127612
-
az... :D -
antialkesz vagyok -
Tényleg nem jó a leírás és a válaszok :)
Egyébként általában lazítós italokat tolok, sör vagy bör, de azokat is csak akkor ha van mellé társaság, egyedül soha nem szoktam inni.
Aztán ha buli van akkor tömény minden mennyiségben :) Azok közül is a Pálinka, Tequila és Whiskey a kedvencem. -
ba32107 #39277 Én is most nézem, hogy a kérdés és a leírás gyakorlatilag ellentmond magának... én arra nyomtam, amit a legjobban szeretek, és nyilván azt is iszom a leggyakrabban. -
jó, igazából nyomtam inkább az utolsóra :D -
Nagyon rosszul van feltéve a kérdés. Most ha én kurvasokat sörözök, mindegy hogy hideg van vagy meleg, és néha becsúszik mellé néhány rövid, akkor mit nyomjak? -
"Csak alkalom adtán iszok pár kortyot, de nem vagyok alkohol fogyasztó."
Van mikor hétvégenként csúszik valami, van mikor havonta! Van mikor valami erősebb, de leginkább a pezsgőt szeretem! Vagy ha erősebb, akkor valami kevertet, pl. Vodka narancs! :) -
ez többválasztós kellett volna legyen, így marad az utolsó -
lol -
Csak a rövidek. Vodka, tequila, whiskey, stb... -
-
Nekem tökmindegy, csak alkohol legyen.
-
Csak a rövidek. Vodka, tequila, whiskey, stb... -
Abszolút nem fogyasztok alkoholt. -
Ebben az esetben érdekes választás a logo-d... (Jack D.) -
Csak alkalom adtán iszok pár kortyot, de nem vagyok alkohol fogyasztó.
Nyáron jólesik egy hideg sör,de nem szeretem. A haverokkal néha jó sörözni,de nem szeretem. Van,amikor tequilázunk,mert egy közösségben jó a buli alkalmával lerántani 1-2 rövidet,de nem szeretem. Egy jó ebéd után jólesik egy pohár finom zamatos bor,de nem szeretem.
Amit szeretek,azok inkább a koktélok,krémlikőrök. -
zöldike manó #39264 a sört szeretem a legjobban. Annál jobb nincs. Főleg nyáron. De szeretem a bort is :) -
Nincs jó válasz, mert pl. az ember sörrel indít aztán jöhet a többi rövid. -
már majdnem megijedtem, hogy egyedül leszek ezzel :D -
karajjj #39261 csak agancsosat: hubi, jäger.. -
Sör minden mennyiségben, de ha az alkalom úgy kívánja, akkor jöhet a rövid is, ami ált. sima kommersz körte, de ha nincs ló...
De szeretem az ínyenc piákat is, ide tartoznak a drágább borok, konyakok, komolyabb pezsgők és wishkeyk, amiket persze tisztán. -
abszlút nem fogyasztok alkoholt -
Abszolút nem fogyasztok alkohol ( hátöh... alkoholmérgezésó óta csöppet leáltam.. :D ) -
Unreal1942 #39257 Fröccs, sör, pálinka. Esetleg vodka, keserű, tequila

Nincs jó válasz a lehetőségek között. -
Nemtudok mire szavazni :P -
Énis xd -
dx #39254 Csak alkalom adtán iszok pár kortyot, de nem vagyok alkohol fogyasztó.
-
Sör, sör és sör. Nagyon ritkán mellé kísérőnek max. 1 tömény. Pezsgő csak sátras ünnepeken, ahogy más tömény is. -
Rundstedt17 #39252 Abszolút nem fogyasztok alkoholt.
-
DIESEL DOG #39251 Csak alkalom adtán iszok pár kortyot, de nem vagyok alkohol fogyasztó.
Ha iszok is ritkán, akkor is sör vagy whiskey... -
sör. -
Bírom a piát, valami jó erőset nyomatok. Abszint pl. -
Abszolút nem fogyasztok alkoholt.
Kóstoltam már pálinkát meg ilyen szarokat de soha többé. Max sör.
-
sör az mindennapos, jólesik leguritani egyet a nap vegen.
esti filmezés mellé néha bor sajttal.
ha buli van akkor rövid. tequilla.whiskey.jäger
vodka semmilyen korulmenyek kozott. -
ba32107 #39246 Általában sörözni szoktunk. Szeretem a rövidet is, de általában csak akkor iszok, ha meghívnak :D Ha a berúgás a cél, ami aztán igazán ritkán van, akkor mindenfélét összeiszok, de nem a hatás miatt elsősorban, hanem mert mindent szeretek. VBK-tól kezdve sörön át pálinkáig minden jöhet :D A sörre nyomtam, mert hetente legalább 1-2-szer biztos iszok. -
Csak alkalom adtán iszok pár kortyot, de nem vagyok alkohol fogyasztó. -
-
Csak alkalom adtán iszok pár kortyot, de nem vagyok alkohol fogyasztó.
-
-
SL #39241 Nem, sosem tettem még ilyet, nem is fogok.