127612
  • Eloldeszka
    Nem ettél még soha nyúl húst? Finom pedig (igen, ettem én is húst valamikor).
    De te ez alapján döntesz életekről, hogy mi aranyos és mi nem? Egy disznó is lehet igen is nagyon aranyos. Pláne, hogy okosabb a kutyáknál.
    Az, hogy mi aranyos és mi nem, elég relatív fogalom.
    Egy szóval se mondtam amúgy, hogy mi lenne egészséges vagy egészségtelen, szóval ez nem tudom, hogyan jön ide (gondolom külön vonattal...)
  • bardocz
    Elvérzés közben integetek,ez kimaradt,kéne új billentyűzet,folyton kimaradnak betűk,hiába ütöm le őket :-D
  • bardocz
    Én meg remélem,hogy belédnyomják a sokkolót,és végignézed,ahogy levágják a végtagjaidat,mindezt persze emberbaráti szeretetből.De majd elvérzés közben,amit te nem fogsz tudni megtenni,hiszen feldarabolnak élve
  • TheRock18
    tudod,pl. egy nyulat nem tudnék bántani,mert szeretem,meg aranyos...
    de egy malac/disznó...csirke...az nem okoz gondot,nem is aranyos...meg mittomén..."enni kell,szarni meg muszáj" szokták mondani...
    én nem leszek azért vegetáriánus,mert más is az...én szeretem a húst,sőt,sok húst eszek :)
    csirke,pulyka,galamb,disznó,marha,hal :) sőt, a hal nagyon egészséges is
  • Eloldeszka
    Ok, akkor egyszer téged is remélem leszúrnak, és hagynak elvérezni. Mindez csak emberbaráti szeretetből természetesen, mert nem akarják, hogy szenvedj.
  • Szabi84
    voltam
  • Darth Razor
    Még nem, de tudom mi az.
  • bardocz
    Az,hogy leszúrják a malacot,megvárják,míg elvérzik,az nem állatkínzás.Az,amikor belevezetik a tehénbe a 220-at,fellógatják a lábánál,és a még élő tehénnek levágják mondjuk a lábait,fülét,stb,na az az állatkínzás.
  • Eloldeszka
    Csak egyszerűen sokaknak ebből áll a disznótor sajnos. Most attól, hogy én nem eszek húst, leszarom más mit nyom magában, teljesen magánügy, de ha lehet, azért próbálják már meg szadista hajlamaikat mondjuk saját magukon, vagy egy pc-s játékban kiélni, mint egy élőlényen, érted.
    Persze ez nem mindenhol van így, és örülök is, ahol legalább fájdalom nélkül hal meg a malac, de mint látod a kommenteken, egyesek imádnak kiszolgáltatott élőlényeket kínozni.
    Vagy ha azt nem, akkor valaki olyat, aki szerintük megérdemli, mert saját maguk aztán nagyon fedhetetlenek.

Na jó, elég az OFF-omból, bocs.
  • Eloldeszka
    Micsoda remek jellem.
  • DJKonya
    Voltam, és csináltam is.

Minden évbe kétszer háromszor.
  • 0Fritz0
    A disznók rendszeresen pattannak fel és kezdenek szaladgálni, miután már mindenki döglöttnek hiszi őket. :)

Eloldeszka, ez a kínzás dolog nagyon megfogta a fantáziádat. :)
  • Fbn Lx
    na ok, nem szar a disznóhús, mert megeszem. azt eszem, ami van.
    ha egyedül fogok élni valószínűleg csak csirke meg hal ha már húst eszek, vagy nem is eszek húst egyáltalán
  • Fbn Lx
    nem voltam, nem leszek. a disznóhús szar, meg amúgy sem vagyok rá kíváncsi hogyan gyilkolnak meg egy állatot és húzzák bele a saját belébe
  • Pepsi Twist
    Voltam, és csináltam is.

Nem rossz dolog :D
  • TheRock18
    nem,de pár pedofillal és gyerekgyilkossal...elszórakoznék >:-)
  • clio1616v
    Voltam vagy 10szer és a nemtudom milyen állványt segítettem felállítani, amin a disznót kizsigerelik..

Nem szeretem, mert minden olyan büdös és zsírosak a kilincsek, mindent átjár a meleg döglött állat szaga, a beleké a zsigereké.. és általában hideg van fázni szoktam.. szóval nem egy élményekkel teletűzdelt esemény.. a frissen megölt állat húsa sem finom, egyedül a bőrét szoktam megenni teljesen lekaparva róla a zsírszöveteket és az irhaszovetet, és jól lemosva és amikor már nincsenek rajta az apró szőrök..
  • HöfEE
    Voltam, de csak néztem.
  • VRSDM
    voltam, csináltam is.
    reggel pálesz. disznót fogni. pakolni, emelni, hurcibálni, mosogatni, vagoskodni, tölteni aprítani, enni : ) minden megvolt köszi
  • Eloldeszka
    Élveznéd, ha nálad gyengébb helyzetben lévőket kínozhatnál, mi?
  • DJ RX7
    Nem. :(((
  • NEOreg3
    csak néztem, de már kiskoromban is kurvára untam
  • cargame
    Voltam es csinaltam is. Meg volt h a halottnak hitt diszno felszokott es kezdett szaladgalni a nagyszuleim udvaran erre tatam egy fejszevel fejbevagta :)
  • TheRock18
    legalább élt még,mikor ezt csináltad? xD
  • DJ RX7
    és a trutyi*
  • DJ RX7
    Voltam, és csináltam is.
    Harapófogóval szétnyomtam a disznó szemét a a trutyi meg rám fröccsent.
  • Bulykin
    Voltam, de csak néztem.
    De még kicsi voltam...
  • jhetedikj
    Voltam, és csináltam is.

Régen volt itthon malac,kecske,nyuszi,tyúkok is de sajnos Apám már nem foglalkozik ilyennel ma már csak kutyator lenne elképzelhető,de blökit nem bánjuk.
  • Mike at home
    még nem voltam, és nem is mennék
  • MR ME
    még nem sajna, de mennék
  • bardocz
    :ASD:AD:ASD:
  • Hydroceph
    Voltam, és csináltam is.

Nagyfater igazi paraszt ember volt.
  • TheRock18
    megyek hozzátok:) cserébe kérek szalonnát,meg kolbászt :) szeressük a jók is paraszt kajákat...gulyásleves..nyammi :D
  • G_ArchAngel #38644
    Egyeb.

Voltam, de tobbet nem megyek - nem halt meg a diszno, felugrott perzseles kozben...
  • Picar77
    Még nem, de tudom mi az.
  • pista89
    Voltam, és csináltam is.

Nálunk ez alap :D
  • Lullaby
    Voltam mikor kicsit voltam. Hagytak hurkát tölteni :D
  • wordsworth
    voltam szeretem, segítettem is. nincs is jobb annal mikor reggel bebaszol h alig allsz a labadon, utanna rá a vér meg minden finomsag, kicsit kijozanodsz megin KOra iszod magad.. etcetc :)
  • chhaya #38639
    Voltam, de nem engedtek semmit sem csinálni, mert még nagyon kicsi voltam.
  • 0Fritz0
    Ott a pont.