127612
  • Fbn Lx
    azért volt már pár olyan kérdés, ami eredetileg jó lehetőségeket tartalmazott, de átfirkálás után már nem tudtam mire nyomni, vagy gagyibb lett.
  • Scottt
    Viszonylag sűrűn, de azért nem minden második szavam egy káromkodás.
    Társaság függő^^
  • jackcsabi
  • Benny04
    kussolj már!
  • tommygear
    mondani úgyse mernéd annak akinek szólt...
  • Benny04
    ezt csak írtam :D
  • noname023
    http://www.youtube.com/watch?v=9bE-jywy17U
  • BB7
    Írásban/ itt a fórumon/ instant beszélgetős programokban soha!
    Az életben annál inkább, de minden második szavam trágár! :)
  • marci9507
  • bardocz
    Nem minden 2. szavam az,de eléggé gyakran szoktam.De legalább változatosan,hiszen bő a szókincsem =D
  • 0Fritz0
    Ez nem a száján csúszott ki. :)
  • VRSDM
    nem-e???
    akkor biztos véletlen van ez a négy elakadásjelződ...
    "Dátum: 2009.05.20. 22:11 Adta: SHADOWEYES7
    "kurva anyádat érdekli!
    ki beszél hozzád? takarodj innen a jó kurva anyádba" "
  • Benny04
    Előfordul, hogy kicsúszik egy-két csúnya szó a számon, de nem jellemző.
  • Immigrants
    Ez így igaz Ha télen van egy olyan kérdés kimész-e holnap szánkozni akk azt nyáron a ba_____hatod
  • Mersant
    termeszetesen a megfelelo minosegu, megszavazott kerdesek keruljenek be idorendben. a gagyik, igen-nem stb. le vannak ejtve, ha a kiotlojuk nem vette a faradtsagot hogy kidolgozza, akkor mehet a levesbe...
  • tommygear

• Ability
    Időrendben csak annyit érünk el, hogy amit ma beküldenek az 9 hónap múlva talán bekerül. Minden kérdés elvesztené az aktualitását. Nem beszélve arról, hogy szinte 1 kérdés sincs, amit ne kellene átfoglamazni. De ha ez még sarkítás is, minden esetre nagyon sok kétlehetőséges (igen, nem) kérdés van, ami abban a formában kidolgozalanul nem kerülhet be, ugyanakkor nekünk sincs feltétlen ötletünk többet kihozni belőle.
  • Pepsi Twist
  • Immigrants
    Előfordul hogy kicsúszik a számon Pl.:Meccs 2-1 full zicert kihagy a társ ráadásul én passzoltam neki:Bmeg
    Megmondjuk leszerel 2 ember és akk elkezd pattogni a csapattárs akk mondom hogy gyere ide bmeg azt csináld jobban
    Meg néha gépezés közben Kb?.:1héten 5-6 darab
  • Motoroj
    Erősen társaságfüggő.
  • milk4
  • Rundstedt17
    támogatom,ha kellő népszerűség idősorban
  • Mersant
    szerintem idorendi sorrendbe keruljenek be, ez a leg igazsagosabb. van ami tenyleg honapokig nincs berakva, van ami 2 nap utan itt figyel.
  • Rundstedt17
    Nekem semmi bajom a világgal,szóval FAIL.Én így is megtudok élni,nekem ugyan mindegy:)...
    "Melyikünknek van enyhén fals értékrendje, világnézete? Melyikünk ilyen rohadt szélsőséges?"
    Egyik sem igaz rám,ezek szerint te vagy mindkettő:D.
    "Te előbb lennél önkényes ilyen pozícióban, mint mi. "
    vád,találgatás.
    "De amúgy senkinek sem titok hogy a hét összes napján politikai kérdés, vagy valami komolyan történelmi dolog kerülne be."
    megintcsak
    " Komolytalanságra is szükség van, nem mindenkinek tetszik ugyan az mint neked"
    A többség döntsön már,ne ti próbáljátok megmondani mi a jó vagy mi nem
  • DJ Skyline
    akkor nyugodtan betehetem az ufos kérdést? :) vagy túl komolytalan az a népszerű kérdés? csak mert ezek szerint a legnépszerűbbek közül sem mindegy, hogy mit rakunk be. :) tehát legyen népszerű, de egyben komoly, és ne is ismétlődjön. értem, 3kg, maradhat? :|
  • Doddy a düdő
    gtfo
  • Ability
    Önkényes válogatás? Ugyan tedd már fel magadnak a kérdést, hogy melyikünknek van több baja a világgal? Melyikünknek van enyhén fals értékrendje, világnézete? Melyikünk ilyen rohadt szélsőséges? Te előbb lennél önkényes ilyen pozícióban, mint mi. Nem mellesleg azt nem tagadhatod, hogy válogatni kell, ha te úgy csinálnád, hogy népszerűség szerint sorba haladsz, akkor jól bele is buknál. Akkor mégnagyobb lenne az ismétlődés, sorra kidolgozatlan kérdések jönnének. De amúgy senkinek sem titok hogy a hét összes napján politikai kérdés, vagy valami komolyan történelmi dolog kerülne be. Komolytalanságra is szükség van, nem mindenkinek tetszik ugyan az mint neked. Mint ahogy én sem csak olyan kérdést teszek be ami nekem tetszik.
  • jackcsabi
    A komolytalanság is kell, másképp unalmas lenne :)
  • Rundstedt17
    Ismétlődés,önkényes válogatás,túl sok komolytalanság....
  • [HUN]FaTaL
    Hát b*zmeg elég gyakran. :)

Sajnos.
  • Ability
    Mi úgy hisszük, hogy legjobb tudásunk szerint csináljuk a ti érdekeiteket szem előtt tartva. Hiába mondod azt hogy szar, nem tudjuk mi a szar, nem tudunk változtatni rajta, mert úgy gondoljuk így is kiteszünk magunkért. Ennyi.
  • Rundstedt17
    Mi az hogy nulla építő jellegű kritika?
    Konkrétan bármilyen is a kritika érvekkel az mindig építő jellegű,tudod azt jelenti van vmi gond és változtatni kéne vmin....
    Nos a problémát felvetettem a megoldást is tőlem várjátok vagy mi?
    Rendben van majd összedobok egy listát.
    Még egy dolog tökéletesen normális módon írtam le a problémámat,vagy a moderáld magad kussolj-t jelent?
  • pista89
    Hát b*zmeg elég gyakran. :)

Minden második szavaz az h faszom,faszomat bele,faszom kivan....
  • röfinaator
    Hölla!

Sajnos ez az igazság, nem vagyok rá nagyon büszke...
  • Ability
    Szerintem meg előbb vedd a fáradtságot és nézd meg milyen rossz / kidolgozatlan / érdektelen / sokat volt már kérdések vannak felpontozva.
  • Ability
    Én meg amellett nem mehetek el szó nélkül hogy állandóan lázadsz, de konkrétan az összes kommentedben 0 segítő szándék, építő jellegű kritika van. Ezzel nem haladunk előlrébb. Ha nem tetszik itthagysz minket. Ha változtatni akarsz akkor segíts nekünk. Ha tudnád moderálni magad és nem lennél ilyen szélsőséges még admin jogot is kaphatnál. Fbn Lx-szel mindig is szemeztem, mert vonz valahol hogy mennyire máshogy látja a világot. Nem jó ám, ha az admin csapatban annyira nagy az egyetértés, kell az egyedi, teljesen más megközelítésű logika is. Gondolkoztam már azon, hogy bűvíthetnénk köreinket, de te ilyen mentalitással nem is fogsz közénk tartozni.
  • Lullaby
    Néha megesik, de nem jellemző.
  • Rundstedt17
    Kerüljön be népszerűség alapján és akkor nem lesz vita.
  • Rundstedt17
    Változatos?ez nem étkezés....
  • Rundstedt17
    Nem én vagyok az admin,nem fogok fáradtságot venni illetve keresgetni nem az én hatásköröm,viszont már olyan mértékben megy az önkényes válogatás hogy nem mehettem el szó nélkül mellette.