127612
-
a boldogság mestere szívesen lennék:)
vagyis, asszem ezt már elkezdtem gyakorolni... -
hacker, így legalább nem basznának ki az egyetemről
na meg az se rossz dolog, hogy milliókat utalnék át a bankszámlámra lebukás nélkül:) -
Valamiféle művésszé válnék. Énekes, festő, író, stb ... -
clio1616v #39397 nincs ilyen, elégedett vagyok azzal amit tudok -
Tudományok. Kutatás, feltalálás.
Ez vesz el a legtöbb időt az ember életéből szerintem, érdemes ezen spórolni :-) -
Egyéb. A tudományok ismerete és feltalálás, de gyakorlati érzékkel. Tudományos ezermeseter. :)
Azért meglepő, hogy eddig 18+18% félig "erőszakos" skillt választott (hacker + harcművészet). -
Egyeb. -
Rundstedt17 #39393 Biztos nem unnám meg,még ha unalmas is lenne jobb az mint az örök nyugalom=megszűnni létezni:D -
zöldike manó #39392 zongorista és énekes lennék. így is annak készülök, de jó lenne gyorsabban haladni a tanulással :) ja meg hát persze megtanulnék csembalózni :) -
Aztan egy ido utan meg azt keresned ,hogyan tudnal termszetes halallal kimulni?! :D Yoda is megunta... -
csak egy dolog lehet?
vegyünk a nyelveket egy dolognak...
akkor szeretnék minden nyelven beszélni -
Rundstedt17 #39389 Tudomány megtalálnám az örök fiatalság,halhatatlanság szerét,csak én tudnám,titokban tartanám örök lennék míg a többi ember nem:D -
ja de előtte ki veszem KP ban bár ez is hülyeség XD -
ba32107 #39387 Ha a realitások talaján maradunk (tehát nem X-Men képességek közül válogatok :D) akkor tudományok, kutatás, feltalálás. Irány az ESA :D -
Hackerkedés... betörnék 1 bank adat bázisába. onnan pedig rá a kártyámra és tépnék ki az országból. -
Valamilyen művész. Zenész vagy író. -
Ez se hülyeség. :D -
hogy en erre nem gondoltam... :D -
spy803 #39382 Én azt szeretném, hogy visszatudjam pörgetni az időt, és meghalljam a nők gondolatait!
-
Tudományok. Kutatás, feltalálás.
De lehetne akár a programozás is, de azt inkább megtanulom a suliban. :D Egy plusz dolog mindenképpen jól jönne. :) -
Valami teljesen egyedi dolog (pl. meg tudjam nyalni a homlokomat) Az tok jo lehet
-
Első megint:
Programozás, számítógép, hackerkedés. (CCIE) -
24 -
"HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is."
Amugy mindig eredetit toltok le
-
ne hazudjál már jó?! :D -
Csak vasárnap és ünnepnapokon warezolok, mert ekkor nincsenek nyitva a boltok (A) -
Mert minden ingyen van, ha tetszik egy termék sem várásolom meg.
Egyszerűen csak azért, mert hamarabb és kényelmesebben hozzájutok az adott dologhoz.
És egyértelműen a pénz hiánya az oka... -
Fbn Lx #39373 pedig hidd el, tényleg van elég sok elvetemült fanatista aki villamosszékbe küldené a warezolókat, itt is felbukkan néha pár
(csak sajnos a varezolók csoportja a teljes népesség 70%-át kiteszi) -
Van 21 hazug ember közöttünk. :) -
HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is.
Minőségellenőrzés. Hogy el tudjam dönteni egy termékről, hogy megéri-e az árát.
Általában azért, mert nálunk Magyarországon beszerezhetetlen áruról van szó. -
Az összes filmed és zenéd is eredeti? -
5m0k3sh0w #39369 a windowsod meg a programok(ami nem free) biztos mind eredeti, igaz? -
Sosem warezolok-ra nyomtam, mert nem volt egyéb. Ugyanis konzol-játékokból csak eredetik vannak. PC-s játékokból is sok, de nem minden. Persze ami megéri az árát, azt előbb-utóbb úgyis megveszem. -
5m0k3sh0w #39367 nagy dizájner de a logója a legszarabb az sg-n -
DIESEL DOG #39366 Általában azért, mert nálunk Magyarországon beszerezhetetlen áruról van szó.
De ez nagyon ritkán esik meg, amikor warezra kényszerülök... -

-
jaja, főleg a konfigod alkatrészei
ne csinálj már segget a szádból -
Egyetlen egy dolog miatt:
Mert quuua drága minden!! -
ez a 3 miatt:
Általában azért, mert nálunk Magyarországon beszerezhetetlen áruról van szó.
Egyszerűen csak azért, mert hamarabb és kényelmesebben hozzájutok az adott dologhoz.
HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is.
-
beszerezhetetlen. minőség ellenőrzés.