kurvajo lehet ,ha nappal melo este meg buli es meg ingyen is van.
Najah.. az anyagi resz necces ,foleg ,ha meg diak vagy. -
Semmi különös, csak pihenés.
-
ba32107 #38431 Fogalmam sincs még, mindegyikre jelentkeztem a honlapjukon.....nekem végülis tökmindegy hova raknak be, akármilyen meló jó, és még a fesztiválon is ott lehetek. Tavaly a haverom volt EFOTT-on, nappal dolgozott, de az estéi szabadok voltak. Nekem ez így tökéletes, a koncerteken ott lehetek, a belépés ingyenes, és fizetnek is :D Bár nem biztos hogy felvesznek, de reménykedem. Kéne most nagyon a lóvé, mert így is a diákhitelt élem fel... Londonban öt nap egy 100-120 ezer, kell vennem új laptopot is, és akkor még nem voltam nyaralni, nem fizettem a nyelvvizsgáért... nemtom még hogy lesz... -
Konkretan? :) -
van más módja a felhőtlen szórakozásnak és 1 kicsit drágább de nem piálsz :D van 1 másik ami teljesen ingyen van és sokkal jobb mint a piálás :D
(most a piálás azalatt azt értem hogy különböző party-ra elmész és az ott elköltött pénzmennyiség) -
Jaaaaaaaa :D bocsi... nem figyeltem. Mi jot melozol ott? -
Meg most juniusba megyek Bulldog piknikre :D Az mondjuk olcsosag ,mert satrazos ,kempingezos ,kutyas. 3nap/2ejszaka 5k/2fo,2kutya -
ba32107 #38426 "megyek dolgozni VOLT-ra, Balaton Sound-ra, EFOTT-ra, talán a Szigetre is"
Már ha felvesznek persze
-
5m0k3sh0w #38425 meló, nyaralás, meg pótvizsga :D -
"VOLT-ra, Balaton Sound-ra, EFOTT-ra, talán a Szigetre is" Nah itt mar gondolom nem 2000ft-os koltekezesre szamitasz :) (tegnapi temara visszaterve)
En OZORA-t nezem meg... az iszonyat sokba lesz :D 50-60k... Pofam leszakad ,hogy mennyibe kerul az ,ha az ember felhotlenul akar szorakozni. -
ba32107 #38423 Meló, nyaralás, utazás, buli, tanulás, pihenés.
Ha minden jól megy, akkor mind belefér a nyárba. 3 hét múlva megyek Londonba, megyek Balatonra nyaralni június végén, július végén, augusztusban, megyek dolgozni VOLT-ra, Balaton Sound-ra, EFOTT-ra, talán a Szigetre is, mindezek mellett szakdoga gyártás és nyelvvizsga. -
Mást fogok csinálni, mégpedig...
Csinálom a pénzt!
+
Nyaralás, nyaralás hátán :D -
Meló/pihi/nyaralás -
Ha összejön, akkor meló, de egy kis nyaralás is belefér, meg persze utazok ide-oda :) meg néha becsúszik egy kis buli... És persze pihenni is fogok (ezt inkább most teszem) Szóval ennyi :D -
meló hogy legyen pénz :)
neírom a nyaram elejét (ami fix ugye, a későbbiek még szervezés alatt)
júni 24.irány balatonbikefest nevezni
bicó-bicó. 25én onnan fel győrbe a dumdumlovesyou fesztivál csütörtöki napjára mert megpusztulat buli lesz, reggel vissza balatonbikefest
bicikli-bicikli-bicikli, 28án vége van, és átmegyünk zamárdiba még 1hétre egy barát nyaralójába : ) szóval 12nap örömmámor lesz :] -
Balcsi balcsi balcsi 1000el.:)
Meg talán majd bulik is:) -
Melózni fogok.
Nyaralás, nyaralás!
Utazni fogok.
Buli, buli hátán!
+egy kis pihenes is. -
Semmi különös, csak pihenés.
-
Melózni fogok. -
Melózni fogok. -
Nem kell nélkülöznöm, ami kell azt meg tudom venni. -
ba32107 #38412 Ááá dehogynem, én még sosem hánytam piától, egy berúgás utáni reggel viszont meghalok egy fogmosásért :D -
Fbn Lx #38411 nekem száz nullás sem, attól függ hány tizedesjegyig írjuk ki a számot -
Nem kell nélkülöznöm, ami kell azt meg tudom venni.
Nem, örülök ha alapvető dolgokra futja.
A kettő között valahol.
Volt egy ilyen válaszlehetőség:
„Nem probléma öt nullás összegek elköltése.”
Nekem tíz nullás összegek elköltése sem probléma, feltétel hogy nullával is kezdődjön: 0 000 000 000 Ft
-
Nem, örülök ha alapvető dolgokra futja. -
nekem szülinapom volt 7k de akkor annyi embert meghívtam mint állat :D ha már 4ezret elköltök mint 2-3 hete akkor szidom magam meg kihagyok egy hétvégét utána. Bár mikor felmek Pestre pratyzni , való igaz h jobban megy a pénz. -
Nekem is kb.Csak én szilveszter óta először múlt héten voltam mókázni,vagy azelőtt...nem emlékszem már:D Arra se nagyon,hogy mit csináltam amikor hazaértem,csak emlékképek vannak
-
Próbáld ki amit írtam,attól is vidám leszel:D -
5m0k3sh0w #38405 4-5 sörtől nekem k.o. :) volt már hogy 500Ftból berúgtam :) -
rágalmaz a halál. csak vannak olyan ismerőseim akiknek egy szombat este alap 6-7-8 akár 10 ezer forint:D azt nem fogom megérteni soha :D -
erről van szó.
az havonta 8ezer
3hónapban. 24.000 és ki is jön
csak tudjátok rágalmazni és beszólni egyszerűbb mint gondolkozni egy kicsit. -
Nem vettem könyveket jóformán semmt első félév után. Felesleges. A bérletemet anyámék vették. Kajára adtak valamit, de az bőven kevés volt és otthon laktam. Csak hát a két tesómmal egyszerre jártnuk egyetemre / fősulira..
Telfonálin akkor sem telefonáltam sokat és most sem. (10 ropi / 8 hónap kb.)
-
nekem egy szombat este 1,5-2ezer kb
-
a könyvek mondjuk elég drágák
a folyamatos utazgatás is drága ha nem vagy kolis
vagy az albi is drága ha nem vagy kolis hiába vagytok sokan...
mondjuk sok mindenen lehet spórolni elég nagy összegket szerintem.
én például sosem telefonálok. ha valaki akar felhív. ha meg vészeset van hogy hívni kelljen valakit (élet - halál helyzet kb.) akkor belefér. ez tényleg csak vész esetére. megbeszélni a dolgokat, meg egyeztetni meg stb. minek... : D
nameg itthon lakok, nem kell kajára . bérletre költenem. számlákra...
-
Ja, hogy úgy... Úgy írtad, mintha havonta tennéd. Nekem egyetemistaként még 4 havonta sem ment volna a dolog pedig dolgoztam is..