127612
  • mellon
    Habozok egy kicsit, de ha senki nem segít akkor odamegyek.

Arról nem szól az írás, hogy pont mellettem :)
  • wordsworth
    Hagyjuk már kemény gyerek mentalitás pepsinél befigyel, az a jó, hogy ti mind így gondolkoztok :)

Btw azonnal segítek, kivéve ha valaki már ott termett és felsegítette, és látszólag felesleges az asszisztálás :)
  • Szabi84
    elveszem a pénztárcáját-.-
  • 5m0k3sh0w
    jól kiröhögöm és ha nem segít senki, akkor odamegyek :)
  • ba32107
  • kuci06
    Azonnal odamegyek, és felsegítem.

• oliwwer
    Szégyelhetnéd magad.

• Pepsi Twist
    ott van mellettem 2 sorstárs mindig :)
  • bogyoka
    És ha történetesen Te leszel rosszul és elesel, akkor jár a szád, hogy senki sem segített.
  • bogyoka
    Azonnal odamegyek, és felsegítem, még ha sietek is valahova, akkoris felsegítem, nem veszítek sok időt azzal, ha segítek.
  • FZoleee
    dejó, a régi jó pepsi féle válaszok
  • cargame
    Remelem neked is annyira segitenek mint te masokon. Szoval ha feltapadsz egy fara, a tuzoltok ne segitsenek. ;)
  • Szabi84
    kamu szagot érzek
  • 89
    Azonnal odamegyek és felsegítem

Szimplán szánalmasnak tartom azt, aki nem segít egy idős bajba jutottan
  • Doddy a düdő
    attól függ milyen messze van. ha mellettem esik el, akkor azonnal odamegyek, ha távolabb, akkor várok egy kicsit, hogy segít-e más.
  • tenkenorman
    de jó arc:P
  • tenkenorman
    igen, egy matektanárnak, de egy infónak marhára nem... az infó tanárom alig van bent...
  • Marci0115
  • Pepsi Twist
    Nem foglalkozom vele, továbbmegyek.

Fontos ember vagyok, nem érek rá ilyen marhaságokra...
  • Hydroceph
    Azonnal odamegyek, és felsegítem.

1

100%

nyertem htxby
  • jhetedikj
    Egyéb. Még azt se tudom mi lesz holnap,nem hogy nyáron...
  • NeverwinterKING
    ja de azok a kocsik mind hitelből vannak.
  • NeverwinterKING
    max. de ők még máshol is melóznak. és onnan azér többet kaszálnak. nekem tesóm mesél ilyeneket. ő mondjuk közgázon van. náluk elismert szakemberek a tanárok.
  • Scottt
    Buli, buli hátán!
    Semmi különös, csak pihenés
    Mást fogok csinálni, mégpedig...

• fery02
    Megint végig akarom melózni a nyarat, csak nem tudom, hogy a válság miatt most felvesznek-e majd, mert a főmunkásokat is küldik elfele. :/
  • xxxpaulxxx
    buli, tanulás, pihenés
  • KAMIONOS KOGYO
    1.Könyvek.-->Érettségi (szóbeli)
    2.Munka,nyaralás.
    3.Pihenés.
  • marci9507
    Nyaralás, nyaralás!
  • Cat 02 #38529
    És te ismersz is ilyet ? :D
    Mondjuk nálunk van van egy tanár aki fényképezget (világhírű is elvileg), de nem hiszem h ennyit keresne :D
  • Rundstedt17
    csak egyetemi de az a tanárok legkisebb százaléka többség 100-150 ezer körül....
  • somdav95
    Mást fogok csinálni, mégpedig... --> bringázok (H)
  • 89
    max egyetemi...nemtom honnan veszik ezeket a számokat
  • CopyKing92
    Meló-UtazásMelóba-
  • cenobite
    Egyéb... Házfelújítás, esküvő, túlélés... ;)
  • maffioso
    azért ez nagyon nem igy van ám...őket is megbasszák ha nem jönnek be időre, vagy előbb elmennek, az h te mit látsz az nem feltétlen az ami valojában történik
    ha meg belegondolsz rengeteget dolgoznak otthon ugymond, mivel egy nap ha 6-7-8 orája van mindegyikre felkell készülnie...szal azért ez nem csak ugy megy h azt látod h nem csinál semmit és lovét kap...mellesleg a merci biztos h hiteles és nem kicsengetett...
  • VRSDM
    a külön nap megadás az nem a tanár/igazgató hanem az oktatási miniszter részlege.
  • VRSDM
    meg aki utádnak jön annak is.

- egy hsz-t nem lehet visszaolvasni?!
  • tenkenorman
    Amúgy meló, nyaralád ezerrel. Meg buli de nem sok...
  • tenkenorman
    Nálunk egy tanár A Class Mercivel jár... Egy másik pedig picit feltuningolt Golf 5-tel... A "merciset" egyszer megölöm (tényleg) /najó nem/ de attól sajnálom rendesen... Egyszer szétverem neki egy kalapáccsal, vagy egy bézbolütővel... a Golf 5 az elektró tanáromé... Okos is meg jó arc is szóval egészségére... Egy ált. iskolai meg S-Type Hondával járkál. De sorolhatnám még... Valamelyik részmunkaidős, valamelyik főállású. Azt mondták hogy majdnem 200at keresnek nálunk a középiskolai tanárok. Ez még úgy ahogy rendben is van mert biztos sokat tanultak meg minden, de rohadt keveset dolgoznak. Van hogy X tanár bejövöget 10 óra fele, és elmegy kettőkor. Aztán meg hetekbe telik hogy kijavítsanak egy dogát. Aztán meg ottvan a nyári szünet... Mit csinálnak??? - Semmit! Aztán meg nem hajlandóak megadni két napot, két szünet között... Ha meg is adnak max 1.et és azt is lekell "dolgozni" hétvégén!!! Ne haragúdjatok ez kikívánkozott belőlem...
  • Rockynhooo
    semilyen... nem véletlen sírta el magát oszifőm 4 diplomával h szar ez a szakma.