127612
-
Még mindig jobb izzadni, mint ha fáznék. -
A hideget jobban bírom / könnyebb ellene védekezni.
-15fok még szinte meg se kottyan. +30 foknál viszont kezdenek gondjaim lenni, alapvetően egy izzadós fajta vagyok nekem az olyan 20 fok körüli hőmérséklet tökéletes. -
A hideget jobban bírom
inkább fázom , mint 40 fok mikor izzik a beton szinte :| -
cargame #38997 Meg szerencse, hogy feletek nem igazan repkednek a -20 fokok XD max egy telen egyszer :D ;) Kozel sem tudom milyen a -20 fok ;) -
Hideget :) -
meleget -
hideget pont mint te -
25 fok felett én má meghalok... A hideg meg nálam -20foknál kezdődik... -
Meleget jobban bírom. Utálok fázni :S -
Hideget jobban tolerálom, viszont a meleget jobban szeretem.. Tövig lehúzott ablakkal lassú hiphopra gördülni az éjszakában és érezni a hűs szellőt megfizethetetlen élmény :DDDDD -
Nem szeretem a melegeket. :S Állandóan parádéznak. :S -
pista89 #38989 Hideget jobban bírom.
Hideg jó, meleg szar. -
zöldike manó #38988 de azért el lehet viselni. -
jobb izzadni mintha fáznék
mivel állt este mozgolódom többet, így akkor már nincs olyan meleg, viszont nem kell a szabadban 5réteg ruhával mászkálni... -
xxxpaulxxx #38986 hideg ellen jobban lehet védekezni...de akkor az azt jelenti, hogy tél van és suli:S Szóval inkább legyen meleg és nyár és mindenki hepi:D -
zöldike manó #38985 mindkettőt jól bírom, de a hideget jobban szeretem. Melegben mindig nagyon fáradtnak érzem magam... főleg ha nyár van és ilyen 40 fokok. aaazt nem bííírom. -
nálunk olyan szél volt ha majdnem lefújt a fáról. :|
ez nem volt mi jó érzés... -
Rundstedt17 #38983 Hideget jobban bírom.
Egyszerűen imádom a hideg időt,tegnap milyen jó szeles idő volt,végre az a ember kínzó napsütés abba maradt,fújt a hideg szél milyen jó érzés volt ingben rövid nadrágban sem fáztam.
Nem bánnám ha egész évben 20 fok alatt lenne a hőmérséklet.Nem vagyok fázós,ugyanakkor a meleget egyáltalán nem bírom,izzadok 3-4 liter jeges italt iszom napi szinten,alig bírok menni,és semmihez sincs kedvem a hüvösben ülésen kivül -
hideget -
Nálunk meg vagy 2 hónapja nem. :( -
ba32107 #38980 Nálunk három napja esik az eső :D -
Nem bírom egyiket sem.
Azt szeretném ha napközben mindig 24-28 fok lenne, éjzsaka 16-20, minden este 1-2 órát esne az esső.. :D -
-
Carlos: lesz még melegebb is :D :(
am meg én arra szavaznék,hogy mindig legyen nyár...csak hát ilyenkor meg sok a köcsög bogár,azokat meg utálom...:S megesznek a szúnyogok -
Plö a mostani időjárás szerintem tökéletes. Kellemes 20 fok körül, kicsi szél. Nem a gatyarohasztó tojásfőző 30 mint múlthéten. -
extramagascsaj #38975 utálom a nyarat...izzad az ember mint az állat...és már nem tud mit levetni
telet se szeretem...akkor meg széjjelfagy a lábfejem...akárhány zoknit veszek fel
szóval ősz és tavasz a jóa -
Unreal1942 #38974 Ott biztos másban kell keresni a megoldást. Ettől még nem esik jól a szervezetnek az 50 C ingadozás :) -
sajna már itt is előfordul 43fok...:S több is
tavaly nyáron árnyékban mértem 35-38-at... -
Olaszországban is van egy falu ahol nagyon magas az áltlagéletkor. Pedig ott télen előfordul a hó és fagy nyáron meg a 43 fok... -
gyűlölök fázni, a meleget elviselem, budapesten mondjuk elviselhetetlen, de nyáron úgyse vagyok itt. 1. -
Egyiket se bírom...mindig az kéne ami nincs, 40fokban hóesés, mikor meg szétfagyok akkor szánsájn -
extramagascsaj #38968 A hideget jobban bírom / könnyebb ellene védekezni. -
ba32107 #38967 Új-Zéland ilyen, ha jól tudom
Igazából többre is nyomnék... a hideget imádom, szeretem ha 6 kiló ruha van rajtam, ellenben időnként rettenetesen tudok fázni. A meleget annyira nem bírom, de mostanában azt is kezdem megszeretni. A 4-re nyomtam -
Nem bírom egyiket sem.
-
Inkább hideg legyen, mint meleg. -
Unreal1942 #38964 Különösebben nem visel meg, de egyiket se bírom. Nem is egészséges az, hogy ilyen nagy különbség van a hideg és a meleg időjárás között.
Egyszer láttam egy dokumentum filmet. Már sajnos nem emlékszem, hogy hol készült. A lényeg az volt, hogy a hőmérséklet azon a területen szinte állandó talán 20-22 C Az emberek ott nagyon magas átlagéletkorral bírnak. Nem ritka a 100 év feletti kor sem. Nyilván az egyéb körülmények is kedvezőbbek mint a nagyvárosokban, de nagyon sokat számít az elhanyagolható hőmérséklet ingadozás.
-
mikor megláttam a kérdést több dolog is eszembe jutott hírtelen :D
ha időjárást nézzük inkább melegem legyen,mint fázzak
de,ha a kádban lévő fizet nézzük,inkább hideg legyen,mint 50fokos...mert az kúva forró :D -
Mindkettőt jól bírom, nem vagyok kényes. -
Mindkettőt jól bírom fizikailag csak éppen nyáron nagyon izzadok sajnos. Ténylen nem igazán látszik, hogy az ember nem fázik leszámítva, hogy nincs felöltözve. :) -
Neh én is beküldtem egy kérdést :)