127612
  • tigeroo
    meg tépsz, gondolom
  • N1ggA
    istentelenül sok buli...
  • clio1616v
    nem azt irigyli szerintem amim van, mert neki lehet több mindene van mint nekem, anyagiakban... viszont én elégedett vagyok.. és ez inkább méltó az irigységre..
  • DJ Skyline
    nem tudom, egyelőre nincs terv.
  • OrioN the S
    meg ne egj a napon :D
  • VRSDM
    nekem az idei nyárra az álom, az hogy kijuthassak a bmx vb-re, de nagyon úgy néz ki hogy nem lesz hozzá elég pénzem :(
  • bardocz
    Jó lenne melózni valamit.Legszívesebben autószerelőnél.Lesz nyaralás is,meg szerintem átnézem elsős és másodikos törianyagot,mert abból nem maradt meg semmi sem.
  • Rockynhooo
    jah és válogatott meccsre felmenni.
  • Rockynhooo
    nagyobb tervek: Juli 7-14 balaton haverokkal. aztá Pestre felmenni 3-4 napra bulizni. Körös Toroki napok ami 3-4 nap. kb itt ki is fújt :D de örülök ha ezek meglesznek.
  • Rockynhooo
    melózok , hogy tudjak egyet nyaralni meg néha bulizni.
  • NEOreg3
    sg-t fogok frissíteni
  • [HUN]FaTaL
    Meló, pihenés talán nyaralás.
  • kuci06
    Melózni fogok.

és persze a bícs
  • ba32107
    képet :D
  • VRSDM
    csak www-vel megy http://-el nem :/

DUM!
  • VRSDM
    aki szereti az elektronikustot az jöjjön DUMDUMLOVESYOU-ra, elég komoly fellépők (legalábbis az anima->palotai->audio bullys->edrush engem a sírba tesz majd kábé :D
    a belépő nevetésges 5000ft/3nap
    a helszín győr, püspök erdő
    a hangzást 20kiló meki hangfal biztosítja
    éjjel buli az erdőbe, napközbe meg chill a közeli strandon ahol a rezidens didzsékre pihenhetsz :)
  • SötétBarom
    Novarockon 5euro egy korsó sör :CCCC
  • VRSDM
    csúnya dologgal olcsóbb :D ezt tegnap már kifejtettem : ]
  • OrioN the S
    sztem lesz tartalek penz :D
  • MR ME
    50-60K mi?
    100 alatt nem úszod meg ezt most megmondom :)
    én 2 éve költöttem asszem 40et, és nem vettem semmi "csúnya" dolgot...
  • MR ME
    melózni fogok, a többi majd kialakúl...
  • F1re
    melo,buli,nyaralás
  • OrioN the S
    :)
  • Doddy a düdő
    már jelentkeztem, most a "várom, hogy történjen valami" fázisnál tartok.
  • VRSDM
    viccelsz? nővérek míg itt laktak jöttek a barátnők, bombacsajok, fürdőből egyszál törcsibe kiflangálva :D

most a hugomhoz jönnek a 16éves barátnők, és hát :) tudjuk hogy vannak olyan 16éves lányok akiket bármelyik 30as felpróbálna :D:D:D:D
  • OrioN the S
    Najah :) Mindenbol a jot ,de azert van favorit iranyzat.

#38450: akkor Te is meg vagy aldva :D
  • szucsy89
    meló, buli, nyaralás, de ha nem jön össze a számvitel vizsgám akkor tanulás is beficcen:\
  • VRSDM
    2nővérem van és egy hugom
  • VRSDM
    hat a drumandbass a legfobb irányvonal, ami húúú. 2001óta : ) kíséri az életem (akkor hallottam először szintén ettől a sráctól egy mixét és beleszerettem)
    de az hogyha valaki csak egy zenét hallgat az mentálisan káros.
    így hallgatok én mindent, goa meg kifejezetten jómuzsik :D
  • OrioN the S
    Amugy hany novered van? :D Mert a multkor meg hataor vagy vmi ilyesmi volt a baratja.
  • VRSDM
    "kéne valami munka, de nem hiszem hogy lesz"
    hát ha várod hogy becsengessenek akkor nemis, diákszövetkezetek kinyalhatnak kábé :D

elmentem dechatlonba (5percre van) beadtam az önéletrajzom, leírtam a sportokat amiket csináltam eddig(tenisz9év, kosár8év, golf1év, modellrepülőzés 3év, és leírtam hogy a biciklibe találtam meg végül leginkább önmagam, országutizok, citybike-al járok mindenhova, és a bmx-el meg ugrálgatok)

odaadtam az ügyvezetőnek, és mondta hogy pont a bicósosztályra keresnek embert. szóval élelmesnek kell lenni! nem pedig várni hogy a kezedbe adják a kész szerződést 1000ft/órával...
  • OrioN the S
    Aszittem Te nagy darembezes vagy.

En nem ingyen :) De jonnek Izraelbol ismerosok es nekem kell vinnem satrakat ,szoval par napig tuti ott leszek. Jo kis ara van a beleponek :S

• Doddy a düdő
    nincsenek terveim. kéne valami munka, de nem hiszem hogy lesz, szal gondolom itthon fogok dögleni
  • VRSDM
    ozorara ingyen megyek ;)
    /nővérem barátja hangosítással foglalkozik, és ők kapták meg a fesztivált :)
  • Pepsi Twist
    csak? :D én 2 garnitúra gumit is XD
  • milk4
    Először is elköltözünk külföldre,ez elött és után pedig online póker.De még a német tudásomat is kéne egy kicsit bővítenem,szóval tanulmányi okokból német TV csatornákat és weboldalakat fogok böngészni.
  • SötétBarom
    Haggyá má, így is elkocsikázok 2 tankot egy hónapban, aztán csak 5km széles a város
  • OrioN the S
    Ne mond ,hogy neked nem pattan el az agyad kozuton :D Mert nem hiszem el :D
  • Pepsi Twist
    jó hát aki olyan hülye hogy az utcába megy 130al az meg is érdemli :D de mondjuk zárt pályán vagy reptéren nem olyan rossz dolog :)
  • OrioN the S
    :) Gondolom mindkettobe van "valamit valamiert" dolog. Onkentes? Sorosdobozokat szedni meg ilyenek.(gondolom en) A fizetett meg ,ha jol sejtem ,akkor vmi standos melo lehet.