127612
-
Először arra szavaztam volna, hogy a kallantyús végével, de azután a leírás összezavart. Először azt hittem, hogy átlagos banánról van szó, de mivel a leírás megismételte a kérdést, így azt merem feltételezni, hogy nem egy közönséges banánról van szó, hanem A banánról. A Banánok Uráról. Egy Banán mind fölött, egy Banán kegyetlen, egy a sötétbe zár, bilincs az egyetlen. Ezért az egyébre szavaztam, mert a Banánok Urát nem lehet kibontani, csak megsemmisíteni. -
Ergó nincs itt semmi probléma, és senkit sem akarok elküldeni, de jó lenne hogyha nem ontanátok magatoknól a panaszokat rögtön az első adandó alkalommal, amikor éppen valami laposabb kérdés kerül be, merthogy nem tudjuk mindenki igényét kielégíteni, és igen, érezzük mi is, hogy nem mindig kerül be egyformán jó kérdés, de ezeknek is helyet kell szánni. -
És nem, nincs bajom senkivel, van türelmem a topikhoz is, de néha észrevehetnétek hogy milyen kicsinyes, jelentéktelen dolgon akadtok fent. Régi kérdésekben szinte semmi konkrétum nem volt, tök szabadgondolkozású volt mindenki, azt képzelték bele az emberek amit látni akartak. Ma ugyan ez elképzelhetelen, mert Clio is annyira ráérős, hogy a "Tudsz úszni?" kérdés sem elég egyértelmű neki, ehelyett próbálja belemagyarázni a saját hülyeségét. -
"Mindig más hámozza meg nekem"
Majmot tartok otthon, ami elvégzi a legtöbb munkát itthon...pl: kinyitja a banánt nekem -
ba32107 #38915 Szívemből szóltál :D -
Egyéb
Ránézek és félelmében kinyitja magát!
-
Viszont annak örülök, hogy most érkezett pár szerintem jó ötlet. Illetve szerintem elkezdjük szépen bedarálni a régieket, amik egy éve voltak. -
Én meg neked, nektek szeretnék gratulálni. Kreatívnak tartod magad? Azt hiszed ki tudsz találni jobbat ennél? Na akkor rajta, küldd be az ötletes oldalon. Unom már hogy minden nap azt kell hallgatni, hogy megint miért került be valami szar. Unom már, hogy régen ez egy elit hely volt ahova kb. haveri szintű emberek jöttek és elvoltunk minden kérdésen, ha éppen nem érdekes került be, akkor csak úgy beszéltünk valamiről. Unom már, hogy megugrott a népszerűség és olyanok is ide járnak, akik csak rinyálni tudnak. NEM TUDUNK BETENNI MINDEN NAP OLYAN KÉRDÉST, AMI MINDENKINEK TETSZIK. Sőt, olyat ami mindenkinek tetszik SOHA sem tudunk betenni, ilyen nincs. Érthető? Igyekszünk, de basszus, már több mint egy év eltelt, már minden jobb témát elsütöttünk, nekünk, hármunknak akik adminok vagyunk már nincs ötletünk sajátot kitalálni, pedig annak idején szinte csak mi nyomattuk ezeket. Amik meg most vannak azok mind olyanok, hogy csak mégjobban anyáznátok. Nincs már tartalék. Nem mellesleg én nem akarok minden nap politikát itt látni, nem akarok minden nap valami komolyat, valami vitásat, basszus, kell a lazítás, lehet érdektelen kérdés, de attól még az eredmény érdekes. Nem mellesleg máris többet beszéltünk róla, mint pár másik nagyobb volumenű kérdésről. ÉS most nem csak erről az egyről beszélek, komolyan, állandóan rinyáltok. Ha valami személyeset kérdezünk, akkor az a baj, hiába érdekes, igen, nincs közünk hozzá, akkor ne szavazzatok. Nem mintha látná bárki is hogy ki mire nyomott. Ha vitás kérdés van, akkor örül az egyik oldal, szidkozódik a másik oldal. Ha fikció van akkor a topik 3/4-e kiesik mert képtelen fantáziálni, képtelen elvonatkoztatni. Komolyan, szedjétek már össze magatokat. Nem muszáj ide járni ha szerintetek szar hely. Viszont az sem segít, hogy minden másnap 20 ember darálja le, hogy állandóan szar kérdés van. -
Najó,de ahol éc is van,ott van más is :P :-D -
A kallantyús végén
-
geo91 #38909 örülnél, mi?
-
geo91 #38908 épp banánt ettem és ez jutott eszembe. :D -
#38901 , #38904 két Arsenalos hagy szidja egymást 

-
BIZ0906 #38906 De akkor már valami ütős lett volna :) -
Megvolt. És kezdek már agyfaszt kapni a hülyenéptől, szóval eddig csak figyelmeztetést raktam ki ezeknek az oldalakra, de mostantól aki ennyire idióta és nincs jobb dolga az permban és kész. Ha meg nem állnak le, akkor kapnak mac address bant. És nem érdekel, hogy nincs megoldás beazonosítani a tényleges hálókártya azonosítót, basszus, bannolom a legutolsó utválasztót, aztán ha az épp egy teljes koli nete volt, akkor így jártak. -
geo91 #38904 köszi, én lennék.
nem kell mindig komolykodni, lehet néha egy-egy humorosabb kérdés is, nem? -
valaki épp kúrja széjjel az új kérdéseket, le kéne tiltani -
kallantyú -
BIZ0906 #38901 Húúú de érdekfeszítő kérdés úristen jézusom BARBIII! Gratulálok a kérdés szerzőjéhez. -
A másik végén -
mert aki regel, az kapja a másik végénél fogva :) -
:D -
clio1616v #38897 ménem a másik végénél fogva...
kérdés ami felmerül: Ki melyik végénél fogva dugja fel a banántot? -
az egész sg regisztrálni fog, garantálom! aki nem, annak a kallantyús végénél fogva dugom fel a banánt! -
amilyen opció nincs, az az egyébbe tartozik :) -
Sir Ny #38893 olyan opció nincs, hogy az egyik végén? -
hagyadmá :D ő anális banánra gondolt. -
megmossuk előtte :P
éc asz tod h terjed? :D -
ezért egyáb.. :L :D -
Kallantyús végén.És aki héjastul eszi,annak üzenem,hogy gondolkozzon el rajta miféle éces négerek fogdossák,amikor leszedi a fáról
-
hájastúl eszem. amúgy ahol nyílik opció hiányzik :D -
a magja végig húzódik a közepében (ahol olyan fekete trutyis, ott vannak a magok) -
zöldike manó #38886 hát mikor hogy kerül a kezembe.. ha a közepe kerül a kezembe akkor kettétöröm és tádááámm :) ki van bontva..
az igaz hogy sokat beszélünk róla... lehet pont azért mert ekkora f*szság :)
-
ba32107 #38885 Ahhoz képest eddig is többet beszéltünk róla, mint a legtöbb kérdésről -
A kallantyús végén -
geo91 #38883 egyébként az én válaszom: a kallantyús végén
(olvasgattam a kommenteket, hát elég vegyes érzelmeket váltottam ki a kérdésemmel... :D) -
mi van a végében?olyan,mint egy mag... -
geo91 #38881 tudsz rá jobb szót?
hát én nem tudtam... :D -
Középröl?
-
zöldike manó #38879 éééés erről órákat lehet beszélgetni... hogy ki hogy bontja ki a banánt... besz*rás..