127612
  • Molnibalage
    Nem pont ezekre gondoltam. Ha nem tetszik akkor rakjál be te.
  • ba32107
    Visszakerül majd, addig itt a link.
  • geo91
    hol vannak a régebbi szavazások? mert most nem látom linket, ahol régen voltak...
  • DIESEL DOG #39037
    Mindkettőt jól bírom, nem vagyok kényes...
    Egyaránt szeretem a nyarat és a telet is...
  • Rundstedt17
    Örök telet!!!!!!!!Tűnjön el a nyár,gyülölöm.
  • Rundstedt17
    jah és kötve hiszem hogy az lenne a legérdekesebb hogy honnan tudod hogy mennyi az idő?..........
    Utána gondolom az jön hogy mi jön a halál után ami már volt itt kérdés nem is egyszer..................
  • neB
    Mindkettőt jól bírom, nem vagyok kényes mint az emberek 100%-a ha meleg van az a baj ha hideg akkor meg az bazz sehol se lehet jól élni? Trópusokon az baj ha sokat esik sivatagban meg az hogy keveset...
  • chhaya #39033
    Nem bírom egyiket sem. Ha túl meleg van, akkor abszolút lelassulok és minden pillanatban el tudnék aludni, nincs kedvem semmihez. Túl hidegben pedig legszívesebben egy takaróba bugyolálva léteznék, és szintén alig bírok nekiállni valaminek. Ja de ezek csak szélsőségekre vonatkoznak, amúgy egész jól bírom mindkettőt.
  • Kicsikiraly
    Mindkettőt bírom egy szinten, tudok a kánikulában is kényelmesen ledőlni úgy hogy nincs melegem, de ha választani kéne, még mindig jobbszeretem ha hideg van.
  • Rockynhooo
    2. pohár forralt bor bassz a torkom :D akkor már inkább fűtsön valami jó Whiskey :D
  • David2
    meleget jobban bírom

egyszer egy nyári kánikulában 29 fok volt este a szobámban, s semmi hatás:D
  • VRSDM
    nyafizós társaság : D
    hideg = forralt bor
    meleg = sör
    hol itt a probléma?
  • geo91
    A hideget jobban bírom.

csak a hideg, utálom a meleget.
  • dx
    3.
  • G_ArchAngel #39026
    mondjuk a melegnek meg van egy nagy hatranya - az utcara csak egy bizonyos hofok felett rajzanak ki a bodzatermesztok...
  • DJKonya
    Vagy még jobb mikor leizzadsz és rád fagy:D
    Mi általánosba volt hogy -10fokba kimentünk focizni hiába volt 20 centis hó a betonpályán, pulóverben rövidnadrágban. Milyen jó is volt mikor elestél vagy becsúsztál valakinek és ment be a szerszámhoz a jó hideg hó:D Na meg ahogy elkezdett izzadni a fejem meg a kezem ráfagyott az izzadság és tiszta deres voltam xD
  • wordsworth
    3.
  • Dzsini
    volt egy hideg telem egy rosszul fűtött albérletben, azóta nagyon nehezen viselem a hideget, fázós lettem.
  • NEOreg3
    egyiket se bírom jobban a másiknál

vagy lefagy minden végtagom, vagy leizzadok:|
  • Dick Riddick
    A hideget jobban bírom / könnyebb ellene védekezni.

• VRSDM
    mindkettőt bírom, télen felöltözök, nyáron levetkőzök / klíma : )
  • Molnibalage
    Bekerült pár egész jó kérdés a listába.
  • Fbn Lx
    padlásszobában vagyok, nyáron a bőröm is lerohad, annyira felhevül a szoba, éjszaka meg egy szál gatyában izzadva nem lehet aludni.
    Szerencsére még ennyire nincs meleg, de már majdnem.
    A kora őszi időjárást imádom. Sok eső, kellemes hűvös idő, hogy már kell a pulcsi, de még nem kell kabát.
  • Benny04
    meleget
  • LordVenom
    Mindkettőt jól bírom, nem vagyok kényes.

• dartonita
    Tél winz.
  • somdav95
    Még mindig jobb izzadni, mint ha fáznék.
  • TheRock18
    Arkangyal vagy,de az evolúcióba,meg a vándorlásokban hiszel?!
  • zöldike manó
    de afrikában plö a fehér ember is kitűnően bírja a 40fokot is, mert kevesebb a páratartalma a levegőnek, és nem izzad mint a ló.
  • G_ArchAngel #39011
    Tudom, hogy elvileg mindeannyian az afrikai kontinensrol vandoroltunk szerteszet, csak ugye van aki az idok soran reagalt a kornyezetere - feher ember szamara a 20C feletti homerseklet nem egeszseges...
  • Arnoux
    alap hogy a hideget. Ha télen nagyon hideg is van a lakásban akkor is fel tudok venni 2 pulcsit és úgy alszok. Nyáron viszont hiába alszok félmeztelen akkor is kemény néha
  • Picar77
  • bogyoka

• milk4
    A hideget jobban bírom / könnyebb ellene védekezni.

A melegtől megbolondulok...
  • Darth Razor
    A hideget jobban bírom.
  • Cat 02 #39005
    A hideget vagy a meleget bírod jobban?

-Mindkettőt jól bírom, nem vagyok kényes.

Hülye kérdés, nem kell mindig középutat hagyni... had gondolkozzon az illető és döntse el h melyik is..

• CopyKing92
    Télen pólóban járok - nyáron pulcsiban.
  • tigeroo
    régen úgy voltam vele hogy a hideget jobban bírom...
    de idén úgy kihültem hogy 3 hónapig görcsölt minden este a vesém. nem kívánom senkinek. azóta inkább izzadjak mintsem fagyjak :(
  • jackcsabi
    Hideget, imádom a telet is. Ha már 20 fok van azt egyszerüen nembírom.
  • Motoroj

A meleget jobban bírom, de a hideget jobban szeretem.