127612
  • [HUN]FaTaL
    Még mindig jobb izzadni, mint ha fáznék.
  • DJKonya
    A hideget jobban bírom / könnyebb ellene védekezni.

-15fok még szinte meg se kottyan. +30 foknál viszont kezdenek gondjaim lenni, alapvetően egy izzadós fajta vagyok nekem az olyan 20 fok körüli hőmérséklet tökéletes.
  • Rockynhooo
    A hideget jobban bírom

inkább fázom , mint 40 fok mikor izzik a beton szinte :|
  • cargame
    Meg szerencse, hogy feletek nem igazan repkednek a -20 fokok XD max egy telen egyszer :D ;) Kozel sem tudom milyen a -20 fok ;)
  • Simaji
    Hideget :)
  • tommygear
    meleget
  • Metalmilitiakid
    hideget pont mint te
  • Pepsi Twist

25 fok felett én má meghalok... A hideg meg nálam -20foknál kezdődik...
  • zsutyesz
    Meleget jobban bírom. Utálok fázni :S
  • SötétBarom
    Hideget jobban tolerálom, viszont a meleget jobban szeretem.. Tövig lehúzott ablakkal lassú hiphopra gördülni az éjszakában és érezni a hűs szellőt megfizethetetlen élmény :DDDDD
  • Narxxis
    Nem szeretem a melegeket. :S Állandóan parádéznak. :S
  • pista89
    Hideget jobban bírom.

Hideg jó, meleg szar.
  • zöldike manó
    de azért el lehet viselni.
  • MR ME
    jobb izzadni mintha fáznék
    mivel állt este mozgolódom többet, így akkor már nincs olyan meleg, viszont nem kell a szabadban 5réteg ruhával mászkálni...
  • xxxpaulxxx
    hideg ellen jobban lehet védekezni...de akkor az azt jelenti, hogy tél van és suli:S Szóval inkább legyen meleg és nyár és mindenki hepi:D
  • zöldike manó
    mindkettőt jól bírom, de a hideget jobban szeretem. Melegben mindig nagyon fáradtnak érzem magam... főleg ha nyár van és ilyen 40 fokok. aaazt nem bííírom.
  • NeverwinterKING
    nálunk olyan szél volt ha majdnem lefújt a fáról. :|
    ez nem volt mi jó érzés...
  • Rundstedt17
    Hideget jobban bírom.

Egyszerűen imádom a hideg időt,tegnap milyen jó szeles idő volt,végre az a ember kínzó napsütés abba maradt,fújt a hideg szél milyen jó érzés volt ingben rövid nadrágban sem fáztam.
    Nem bánnám ha egész évben 20 fok alatt lenne a hőmérséklet.Nem vagyok fázós,ugyanakkor a meleget egyáltalán nem bírom,izzadok 3-4 liter jeges italt iszom napi szinten,alig bírok menni,és semmihez sincs kedvem a hüvösben ülésen kivül
  • DJ Skyline
    hideget
  • immovable
    Nálunk meg vagy 2 hónapja nem. :(
  • ba32107
    Nálunk három napja esik az eső :D
  • sb1
    Nem bírom egyiket sem.

Azt szeretném ha napközben mindig 24-28 fok lenne, éjzsaka 16-20, minden este 1-2 órát esne az esső.. :D
  • immovable
  • TheRock18
    Carlos: lesz még melegebb is :D :(
    am meg én arra szavaznék,hogy mindig legyen nyár...csak hát ilyenkor meg sok a köcsög bogár,azokat meg utálom...:S megesznek a szúnyogok
  • Carlos

Plö a mostani időjárás szerintem tökéletes. Kellemes 20 fok körül, kicsi szél. Nem a gatyarohasztó tojásfőző 30 mint múlthéten.
  • extramagascsaj
    utálom a nyarat...izzad az ember mint az állat...és már nem tud mit levetni
    telet se szeretem...akkor meg széjjelfagy a lábfejem...akárhány zoknit veszek fel
    szóval ősz és tavasz a jóa
  • Unreal1942
    Ott biztos másban kell keresni a megoldást. Ettől még nem esik jól a szervezetnek az 50 C ingadozás :)
  • TheRock18
    sajna már itt is előfordul 43fok...:S több is
    tavaly nyáron árnyékban mértem 35-38-at...
  • Molnibalage
    Olaszországban is van egy falu ahol nagyon magas az áltlagéletkor. Pedig ott télen előfordul a hó és fagy nyáron meg a 43 fok...
  • N1ggA
    gyűlölök fázni, a meleget elviselem, budapesten mondjuk elviselhetetlen, de nyáron úgyse vagyok itt. 1.
  • 89
    Egyiket se bírom...mindig az kéne ami nincs, 40fokban hóesés, mikor meg szétfagyok akkor szánsájn
  • extramagascsaj
  • ba32107
    Új-Zéland ilyen, ha jól tudom

Igazából többre is nyomnék... a hideget imádom, szeretem ha 6 kiló ruha van rajtam, ellenben időnként rettenetesen tudok fázni. A meleget annyira nem bírom, de mostanában azt is kezdem megszeretni. A 4-re nyomtam
  • Eagle16
    Nem bírom egyiket sem.

• immovable
    Inkább hideg legyen, mint meleg.
  • Unreal1942
    Különösebben nem visel meg, de egyiket se bírom. Nem is egészséges az, hogy ilyen nagy különbség van a hideg és a meleg időjárás között.
    Egyszer láttam egy dokumentum filmet. Már sajnos nem emlékszem, hogy hol készült. A lényeg az volt, hogy a hőmérséklet azon a területen szinte állandó talán 20-22 C Az emberek ott nagyon magas átlagéletkorral bírnak. Nem ritka a 100 év feletti kor sem. Nyilván az egyéb körülmények is kedvezőbbek mint a nagyvárosokban, de nagyon sokat számít az elhanyagolható hőmérséklet ingadozás.
  • TheRock18
    mikor megláttam a kérdést több dolog is eszembe jutott hírtelen :D
    ha időjárást nézzük inkább melegem legyen,mint fázzak

de,ha a kádban lévő fizet nézzük,inkább hideg legyen,mint 50fokos...mert az kúva forró :D
  • OrioN the S
    Mindkettőt jól bírom, nem vagyok kényes.
  • Molnibalage
    Mindkettőt jól bírom fizikailag csak éppen nyáron nagyon izzadok sajnos. Ténylen nem igazán látszik, hogy az ember nem fázik leszámítva, hogy nincs felöltözve. :)
  • OrioN the S
    Neh én is beküldtem egy kérdést :)