127612
-
Habozok egy kicsit, de ha senki nem segít akkor odamegyek.
Arról nem szól az írás, hogy pont mellettem :) -
Hagyjuk már kemény gyerek mentalitás pepsinél befigyel, az a jó, hogy ti mind így gondolkoztok :)
Btw azonnal segítek, kivéve ha valaki már ott termett és felsegítette, és látszólag felesleges az asszisztálás :) -
elveszem a pénztárcáját-.- -
5m0k3sh0w #38554 jól kiröhögöm és ha nem segít senki, akkor odamegyek :) -
ba32107 #38553 #38543 -
Azonnal odamegyek, és felsegítem.
-
Szégyelhetnéd magad.
-
ott van mellettem 2 sorstárs mindig :) -
És ha történetesen Te leszel rosszul és elesel, akkor jár a szád, hogy senki sem segített. -
Azonnal odamegyek, és felsegítem, még ha sietek is valahova, akkoris felsegítem, nem veszítek sok időt azzal, ha segítek. -
dejó, a régi jó pepsi féle válaszok
-
cargame #38546 Remelem neked is annyira segitenek mint te masokon. Szoval ha feltapadsz egy fara, a tuzoltok ne segitsenek. ;) -
kamu szagot érzek -
Azonnal odamegyek és felsegítem
Szimplán szánalmasnak tartom azt, aki nem segít egy idős bajba jutottan -
attól függ milyen messze van. ha mellettem esik el, akkor azonnal odamegyek, ha távolabb, akkor várok egy kicsit, hogy segít-e más. -
de jó arc:P -
igen, egy matektanárnak, de egy infónak marhára nem... az infó tanárom alig van bent... -
-
Nem foglalkozom vele, továbbmegyek.
Fontos ember vagyok, nem érek rá ilyen marhaságokra... -
Hydroceph #38538 Azonnal odamegyek, és felsegítem.
1
100%
nyertem htxby -
Egyéb. Még azt se tudom mi lesz holnap,nem hogy nyáron... -
ja de azok a kocsik mind hitelből vannak. -
max. de ők még máshol is melóznak. és onnan azér többet kaszálnak. nekem tesóm mesél ilyeneket. ő mondjuk közgázon van. náluk elismert szakemberek a tanárok. -
Buli, buli hátán!
Semmi különös, csak pihenés
Mást fogok csinálni, mégpedig...
-
Megint végig akarom melózni a nyarat, csak nem tudom, hogy a válság miatt most felvesznek-e majd, mert a főmunkásokat is küldik elfele. :/ -
xxxpaulxxx #38532 buli, tanulás, pihenés -
1.Könyvek.-->Érettségi (szóbeli)
2.Munka,nyaralás.
3.Pihenés. -
marci9507 #38530 Nyaralás, nyaralás! -
Cat 02 #38529 És te ismersz is ilyet ? :D
Mondjuk nálunk van van egy tanár aki fényképezget (világhírű is elvileg), de nem hiszem h ennyit keresne :D -
Rundstedt17 #38528 csak egyetemi de az a tanárok legkisebb százaléka többség 100-150 ezer körül.... -
Mást fogok csinálni, mégpedig... --> bringázok (H) -
max egyetemi...nemtom honnan veszik ezeket a számokat -
Meló-UtazásMelóba- -
Egyéb... Házfelújítás, esküvő, túlélés... ;) -
azért ez nagyon nem igy van ám...őket is megbasszák ha nem jönnek be időre, vagy előbb elmennek, az h te mit látsz az nem feltétlen az ami valojában történik
ha meg belegondolsz rengeteget dolgoznak otthon ugymond, mivel egy nap ha 6-7-8 orája van mindegyikre felkell készülnie...szal azért ez nem csak ugy megy h azt látod h nem csinál semmit és lovét kap...mellesleg a merci biztos h hiteles és nem kicsengetett... -
a külön nap megadás az nem a tanár/igazgató hanem az oktatási miniszter részlege. -
meg aki utádnak jön annak is.
- egy hsz-t nem lehet visszaolvasni?!

-
Amúgy meló, nyaralád ezerrel. Meg buli de nem sok... -
Nálunk egy tanár A Class Mercivel jár... Egy másik pedig picit feltuningolt Golf 5-tel... A "merciset" egyszer megölöm (tényleg) /najó nem/ de attól sajnálom rendesen... Egyszer szétverem neki egy kalapáccsal, vagy egy bézbolütővel... a Golf 5 az elektró tanáromé... Okos is meg jó arc is szóval egészségére... Egy ált. iskolai meg S-Type Hondával járkál. De sorolhatnám még... Valamelyik részmunkaidős, valamelyik főállású. Azt mondták hogy majdnem 200at keresnek nálunk a középiskolai tanárok. Ez még úgy ahogy rendben is van mert biztos sokat tanultak meg minden, de rohadt keveset dolgoznak. Van hogy X tanár bejövöget 10 óra fele, és elmegy kettőkor. Aztán meg hetekbe telik hogy kijavítsanak egy dogát. Aztán meg ottvan a nyári szünet... Mit csinálnak??? - Semmit! Aztán meg nem hajlandóak megadni két napot, két szünet között... Ha meg is adnak max 1.et és azt is lekell "dolgozni" hétvégén!!! Ne haragúdjatok ez kikívánkozott belőlem... -
semilyen... nem véletlen sírta el magát oszifőm 4 diplomával h szar ez a szakma.