127612
-
Megunhatatlan:
[flash]http://www.youtube.com/v/UB0Yh47trrA[/flash -
-
Jó ez a szavazás, sok olyan zenét megtalálok aminek nem tudtam a címét :) aktuális kedvenc nincs fent youtubeon. :/ -
Azért az lejön, hogy elég eltérőek az ízlések. :D -
CamelX #39756
Trance a köbön :P überalles zene -
Persze van ilyen, be is teszek egy YouTube klippet.
UGK és Outkast foreva' :D
-
Bármikor
-
Ezt. Bocs
-
-
Van ilyen, teszek klipet. Ezt szinte naponta hallgatom. Quimbi az eredeti előadó. A hangszerelés nagyon tetszik.
Ezt is:
[flash]http://www.youtube.com/v/VyO613yjT9A&hl=en&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
Aktuális kedvenc
-
háhh ezt a számot de szerettem énis régen :D jó volt most megint meghallgatni -
van hát, sok zenét hallgatok, sok kedvenc számom van, de klippet nem fogok keresni -
több is van, most ez jutott eszembe:
(ja 3. :D)
-
pista89 #39746 Nincs, előbb - utóbb mindent megunok, de itt az aktuális kedvenc...
-
ba32107 #39745 Itt nem szokás flémelni, nem kell rá válaszolni azt kész -
előbb -
nincs, ebőll-utóbb megunom -
és amikor ők dumálnak nekem, az egyáltalán nem baj?? -
Az összes Slipknot szám -.- -
zöldike manó #39740 nincs előbb utóbb mindent megunok, de majd berakom az aktuális kedvencet... meg amugy nekem igy a nagy kedvencek vissza vissza térnek időközönként. plö most vissza tért a zagar-wings of love hosszú verziója :) -
egy igazi Singstaros zene
-
Később majd rakok be. Jó pár ilyen szám van. -
Mégis hová? :) -
-
miaz hogy " most ez " ?
épp arról van szó hogy ez nem "mostani" zene, hanem nálad örök... -
System of a Down - Chop Suey -
spy803 #39733 Greece 2000:
Örök kedvenc. -
Persze van ilyen, be is teszek egy YouTube klippet majd kesobb esetleg.
Amugy tobb ilyen szam is van amit nem tudok megunni. Imadom a zenet!
1-2 pelda: SubFocus-Airplane;White Strips-Fell In Love With A Girl;The Verve-Bitter Sweet Symphony;Miss Kitten&Hackers-Frank Sinatra es meg nagyon sok van. Ezeket tenyleg midnig hallgatom... be vannak rakva playlistbe es ezek mennek ,de mindig jon vmi uj. -
ba32107 #39731 Hát most van először, hogy igazából akármelyikre nyomhatnék, mindegyik igaz rám. Nem vagyok zenés, elég ritkán hallgatok valamit. Általában aktuálisan van két-három szám, amit rongyosra hallgatok, aztán megunom. De pár hónap múlva megint előveszem őket, és megint rongyosra hallgatom. Kedvencet nem is tudnék megnevezni, mert a death metaltól kezdve a pop slágereken és filmzenéken át a hip-hopig és diszkóig mindent képes vagyok hallgatni. De akkor legyen itt az egyik all-time favorit:
Még egy-kettő:
Őrjöngő hangulathoz :D
Egyik aktuális kedvenc
Másik aktuális kedvenc
Ők pedig a Creep, egy pécsi zenekar (voltak), de nagyon-nagyon jó számaik vannak. Ajánlom a Janet, Song of the Sun, és Enemies & Lovers számukat. -
(most ez)
-
zene nélkül meghalok!
rock,metál, funky (!!kedvenc stílus, '80s váááh...), hiphop, disco minden jöhet. bár mostanában inkább rapzenét hallgatok.
2szám van, amit akármikor hallgatnék. michael jackson - billie jean...és
a kedvencem:
the police - every breath you take
-
G_ArchAngel #39728 Mielott mindenki elkezdene ezresevel linkelgetni: a KEDVENC szo altalaban EGY dolgot jelol, olyan nincs, hogy nekem 4 kedvenc fagyim vagy autom van - lehet tobbet kedvelni ezert, meg azert, de a kedvenc az ami mind folott all. -
Persze, van ilyen, több is. -
húú holnapi kérdés metálos lesz :D -
Persze van ilyen, be is teszek egy YouTube klippet. (bárcsak megtaláltam volna máshol normális minőségben...)
Amúgy nagyon-nagyon sok ilyen kedvencem van. -
szerk.
zene nélkül megkattanok kb.
itthon is mindig! szól valami, elmegyek akkor mp3, autózok akkor rádió az első a gyujtás után. szóval nincs olyan fél óra hogy ne zenélnék... -
többet nem merek tenni. de van kb. 25szám ami már évek óta rajtavan az mp3on :] -
G_ArchAngel #39722 -
Persze, csak nincs róla youtube klipp. Rob Costlow zongoraszólói pl. ilyenek.