127612
-
meg tépsz, gondolom
-
istentelenül sok buli... -
clio1616v #38475 nem azt irigyli szerintem amim van, mert neki lehet több mindene van mint nekem, anyagiakban... viszont én elégedett vagyok.. és ez inkább méltó az irigységre.. -
nem tudom, egyelőre nincs terv. -
meg ne egj a napon :D -
nekem az idei nyárra az álom, az hogy kijuthassak a bmx vb-re, de nagyon úgy néz ki hogy nem lesz hozzá elég pénzem :( -
Jó lenne melózni valamit.Legszívesebben autószerelőnél.Lesz nyaralás is,meg szerintem átnézem elsős és másodikos törianyagot,mert abból nem maradt meg semmi sem. -
jah és válogatott meccsre felmenni. -
nagyobb tervek: Juli 7-14 balaton haverokkal. aztá Pestre felmenni 3-4 napra bulizni. Körös Toroki napok ami 3-4 nap. kb itt ki is fújt :D de örülök ha ezek meglesznek. -
melózok , hogy tudjak egyet nyaralni meg néha bulizni. -
sg-t fogok frissíteni -
Meló, pihenés talán nyaralás. -
Melózni fogok.
és persze a bícs -
ba32107 #38464 képet :D -
csak www-vel megy http://-el nem :/
DUM! -
aki szereti az elektronikustot az jöjjön DUMDUMLOVESYOU-ra, elég komoly fellépők (legalábbis az anima->palotai->audio bullys->edrush engem a sírba tesz majd kábé :D
a belépő nevetésges 5000ft/3nap
a helszín győr, püspök erdő
a hangzást 20kiló meki hangfal biztosítja
éjjel buli az erdőbe, napközbe meg chill a közeli strandon ahol a rezidens didzsékre pihenhetsz :) -
Novarockon 5euro egy korsó sör :CCCC -
csúnya dologgal olcsóbb :D ezt tegnap már kifejtettem : ] -
sztem lesz tartalek penz :D -
50-60K mi?
100 alatt nem úszod meg ezt most megmondom :)
én 2 éve költöttem asszem 40et, és nem vettem semmi "csúnya" dolgot... -
melózni fogok, a többi majd kialakúl... -
F1re #38456 melo,buli,nyaralás -
:) -
már jelentkeztem, most a "várom, hogy történjen valami" fázisnál tartok. -
viccelsz? nővérek míg itt laktak jöttek a barátnők, bombacsajok, fürdőből egyszál törcsibe kiflangálva :D
most a hugomhoz jönnek a 16éves barátnők, és hát :) tudjuk hogy vannak olyan 16éves lányok akiket bármelyik 30as felpróbálna :D:D:D:D -
Najah :) Mindenbol a jot ,de azert van favorit iranyzat.
#38450: akkor Te is meg vagy aldva :D -
meló, buli, nyaralás, de ha nem jön össze a számvitel vizsgám akkor tanulás is beficcen:\ -
2nővérem van és egy hugom
-
hat a drumandbass a legfobb irányvonal, ami húúú. 2001óta : ) kíséri az életem (akkor hallottam először szintén ettől a sráctól egy mixét és beleszerettem)
de az hogyha valaki csak egy zenét hallgat az mentálisan káros.
így hallgatok én mindent, goa meg kifejezetten jómuzsik :D -
Amugy hany novered van? :D Mert a multkor meg hataor vagy vmi ilyesmi volt a baratja. -
"kéne valami munka, de nem hiszem hogy lesz"
hát ha várod hogy becsengessenek akkor nemis, diákszövetkezetek kinyalhatnak kábé :D
elmentem dechatlonba (5percre van) beadtam az önéletrajzom, leírtam a sportokat amiket csináltam eddig(tenisz9év, kosár8év, golf1év, modellrepülőzés 3év, és leírtam hogy a biciklibe találtam meg végül leginkább önmagam, országutizok, citybike-al járok mindenhova, és a bmx-el meg ugrálgatok)
odaadtam az ügyvezetőnek, és mondta hogy pont a bicósosztályra keresnek embert. szóval élelmesnek kell lenni! nem pedig várni hogy a kezedbe adják a kész szerződést 1000ft/órával... -
Aszittem Te nagy darembezes vagy.
En nem ingyen :) De jonnek Izraelbol ismerosok es nekem kell vinnem satrakat ,szoval par napig tuti ott leszek. Jo kis ara van a beleponek :S
-
nincsenek terveim. kéne valami munka, de nem hiszem hogy lesz, szal gondolom itthon fogok dögleni -
ozorara ingyen megyek ;)
/nővérem barátja hangosítással foglalkozik, és ők kapták meg a fesztivált :) -
csak? :D én 2 garnitúra gumit is XD -
Először is elköltözünk külföldre,ez elött és után pedig online póker.De még a német tudásomat is kéne egy kicsit bővítenem,szóval tanulmányi okokból német TV csatornákat és weboldalakat fogok böngészni. -
Haggyá má, így is elkocsikázok 2 tankot egy hónapban, aztán csak 5km széles a város
-
Ne mond ,hogy neked nem pattan el az agyad kozuton :D Mert nem hiszem el :D -
jó hát aki olyan hülye hogy az utcába megy 130al az meg is érdemli :D de mondjuk zárt pályán vagy reptéren nem olyan rossz dolog :) -
:) Gondolom mindkettobe van "valamit valamiert" dolog. Onkentes? Sorosdobozokat szedni meg ilyenek.(gondolom en) A fizetett meg ,ha jol sejtem ,akkor vmi standos melo lehet.