127612
  • tigeroo
    a boldogság mestere szívesen lennék:)
    vagyis, asszem ezt már elkezdtem gyakorolni...
  • NEOreg3
    hacker, így legalább nem basznának ki az egyetemről

na meg az se rossz dolog, hogy milliókat utalnék át a bankszámlámra lebukás nélkül:)
  • Picar77
    Valamiféle művésszé válnék. Énekes, festő, író, stb ...
  • clio1616v
    nincs ilyen, elégedett vagyok azzal amit tudok
  • Eloldeszka
    Tudományok. Kutatás, feltalálás.

Ez vesz el a legtöbb időt az ember életéből szerintem, érdemes ezen spórolni :-)
  • Molnibalage
    Egyéb. A tudományok ismerete és feltalálás, de gyakorlati érzékkel. Tudományos ezermeseter. :)

Azért meglepő, hogy eddig 18+18% félig "erőszakos" skillt választott (hacker + harcművészet).
  • dartonita
    Egyeb.
  • Rundstedt17
    Biztos nem unnám meg,még ha unalmas is lenne jobb az mint az örök nyugalom=megszűnni létezni:D
  • zöldike manó
    zongorista és énekes lennék. így is annak készülök, de jó lenne gyorsabban haladni a tanulással :) ja meg hát persze megtanulnék csembalózni :)
  • OrioN the S
    Aztan egy ido utan meg azt keresned ,hogyan tudnal termszetes halallal kimulni?! :D Yoda is megunta...
  • TheRock18
    csak egy dolog lehet?
    vegyünk a nyelveket egy dolognak...
    akkor szeretnék minden nyelven beszélni
  • Rundstedt17
    Tudomány megtalálnám az örök fiatalság,halhatatlanság szerét,csak én tudnám,titokban tartanám örök lennék míg a többi ember nem:D
  • CopyKing92
    ja de előtte ki veszem KP ban bár ez is hülyeség XD
  • ba32107
    Ha a realitások talaján maradunk (tehát nem X-Men képességek közül válogatok :D) akkor tudományok, kutatás, feltalálás. Irány az ESA :D
  • CopyKing92
    Hackerkedés... betörnék 1 bank adat bázisába. onnan pedig rá a kártyámra és tépnék ki az országból.
  • joshua
    Valamilyen művész. Zenész vagy író.
  • [HUN]FaTaL
    Ez se hülyeség. :D
  • OrioN the S
    hogy en erre nem gondoltam... :D
  • spy803
    Én azt szeretném, hogy visszatudjam pörgetni az időt, és meghalljam a nők gondolatait!
  • [HUN]FaTaL
    Tudományok. Kutatás, feltalálás.

De lehetne akár a programozás is, de azt inkább megtanulom a suliban. :D Egy plusz dolog mindenképpen jól jönne. :)
  • OrioN the S
    Valami teljesen egyedi dolog (pl. meg tudjam nyalni a homlokomat) Az tok jo lehet
  • Carlos
    Első megint:

Programozás, számítógép, hackerkedés. (CCIE)
  • CopyKing92
    24
  • OrioN the S
    "HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is."

Amugy mindig eredetit toltok le
  • TheRock18
    ne hazudjál már jó?! :D
  • ChuckyHUN
    Csak vasárnap és ünnepnapokon warezolok, mert ekkor nincsenek nyitva a boltok (A)
  • LordVenom
    Mert minden ingyen van, ha tetszik egy termék sem várásolom meg.
    Egyszerűen csak azért, mert hamarabb és kényelmesebben hozzájutok az adott dologhoz.

És egyértelműen a pénz hiánya az oka...
  • Fbn Lx
    pedig hidd el, tényleg van elég sok elvetemült fanatista aki villamosszékbe küldené a warezolókat, itt is felbukkan néha pár

(csak sajnos a varezolók csoportja a teljes népesség 70%-át kiteszi)
  • BaliBoy
    Van 21 hazug ember közöttünk. :)
  • Scottt
    HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is.
    Minőségellenőrzés. Hogy el tudjam dönteni egy termékről, hogy megéri-e az árát.
    Általában azért, mert nálunk Magyarországon beszerezhetetlen áruról van szó.
  • [HUN]FaTaL
    Az összes filmed és zenéd is eredeti?
  • 5m0k3sh0w
    a windowsod meg a programok(ami nem free) biztos mind eredeti, igaz?
  • cenobite
    Sosem warezolok-ra nyomtam, mert nem volt egyéb. Ugyanis konzol-játékokból csak eredetik vannak. PC-s játékokból is sok, de nem minden. Persze ami megéri az árát, azt előbb-utóbb úgyis megveszem.
  • 5m0k3sh0w
    nagy dizájner de a logója a legszarabb az sg-n
  • DIESEL DOG #39366
    De ez nagyon ritkán esik meg, amikor warezra kényszerülök...
  • Sickness
  • tigeroo
    jaja, főleg a konfigod alkatrészei

ne csinálj már segget a szádból
  • Netgear
    Egyetlen egy dolog miatt:

Mert quuua drága minden!!
  • TheRock18
    ez a 3 miatt:

Egyszerűen csak azért, mert hamarabb és kényelmesebben hozzájutok az adott dologhoz.

HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is.
  • CopyKing92
    beszerezhetetlen. minőség ellenőrzés.