127612
  • ba32107
    mindegy.
  • VRSDM
    amúgy meg ez a kérdés vótmá' :D
  • VRSDM
    illogikus vagy sem, oda van írva. akkor mi a kérdésed?!
  • ba32107
    Elolvastam bmeg csak számomra kicsit illogikusnak tűnik hogy akárhányszor kíváncsi vagyok az időre mindig meg kell nyomni egy gombot..
  • Dick Riddick
    Nem, sosem tettem még ilyet, nem is fogok.
    Nálam ez elvi kérdés.
  • OrioN the S
    Majd biztos beirom ide... :D Meg mi szamit megcsalasnak?
  • VRSDM
    el kéne olvasni. látom aztán nagoyn érdekel ha a leírását sem olvasod...

"A LED-ek 5 mp-ig világítanak a gomb megnyomása után."
  • ba32107
    Ja és azt nem tudjátok, hogy a ledek folyamatosan világítanak, vagy csak gombnyomásra?
  • ba32107
    Nekem is megtetszettek ezek a bináris karórák :D A binarisora.hu -n nézegettem, ott egyetlen normális kinézetű van, ez. Igazából annyira ez sem tetszik, de még ez a legjobb. Nincs valahol olcsóbbért? Ez elég drága :D
  • Dzsini
    egyszer találtam egy oldalt a neten, hogy milyen dolgok fognak "kihalni" a következő 20-30 évben... a mutatós óra rutinos ismerete ezek közé tartozik.

(pedig jóval praktikusabb és gyorsabb leolvasni, mint elolvasgatni és értelmezni a számokat - nem véletlenül a repülőkön is rengeteg mutatós kijelző van, elég rápillantani)
  • zöldike manó
    általában megnézem a mobilomon, de néha hordok karórát, amit tök fölösleges, mert nagyon nehezen tudom megállapítani mennyi az idő rajta, mert inkább az óra jól néz ki.. nem igazán praktikus :) de nagyon szép.
  • ba32107
    Dehogyis. Az enyém 40 volt, igaz semmi extra (időt mutat + dátumot), de minőségi (Citizen + titánium tok + zafír karcmentes üveg). Nehogymár ne legyen az jó :D
  • ba32107
    Hát ha már hordod egy ideje, akkor reflexből menni fog szerintem. Most ahogy így nézegetem nekem is megtetszettek ezek az órák :D
  • VRSDM
    pepsi egy képet ha kérhetek ahogy rajtadvan az órád : ) köfi.
  • F1re
    meg nézem a mobilodon
  • bardocz
    Jaja,ez engem is zavar rajta,de lehet élőben látni rendesen,csak a kép túl sötét,vagy mitudomén.
  • Fbn Lx
    az a gáz, hogy nem lehet látni hogy melyik a bal szélső és melyik a jobb szélső pötty, azért ha balról a második világít csak, honnan szívjam ki hogy az eredetileg hanyadik pötty lenne.
    érted. :D
  • bardocz
    Wow,grat hozzá:) Én azért inkább maradok a Subarusnál:-)
  • [HUN]FaTaL
  • DIESEL DOG #39141
    Vegyél bőrszíjas órát, az nem fogja húzni.
  • BB7
    Rakd a f@rkadra!
    vagy ott is húzná?
  • CopyKing92
    nekem a szőrömet húzza az óra :D
  • tenkenorman
    nekem van egy ferrari-s. aminek így prög az alján egy kis nemtommmi. jelez évet, napot, hónapot, meg minden szart. meg van rajta számláló is. állítólag lehet vagy 60 rugó de én ingyen kaptam... meg van egy szolid kis casio. 15ér vettem... de mégis mobilról nézem... nemtom valahogy nem szeretek órát hordani pláné hogy műtötték a csuklóm és valahogy idegesít...
  • tenkenorman
    mobilofon, de van órámis... kettő is...
  • Benny04
    mobájl.
  • VRSDM
    írj már egy privátot plíz ha ittvagy és van rám 10perced. lenne egy kérdésem.
  • bardocz
    Én max 20-at szánnék rá:D Majd ha visszatér a Subaru a rallyvb-be,akkor veszek egy Subarusat,amiről most lekéstem,az nagyon jól nézett ki.
  • Hegi90
    sajna ami jó óra az már 100 körül kezdődik :S
  • [HUN]FaTaL
    Karórát hordok, vagy a mobilom használom. De körülbelülre fejből is tudom.
  • bardocz
    Ha nem vagy hülye,akkor hogy nem jössz rá a bal oldaliból a jobb oldalira?:D Ugyan az,csak így,hogy nincs előttem az óra,nem tudom meddig tartanak a lámpák rajta.Talán 6:11
  • jackcsabi
    Nem vagyok hülye, nyugi már, értem a baloldalit, a jobbról kérdeztem hogy azzal mi van most?:D Azon nincs számozás.
  • bardocz
    Felső sor az órát mutatja,az alsó meg a percet.
    Felső: 8 4 2 1
    Alsó: 32 16 8 4 2 1

Egyértelműen amelyik világít,azokat kell összeadnod,így kijön,hogy hány óra van,és hány perc.Pl a bal oldalin 7:49.
  • maffioso
    ugy van mint a mellette lévőn csak nincs hozzá számozás
  • jackcsabi
    Na magyarázd el pls hogy azon hogy nézed az idöt? Annyi idöt nem szántam rá hogy rájöjjek :D
  • BB7
    Könnyen tanulható!
  • maffioso
    nekem nem kell megnézni mennyi az idő, én megszabom, hogy mennyi legyen
  • Fbn Lx
    a jobbszélsővel kellemes lehet szarakodni.
  • joshua
    Karórát hordok. Fasza kis timex, klasszikus dizájn, bőrszíj és automatikus óraszerkezet.
  • DJKonya
    Karórát is hordok és legtöbbször azon nézem meg, de ha közelebb van a telefon akkor azon. Viszont ha az MVK-s buszokon ülök azokon kivéve az Ikarust mindegyiken van információs kijelző, igaz az új Nepolánokban a legjobb mert elől és a csukló rész mögött is van kijelző.
  • tigeroo